Nightlife & Music , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Top 100 του DJ Mag

Κάθε χρόνο, με το που ανακοινώνονται τα αποτελέσματα του πιο πολυσυζητημένου poll στον κόσμο, το ερώτημα παραμένει: τελικά, αξίζει τον κόπο να δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία; 5 Κύπριοι DJs μάς απαντούν:

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2013

Alex Cle (Malochico Loud)

Το poll είναι ένας τρόπος να προσθέσεις ένα παράσημο στην DJ ιστορία σου. Μάλιστα, αν θες συνειδητά να φτάσεις ψηλά σε αυτό, θα το καταφέρεις. Όσον αφορά στα φετινά αποτελέσματα είναι απόδειξη αυτού που αναφέρω, με εξαίρεση τους Dimitri Vegas & Like Mike, των οποίων η άνοδος μου έκανε τρομερή εντύπωση.

Mario Chris (Electrify Records)

Tα trolls του Deadmau5 για το poll ήταν πιο ενδιαφέροντα παρά το ίδιο το poll. Ο Hardwell έχει κάνει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια, από productions μέχρι gigs και η μουσική του δίκαια τον πήρε στο Νο1 -άλλωστε είναι καλό να βλέπουμε κάποιον καινούργιο στην κορυφή. Το άσχημο είναι ότι οι John Digweed και Mark Knight εξαφανίστηκαν από τη λίστα.

Andrew P. (Super FM)

Δημοφιλέστερος DJ δεν σημαίνει απαραίτητα και πιο καλός. Αναδεικνύεται με τις ψήφους εκείνων που βιώνουν το clubbing ως εμπειρία στα μεγάλα dancefloors και festivals. Αυτοί είναι οι αναγνώστες του περιοδικού DJ Mag, το οποίο δημοσιεύει κάθε χρόνο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας τους. Το τελευταίο δημοψήφισμα δείχνει την τάση της dance κοινότητας προς τη house μουσική, είτε αυτή είναι electro είτε progressive. Θεωρώ ότι η λίστα του DJ Mag δεν είναι αρκετά περιεκτική σε υποκατηγορίες της dance μουσικής.

Chris Blenda (Blank Productions)

Νομίζω πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη κερδοσκοπική οργάνωση από το DJ Mag top 100. Ανεβάζουν και κατεβάζουν όποιον καλλιτέχνη τους ενδιαφέρει, άσε που στο top δεν είδαμε σχεδόν κανένα DJ της underground σκηνής.

Janis Plasmatik (I.O.D)

Σκρολάροντας το φετινό poll του DJ Mag (μετά από 3-4 χρόνια), καταρρίπτω ένα νέο προσωπικό ρεκόρ. Oι 69 εκ των 100 DJs μού είναι παντελώς άγνωστοι. Στο τοπ συναντούμε κάποιους διάσημους παραγωγούς που παριστάνουν τους DJs, ενώ στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτα πέραν του να πατούν το play ή να παίζουν pre-mixed sets. Γενικώς μια λέξη μπορεί να το χαρακτηρίσει: Αδιάφορο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close