Shopping , News

Αυτές τις μέρες θα παραμείνουν κλειστές οι υπεραγορές (λόγω γιορτών)

Η ανακοίνωση από τονΠαγκύπριοΣύνδεσμο Υπεραγορών

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2021

Τις μέρες όπου θα παραμείνουν κλειστές λόγω των αργιών οι υπεραγορές δημοσιεύει με ανακοίνωσή του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών.

Ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ ενημερώνει με σεβασμό το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου, για καλύτερη οργάνωση και προγραμματισμό, ότι οι Υπεραγορές θα είναι κλειστές λόγω των Αργιών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ως ακολούθως:

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου - Χριστούγεννα 
Κυριακή 26 Δεκεμβρίου
Σάββατο 1η Ιανουαρίου - Πρωτοχρονιά
Κυριακή 2 Ιανουαρίου
Πέμπτη 6 Ιανουαρίου - Θεοφάνια

Στην ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος αναφέρει, «στον δεύτερο χρόνο που διανύουμε εν μέσω πανδημίας, οι ευχές μας προς όλους είναι Υγεία και ασφάλεια, με την ελπίδα ότι ο καινούργιος χρόνος θα φέρει το τέλος αυτής της υγειονομικής κρίσης και καλύτερες μέρες.

Για ακόμη μια φορά θέλουμε να εκφράσουμε από καρδιάς τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους εργαζόμενους μας, που καθημερινά άοκνα και κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες δίνουν τoν καλύτερο τους εαυτό για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Ευχόμαστε σε όλους να περάσουν όμορφα Χριστούγεννα με τις Οικογένειες τους και ο Καινούργιος Χρόνος να τους φέρει ότι επιθυμούν».

«Οι υπεραγορές της Κύπρου δηλώνουν πάντα το παρόν τους και έτοιμες να στηρίξουν τον Κύπριο καταναλωτή, ανταποδίδοντας την στήριξη και εμπιστοσύνη που οι ίδιοι τις περιβάλλουν τα τελευταία χρόνια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close