Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2021
Ο Δήμος Λατσιών παρουσιάζει 5 παραστάσεις, γεμάτες μουσική και χορό.
Συγκεκριμένα:
ΤΕΤΑΡΤΗ, 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 8:00μ.μ.
"Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι". Πέντε διακεκριμένοι Κύπριοι μουσικοί, συμπορεύονται υπό τους ήχους των κύκλων: "Reflections", "Ρωμαϊκή αγορά", "Το χαμόγελο της Τζοκόντας", "Πορνογραφία", "Τα παράλογα" καθώς και τα κινηματογραφικά και θεατρικά έργα του Μάνου Χατζιδάκι.
Τα φεγγάρια, ο έρωτας, η απώλεια, η πολιτική, ο κινηματογράφος, το θέατρο, αποτελούν μερικές μόνο πτυχές μιας βραδιάς που υπόσχεται την κάθαρση μέσα από ένα γεμάτο βιώματα ταξίδι.
Λαμβάνουν μέρος Παυλίνα Κωνσταντοπούλου – κιθάρα/φωνή/επιμέλεια προγράμματος, Παύλος Μιχαηλίδης – βιολί, Μάριος Νικολάου – κρουστά, Ανδρέας Παπαπέτρου – πιάνο/ ακορντεόν και Νικόλας Τρύφωνος – κοντραμπάσο.
ΠΕΜΠΤΗ, 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 8:00μ.μ.
Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Από το ρεμπέτικο στο Λαϊκό τραγούδι»,
Ένα πλούσιο πρόγραμμα με αξέχαστα τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Μάρκος Βαμβακάρης, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και άλλοι. Ο Λαογραφικός Όμιλος «Το Βήμα» συνοδευόμενος από πολυμελές μουσικό σχήμα, ξεκινά με ένα χορευτικό ταξίδι από Μικρά Ασία και συνεχίζει με μεγάλες επιτυχίες του Ελληνικού ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού που σημάδεψαν τον περασμένο αιώνα.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 8:00μ.μ.
«Τα τραγούδια της Καρδιάς μας», με τον Κούλη Θεοδώρου, την Μαρία Θεοδότου και τον Δημήτρη Μεσημέρη στο Δημοτικό θέατρο Λατσιών.
Πρόκειται για μια παράσταση που αποτελείται από τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε στις παρέες, στις συναυλίες, στις χαρές και στις λύπες μας. Η μπαλάντα συναντά το λαϊκό μέσα από ένα υπέροχο μωσαϊκό μουσικών χρωμάτων.
Θα ακουστούν τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Μάνου Λοΐζου, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μίκη Θεοδωράκη, Σταμάτη Κραουνάκη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τόσων άλλων, απλά μας επιβεβαιώνουν ότι χωρίς μουσική δεν υπάρχει ζωή.
ΣΑΒΒΑΤΟ, 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 8:00μ.μ.
Η καταξιωμένη τραγουδίστρια Βασιλική Χατζηαδάμου σε ένα σεργιάνι από την παράδοση της Κύπρου και τον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο μέχρι τους σύγχρονους συνθέτες και στιχουργούς που σημάδεψαν το Ελληνικό τραγούδι, με τίτλο «Ραντεβού σαν περιμένω», στο Δημοτικό θέατρο Λατσιών. Συνοδεύουν οι μουσικοί Παύλος Μιχαηλίδης (βιολί), Γιώργος Δημητρίου (λαούτο, μπουζούκι), Στέφανος Μελετίου (τύμπανα και κρουστά), Παναγιώτης Ασίκκης (μπάσο) και Νικόλας Μελής (πιάνο).
ΚΥΡΙΑΚΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 8:00μ.μ.
Το μουσικό σχήμα ΕΠΩΔΟΙ παρουσιάζει την «Μουσικοχορευτική περιδιάβαση στο Ελληνικό έντεχνο, λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι». Λαμβάνουν μέρος οι μουσικοί Ζήνωνας Καικίτης, Γιάννης Ρωσταντής, Άνδρος Κωνσταντίνου, Νίκος Παπαευριπίδης, Άνδρος Ανδρέου, Χαράλαμπος Γιαννακαράς, Μίμης Κέκκου, Γιάννης Τζοβάνης, Μάριος Λοίζου, Νίκη Κωνσταντίνου, Έλενα Κουνέ και Ελευθέρια Χριστοφόρου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Μίμη Κέκκου. Συμμετέχει η σχολή χορού Ηρακλέους.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Εισιτήρια διαδικτυακά από το Tickethour.com.cy ή από τα Box office των καταστημάτων ACS Courier. (Κατάστημα Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 33 στα Λατσιά).
Εισιτήρια θα υπάρχουν και στην είσοδο του Θεάτρου μια ωρα από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης.
Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων λόγω διαταγμάτων που αφορούν την πανδημία.
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ:
Η είσοδος επιτρέπεται μόνον με SAFE PASS.
Μέτρα Ασφάλειας κατά του Covid – 19.
Οι συναυλίες - παραστάσεις είναι ανοιχτές για όλους, είτε με την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε με αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης εάν νόσησαν τους τελευταίους 6 μήνες, είτε με αρνητικό τεστ (rapid ή PCR) 72 ωρών.
Η ΟΡΘΗ χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για κάθε θεατή από την στιγμή προσέλευσης στο χώρο της εκδήλωσης έως και την αποχώρησή του από αυτόν (είσοδο, παραμονή και μετακίνηση εντός χώρου, έξοδο).
Οι θεατές υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των διοργανωτών, των εκπροσώπων φύλαξης, αλλά και των υπευθύνων του χώρου, σεβόμενοι τα κατά περίπτωση επιβαλλόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που τίθενται από το Διοργανωτή σε απόλυτη συμμόρφωσή του προς τις υποδείξεις των υγειονομικών Αρχών.
Σχετικά
Ακυρώνεται η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Κύπρο
Η επίμονη πνευμονία που ταλαιπωρεί τον δημοφιλή ερμηνευτή οδηγεί στην αναστολή του υπόλοιπου καλοκαιρινού του προγράμματος – Πώς θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια της συναυλίας της 4ης Σεπτεμβρίου
H συναυλία που θα "κλείσει" το 5ο Astromeritis Food Festival
Τα καθαρά έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν για φιλανθρωπικό και κοινωφελή σκοπό
Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος επιστρέφουν Κύπρο με το "Ακομπλεξ-Άριστα"
Μια συναυλία που ξεκίνησε ως μια αυθόρμητη μουσική συνάντηση και εξελίχθηκε σε ένα από τα live που συζητήθηκαν περισσότερο, έρχεται για δύο υπέροχες βραδιές σε Λεμεσό και Πάφο
AΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 30: Μια νύχτα, μια ιστορία, ένας σκοπός
Ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζει 30 χρόνια μιας σπουδαίας πορείας με μια μεγάλη επετειακή συναυλία στην Κύπρο, με δωρεάν είσοδο
Για το Φεστιβάλ «Αμαθούσια» θα πάμε και φέτος στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς Αμαθούντας
Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην κλασική μουσική και υπόσχεται μια βραδιά υψηλής καλλιτεχνικής αισθητικής με τη συμμετοχή διεθνώς καταξιωμένων καλλιτεχνών
Ο Νίκος Απέργης επιστρέφει στη Λεμεσό για ένα μεγάλο live
Ο δημοφιλής ερμηνευτής ανεβαίνει στη σκηνή του Theama Venue με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του
Ο Βασίλης Λέκκας και η Βιολέτα Ίκαρη τραγουδούν κάτω από την πανσέληνο στο Φαράγγι της Κακκαρίστρας
Το «Φεγγάρι στο Κοχύλι» επιστρέφει με αγαπημένες μπαλάντες και ελεύθερη είσοδο
Ο Χρήστος Δάντης τραγουδά στη μεγάλη γιορτή της Χλώρακας
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στην πλατεία του χωριού, στο πλαίσιο του Chlorakas Festival
Μόλις ανακοινώθηκε ο καλλιτέχνης που θα μας διασκεδάσει στο Astromeritis Food Festival!
Το Συσκευαστήριο Αστρομερίτη θα γίνει και φέτος το place to be
Η Έμιλυ Χαραλάμπους τραγουδά δίπλα στη θάλασσα στο Kalifi
Μια καλοκαιρινή βραδιά με αγαπημένες μελωδίες και τον Βασίλη Ευσταθίου στα πλήκτρα
«Στο Φως του Φεγγαριού»: Μουσική και ποίηση κάτω από την πανσέληνο
Η Μαρία Ανδρέου και το Cyprus Guitar Trio παρουσιάζουν μια ατμοσφαιρική μουσικοποιητική παράσταση σε τρεις κοινότητες της Κύπρου
ONE × Κωνσταντίνος Χριστοφόρου × DJ Κοτσώνης σε ένα δυνατό live στο χωριό
Το GREEK LOVER ετοιμάζει ένα από τα πιο δυνατά live στο χωριό και εμείς δεν το χάνουμε με τίποτα