Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2021
Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια.
Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες.
10 χρόνια μετά την πρώτη επανένωσή τους, μετά από αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και τη θρυλική συναυλία στο ΟΑΚΑ οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να μας υπενθυμίσουν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική. Όπως άλλωστε επισημαίνει ο έγκριτος μουσικογράφος Γιώργος Χαρωνίτης σε άρθρο του στο Αθηνόραμα:
«Οι Πυξ Λαξ πέτυχαν να περάσουν φυσικά το rock feeling στα γεμάτα αλήθεια τραγούδια τους και να πιάσουν τα αισθήματα του κοινού τους σε πλατιά γκάμα: από τον ανήσυχο πιτσιρικά των '90s έως τον καφετζή της γειτονιάς.»
Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα εξαιρετικό άλμπουμ «αφιέρωμα» που περιλαμβάνει είκοσι τραγούδια συνολικά. Ένα άλμπουμ αναδρομή στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια που μας έχουν οδηγήσει και που όσοι ακολουθούν και αγαπούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια, σίγουρα θα το εκτιμήσουν και θα το αγαπήσουν από την αρχή.
Οι Πυξ Λαξ...με γροθιές και με κλωτσιές μας προσκαλούν για ακόμη μια φορά στη γιορτή τους για να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε και να ονειροπολήσουμε παρέα, όπως παλιά.
-
Αμφιθέατρο Αρχ. Μακάριου Γ (Σχολή Τυφλών)
08 Οκτωβρίου 2021
Σχετικά

Η Δέσποινα Ολυμπίου επιστρέφει δυναμικά στη Λευκωσία
Για τρία μόνο Σάββατα, πολύ διαφορετικά

Αποχαιρετάμε το 2023 με ένα μοναδικό XMAS PARTY με τον Κωστή Μαραβέγια
Ας χορέψουμε μέσα στον χειμώνα



Συναυλία με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, σ' ένα χριστουγεννιάτικο χωριό
Μια γιορτινή συναυλία

Ήβη Αδάμου & Kings για μια "δυνατή" συναυλία, στη «Λεωφόρο Χριστουγέννων»
Mία υπέροχη χριστουγεννιάτικη παιχνιδούπολη θα στηθεί στη Λευκωσία


Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται οικογενειακώς Κύπρο, για μια γιορτινή εμφάνιση
Ραντεβού στη Λεμεσό


Γιάννης Βαρδής και Χάρης Βαρθακούρης έρχονται για μια βραδιά στη Λευκωσία
Ενώνουν δυνάμεις για ένα μοναδικό live

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου έρχεται Κύπρο για μία μοναδική εορταστική συναυλία
Μαζί της οι εξαίρετοι μουσικοί της

Οι τρεις Ιταλοί τενόροι, The Italian Tenors, επιστρέφουν στην Κύπρο
Για δύο γιορτινές εμφανίσεις