Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Δήμος Στροβόλου συμμετέχει φέτος για 7η συνεχή χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη.
Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με Αθλητικούς Φορείς, σωματεία και άλλους Ιδιωτικούς και Δημόσιους Φορείς, τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των συμμετεχόντων και την πρόληψη της διάδοσης του κορωνοϊού SARS-COV-2, διοργανώνει ποικίλες Αθλητικές Εκδηλώσεις για να δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν και να δραστηριοποιηθούν σε διάφορα αθλήματα.
Πιο κάτω παρουσιάζονται οι πληροφορίες για όλες τις Αθλητικές Εκδηλώσεις:
• Πάντα Νέοι: Την Πέμπτη 23/09/2020 και ώρα 8:30 στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου διοργανώνεται ένα πρόγραμμα αποκλειστικά αφιερωμένο στα άτομα τρίτης ηλικίας, με βασικό στόχο την καλλιέργεια της πεποίθησης ότι η άθληση και η φυσική δραστηριότητα δεν έχουν όριο ηλικίας, αλλά προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες και τις δυνατότητες του καθενός. Υπό την καθοδήγηση γυμναστών του ΑΓΟ, μέσα από ένα απλό, έξυπνο και διασκεδαστικό πρόγραμμα, άτομα της τρίτης ηλικίας, έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν και να περάσουν όμορφα τη μέρα τους. Για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εκ των προτέρων με τον Δήμο Στροβόλου, στο τηλ. 22 470326, για κράτηση θέσης, δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Τα στοιχεία πιθανόν να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς ιχνηλάτησης και θα καταστραφούν με την παρέλευση ενός μηνός.
• Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου: Το Σάββατο 25/09/2021 και ώρα 8:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου διοργανώνεται τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με τίτλο «Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι - Δικαίωμα για όλα τα παιδιά», προωθώντας την αγνή πλευρά του ποδοσφαίρου. Όλα τα παιδιά θα βραβευθούν και θα πάρουν αναμνηστικά δώρα για τη συμμετοχή τους. Σκοπός του τουρνουά είναι η ψυχαγωγία, η άθληση αλλά και η τόνωση της αυτοπεποίθηση των παιδιών. Για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εκ των προτέρων με τον Δήμο Στροβόλου, στο τηλ 22 470326, για κράτηση θέσης, δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Τα στοιχεία πιθανόν να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς ιχνηλάτησης και θα καταστραφούν με την παρέλευση ενός μηνός.
• Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5 Γυναικών: Την Κυριακή 26/09/2021 και ώρα 17:00 διοργανώνεται τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 για γυναίκες. Γυναίκες που αγαπούν το ποδόσφαιρο καλούνται να συμμετάσχουν στο πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 για γυναίκες, αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι και γυναικεία υπόθεση. Οι κανονισμοί θα ανακοινωθούν τη μέρα του τουρνουά. Οι παίκτριες πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά πριν την έναρξη. Για δήλωση συμμετοχής καλέστε στο 22318358 μέχρι τις 24/9/21 και ώρα 12:00, δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Τα στοιχεία πιθανόν να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς ιχνηλάτησης και θα καταστραφούν με την παρέλευση ενός μηνός.
• Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5: Την Κυριακή 26/09/2021 και ώρα 18:00 διοργανώνεται Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5χ5 για άτομα άνω των 15 ετών. Οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά πριν την έναρξη. Οι κανονισμοί θα ανακοινωθούν τη μέρα του τουρνουά. Οι παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά πριν την έναρξη . Για δήλωση συμμετοχής καλέστε στο 22318358 μέχρι τις 24/9/21 και ώρα 12:00, δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Τα στοιχεία πιθανόν να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς ιχνηλάτησης και θα καταστραφούν με την παρέλευση ενός μηνός.
• Challenge Day #BeActive at work- Άσκηση στην Εργασία: Τη Δευτέρα 27/9/2021 και ώρα 10:00 ο Δήμος Στροβόλου καλεί όλο το προσωπικό να συμμετάσχει στη δράση Challenge Day #BeActive at work και να δοκιμάσει τη γυμναστική στο χώρο εργασίας! Με την καθοδήγηση γυμναστών του προγράμματος ΑΓΟ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εκτελέσουν ασκήσεις χαλάρωσης και ξεκούρασης των μυών, που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της καταπόνησης που προκαλεί η καθιστική εργασία και η χρήση υπολογιστή. Η δράση θα είναι σύντομη, απλή και ο ενδυματολογικός κώδικας δεν απαιτ• Αθλητικό Χωριό – Sports 4 All :Το Σάββατο 25/9/2021 και ώρα 18:00-20:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου διοργανώνεται Αθλητικό χωριό από το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου, και θα λάβουν χώρα οι πιο κάτω δραστηριότητες:
1) Yoga (18:00-20:00)
o Yoga Parents and Kids (18:00-18:30)
o Dancing Yoga / Χορευτική γιόγκα (18:30-19:00)
o Power Hatha Vinyasa Yoga (19:00-19:30)
o Yoga for stress & Prana Yoga (19:30-20:00)
2) Kangoo Power / Kangoo Jumps (18:00-19:00)
3) Zumba Fitness (19:00-20:00)
4) Pound Rockout / Workout (18:00-18:30)
Ελάτε να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα προγράμματα που προσφέρει το Ανοικτό Σχολείο Στροβόλου. Για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εκ των προτέρων με τον Δήμο Στροβόλου, στο τηλ 22 470343, για κράτηση θέσης, δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Τα στοιχεία πιθανόν να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς ιχνηλάτησης και θα καταστραφούν με την παρέλευση ενός μηνός.
Η συμμετοχή σε όλες τις πιο πάνω εκδηλώσεις είναι δωρεάν.
Επιπρόσθετα την Τετάρτη, 29/9/2021 και ώρα 18:30 διοργανώνεται αγώνας δρόμου 5 χλμ στο Γραμμικό πάρκο Στροβόλου. Η εκκίνηση θα γίνει στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου. Συνδιοργανωτής είναι το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου».
Οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://worldsmarathons.com. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 99411411. Η δράση αυτή είναι αφιερωμένη στην επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και δεν συμπεριλαμβάνεται στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 22470326.
Σχετικά

Καθαρά Δευτέρα στη φάρμα με τα ζώα!
Το Petrides Farm Park μάς προσκαλεί να κόψουμε τη μούττη της Σαρακοστής

Τα 25 καλύτερα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φτιάξαμε την ατζέντα του σαββατοκύριακου

Τσικνοπέμπτη, Καρναβάλι και Καθαρά Δευτέρα στην Πόλη Χρυσοχούς
Οι εκδηλώσεις που προγραμματίζονται

Τι μπορούμε να παρατηρήσουμε στον έναστρο ουρανό της Λευκωσίας;
Πάμε στο Artos House για να το μάθουμε!

Την Καθαρά Δευτέρα στην Golden Donkeys Farm θα περάσουμε υπέροχα
Mε νηστήσιμα, μουσική και πέταγμα χαρταετού

Τσικνοπέμπτη με δωρεάν εδέσματα και ζιβανία στην Πλατεία Ερμού
Πώς θα γιορτάσει η Λάρνακα την Τσικνοπέμπτη

Κάθε Σάββατο στην πλατεία κάνουμε yoga και pilates δωρεάν
Πάρε το mat σου, μια πετσέτα, ένα μπουκάλι νερό, φόρεσε χαλαρά ρούχα και πάμε στην Πλατεία Ελευθερίας!

Η Τζέλα Δελαφράγκα και οι ήρωες της ταινίας "Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο" στο πιο τρελό καρναβαλίστικο πάρτι
Η θρυλική ταινία των Ρέππα-Παπαθανασίου έγινε η πηγή έμπνευσης για ένα μασκέ πάρτι χωρίς προηγούμενο την Τσικνοπέμπτη

Αυτό είναι το πρόγραμμα για το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2025
Μόλις ανακοινώθηκαν όλες οι εκδηλώσεις

Φέτος θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα στο Πάρκο Γαϊδουριών στο Φράγμα Άχνας
Η Καθαρά Δευτέρα θέλει φύση, καλή παρέα, πολλά παιχνίδια τζαι μπόλικο φαΐ!

Η Αγία Νάπα έφτιαξε πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον Φεβρουάριο
Όλα όσα θα συμβούν στην περιοχή αυτόν τον μήνα

Tο Cyberness Market επιστρέφει και θα τα έχει όλα!
Καρναβαλίσιτκη διάθεση, street food, DJs, εκθέσεις, Kids Zone κ.ά.