Eating News , Εστιατόρια

Βρήκαμε τις πιο νόστιμες σοκολάτες σε σχήμα πίτσας!

Εσύ μπορείς να αντισταθείς;

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2021

Λένε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από μια μπουκιά εκλεκτή σοκολάτα. Εάν λοιπόν είσαι από αυτούς που λατρεύουν τη σοκολάτα σου βρήκαμε τις πιο λαχταριστές σοκολάτες που θα μπορούσες να φανταστείς ποτέ.

Είναι γλυκές, νοστιμότατες και βγαίνουν σε πολλές γεύσεις. Οι σοκολάτες με εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο έχουν την τιμητική τους την εορταστική περίοδο και εμείς εντοπίσαμε τις πιο γλυκιές, τις πιο τρελές σοκολάτες σε...σχήμα Πίτσας.

Το Eklekton Traditional Products έχει φέρει τις φημισμένες σοκολάτες του Αγαπητού, σε limited edition, χριστουγεννιάτικη εκδοχή!

Πίστεψε μας ένα κομμάτι αυτής της θεσπέσιας σοκολάτας-πίτσας δεν αρκεί, αφού δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις σε γεύσεις: Σοκολάτα με ολόκληρο φουντούκι, σοκολάτα με αμύγδαλο, άσπρη και μαύρη σοκολάτα, praline waffers, Nut Mix, Choco crispies, Kids max, Chocolate hearts, σοκολάτα με smarties είναι μερικές από τις επιλογές που θα γλυκάνουν τον ουρανίσκο σου.

 

 

Να σου πούμε πως τις συγκεκριμένες σοκολάτες σε σχήμα Πίτσας μπορείς να τις βρεις σε επιλεγμένες υπεραγορές στην Κύπρο. Από την άλλη έχεις την επιλογή να μπεις στο Instagram του Eklekton Traditional Products και να κάνεις την δική σου παραγγελία.

Σημείωσε και κάτι ακόμη στο Diary σου: Αν θες να γλυκάνεις την οικογένεια και τους φίλους σου, υπάρχουν και οι παραδοσιακές σοκολάτες Αγαπητός σε πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, Άη Βασίληδες, νιφάδες, χιονάνθρωποι και άλλα πολλά!

Βρες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι στο 99495747

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close