Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2021
Το ταξίδι του Loukou bakery, confectionary & more ξεκίνησε το 2014, όταν και έκανε την εμφάνισή του στην πολυσύχναστη λεωφόρο Τσερίου, κερδίζοντας τις καρδιές μας με τις δημιουργίες του! Ένα εργαστήρι γεύσεων όπου εκεί μπορείς να βρεις απίθανα donuts, φρέσκα σάντουιτς, αρτοποιήματα και γεύματα, παρασκευασμένα καθημερινά από τα καλύτερα υλικά και με τα πιο εύγευστα ψωμιά που ψήνει ο φούρνος του.

Από τότε, μέχρι και σήμερα το φημισμένο Loukou bakery μετρά πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, πολλά ολόφρεσκα, χειροποίητα προϊόντα, φτιαγμένα όλα καθημερινά στο εργαστήρι του, και κυρίως πολλούς φανατικούς λάτρεις.
Ωστόσο μετρά και ένα ακόμα εντυπωσιακό Loukou bakery, το οποίο έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγους μήνες αυτήν τη φορά στο κέντρο της πρωτεύουσας και πιο συγκεκριμένα στην οδός Θεμιστοκλή Δέρβη και το οποίο αγκαλιάστηκε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του αποκτώντας φανατικό κοινό που το επισκέπτεται καθημερινά για μεσημεριανό, καφέ, γλυκό το απόγευμα αλλά και brunch τα σαββατοκύριακα!

Όλο γεύση!
Αποκλείεται να μην έχεις γευτεί τις πάμπολλες επιλογές σε donuts, που φτιάχνονται με πολύ μεράκι, σε δεκάδες γεύσεις, με γλάσο, γέμιση, με ποικίλα χρώματα, γεύσεις και στυλ! Όσο δε για τις αλμυρές πίτες του, τα γκουρμέ σάντουίτς του, τις ολόφρεσκες σαλάτες του, τον μυρωδάτο καφέ του... Όπως απίθανο θεωρείται και το να μην έχεις δοκιμάσει τις γιορτινές δημιουργίες του, που έκαναν ήδη την εμφάνισή τους και στα δύο μαγαζιά! Γιορτινά κέικ, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, γλυκά, μπισκότα κ.ά.... όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.
Η δε βασιλόπιτα που ετοίμασαν, για την υποδοχή του νέου χρόνου, είναι παραδοσιακή, μυρωδάτη και απαραίτητη για κάθε τραπέζι.

Η πιο γιορτινή και γευστική συνάμα όμως εμπειρία σε περιμένει στο ολοκαίνουριο μαγαζί στο κέντρο της Λευκωσίας. Εκεί πέρα από λαχταριστά γλυκά σε περιμένουν πολλές ακόμα εκπλήξεις! Καταρχάς το μαγαζί έβαλε τα γιορτινά του και σε μία πραγματικά ζεστή και άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, υποδέχεται εσένα και την παρέα σου, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με απίστευτες επιλογές σε brunch, ποικιλία από σαλάτες, άψογα και καλοφτιαγμένα platters με τυριά και αλλαντικά, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με καλό κρασί!
Φέτος τις γιορτές λοιπόν επιλέγουμε το Loukou για την πιο ζεστή και άκρως γευστική εμπειρία!
(77 787007) Tσερίου 97, Στρόβολος.
(22 260233) Θεμιστοκλή Δέρβη 9 & Στασικράτους γωνία, Λευκωσία.
Facebook: Loukou bakery, confectionary & more
Instagram: loukou.bakery



Σχετικά
Τα 4 νέα ταβερνάκια που μας περιμένουν για υπέροχο μεζέ
Άνοιξαν και σε περιμένουν με ανοιξιάτικη διάθεση και πίστεψέ μας, αν τα επισκεφτείς θα τα λατρέψεις
Ένα ξεχωριστό lunch experience αφιερωμένο στις μαμάδες
Την Κυριακή 10 Μαΐου στο πρωτευουσιάνικο Crosta Nostra
Ο Άνταμ Κοντοβάς έρχεται Κύπρο για ένα (πολλά υποσχόμενο) Four Hands Dinner
KUZUBA x Adam Kodovas, Ex Machina Athens - Μία βραδιά, δύο κουζίνες, ένα ξεχωριστό Four Hands Dinner
Η Καλύτερη Σεφ του πλανήτη δεν πήγε ποτέ σε σχολή μαγειρικής και ήξερε να βράζει μόνο μακαρόνια
Η μοναδική περίπτωση της κορυφαίας Άνα Ρος δεν έχει άλλη όμοια της στον κόσμο.
Το νέο, άκρως εντυπωσιακό, γαστρονομικό hot spot της πόλης λέγεται Sova Bistrot
Ένα all day bistrot που συνδυάζει φινέτσα και γεύση
Το Henry’s by Columbia αναδεικνύει το business lunch στην καρδιά της Λευκωσίας
Εκπρόσωποι των media γνώρισαν από κοντά τη νέα μεσημεριανή πρόταση του χώρου, μέσα από ένα γεύμα αφιερωμένο στη γεύση, τη φιλοξενία και τη σύγχρονη επαγγελματική καθημερινότητα
Η Λευκωσία, για 6 μέρες, θα γίνει ο παράδεισος των burger lovers!
Το αγαπημένο Burger Week επιστρέφει πιο μεγάλο, πιο γευστικό και πιο απολαυστικό από ποτέ
Τέλος εποχής για αγαπημένη ταβέρνα στο χωριό - Το νέο παραδοσιακό ταβερνάκι που παίρνει τη θέση της
Η αγαπημένη ταβέρνα στο Πραστειό Αυδήμου περνά σε νέα εποχή και το νέο της κεφάλαιο μόλις άνοιξε
Ginger & Co: Πήγαμε, δοκιμάσαμε ασιατικά και σου λέμε εντυπώσεις!
Μια νόστιμη επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ασιατική κουζίνα στο κέντρο της Λευκωσίας
«Το Ένα»: το νέο ταβερνάκι που μυρίζει φουκού και παράδοση
Απλό τίμιο σουβλάκι και είδη σχάρας, σε ένα ταβερνάκι με καλή πρώτη ύλη και μαεστρία στο ψήσιμο
Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη «Chef of the Year 2026» - Διπλή διάκριση για το εστιατόριο ΙΩΔΙΟ
Στα φετινά FNL Best Restaurant Awards
Ένα ξεχωριστό event με pizza, μπίρα και μουσική
IL PARCO, ABOVO Pizza και BeerBros est21, συμπράττουν για έναν καλό σκοπό