Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για φαγητό σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό εστιατόριο στο χωριό!

To νέο lounge area του Salt Fire δενείναι μόνο cozy αλλά και πολύ νόστιμο

Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2021

Ο Άγιος Ιωάννης Μαλούντας είναι το γραφικό χωριουδάκι της Λευκωσίας, που, πέρα από το φυσικό του κάλλος, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει γνωστό για το εστιατόριο Salt & Fire.

Εδώ λοιπόν τα δύο αδέρφια, ο Γιώργος και ο Χρήστος, κάνουν πράματα και θάματα με το κρέας. Παρόλο που και οι δύο ξεκίνησαν από πολύ διαφορετικές αφετηρίες, εντούτοις κατέληξαν στον προορισμό τους, το σπίτι τους στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας, το οποίο και μετέτρεψαν σε προορισμό για κάθε λάτρη του καλού κρέατος. 

Η φιλοσοφία τους περιστρέφεται γύρω από το steak, στηρίζεται στην απλότητα και στα καλύτερα συστατικά, χωρίς όμως να θέτουν περιορισμούς σε κάποιο είδος κουζίνας, καθώς, όπως τα δύο αδέρφια τονίζουν, στη δημιουργικότητα δεν υπάρχουν όρια. Tο είδος τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κομμάτι της γαλλικής κουζίνας καθώς σχεδόν όλα τα πιάτα έχουν γαλλικές ρίζες (tartare, foie gras, steaks & creme brule). Σημείωσε ότι το κρέας το εισάγουν από την Αυστραλία, αφού έχουν ψάξει για τον καλύτερο παραγωγό.

Εδώ λοιπόν πέρα από εκλεκτό κρέας, σαλάτες (burrata και με μαρούλι), ορεκτικά όπως φουα γκρα, ταρτάρ, πατέ, φινετσάτα σπαράγγια και ποικιλία από επιλεγμένα κρασιά, θα απολαύσεις και την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στο ολοκαίνουριο lounge area στην αυλή! 

(99999585) Άγιος Ιωάννης Μαλούντας, επ. Λευκωσίας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close