Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η Λευκωσία απολαμβάνει brunch και γλυκά σε ένα ολοκαίνουριο καφέ

Εξαιρετικό brunch, ιταλικός καφές και νόστιμα πιάτα στο κέντρο της πρωτεύουσας!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2022

Ξετρυπώνουν από εκεί που δεν το περιμένεις σε διάφορες γωνίες της Κύπρου. Οι νέες αφίξεις έχουν άποψη, στιλ, μοντέρνα διακόσμηση και όλα τους αγαπούν τον ποιοτικό καφέ. Κάποια από αυτά τον συνοδεύουν και με brunch ή κάτι γλυκό, κάποια απλά σου ετοιμάζουν καφέ για να τον πάρεις παρέα στο δρόμο.

Η νέα όμως πρόταση της Λευκωσίας είναι ένα μικρό, όμορφο γωνιακό coffee spot που βρήκε στέγη στην οδό Εζεκία Παπαϊωάννου στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ο λόγος για το Caffe Mikro, ένας μικρό καφέ, εξ ου και η ονομασία του, αλλά συνάμα ενυτπωσιακό.

Πρόκειται για έναν άνετο, φωτεινό χώρο με μοντέρνο και επιβλητικό design, εντυπωσιακά τραπέζια και ντιζαϊνάτα φωτιστικά που σε παραπέμπουν σε καφέ ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Το Caffe Mikro άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του για το κοινό και πραγματικά αξίζει να το επισκεφθείς. Την ημέρα σερβίρει πλούσιο, φρεσκοψημένο ιταλικό καφέ που καβουρδίζεται επιτόπου σε προσεγμένα φλιτζάνια, καθώς και ποικιλία από τσάγια βοτάνων.

Στο μενού του θα βρεις και ποικιλία από άλλα ροφήματα όπως cappuccino, americano, latte, espresso, freddo, frappe, hot chocolate, αλμυρά, μπισκότα και κρουασάν.

Μην σου ξεφύγουν από το μάτι και τα και θεσπέσια γλυκά του, τα οποία είναι όλα σπιτικά. Άν προσέχεις τη διατροφή σου το chia seeds με granola χωρίς ζάχαρη είναι ιδανικό. Φανταστικοί πειρασμοί που αξίζουν να περάσουν από το στομάχι σου: Napoleon cake με άσπρη κρέμα, chocolate pillow, Black forest, ενώ από εβδομάδας θα υπάρχει και η σπιτική μηλόπιτα!

Στο Caffe Mikro σερβίρεται καθημερινά και brunch (συμπεριλαμβανομένου και του Σαββάτου 12:00-15:00) με εκλεκτά πιάτα που θα σε ικανοποιήσουν πλήρως.

Δοκίμασε burrata salad, chicken salad, ολόφρεσκα sandwich από σολομό σε διπλό, αφράτο ψωμάκι με έξτρα τυρί και αβοκάντο, sandwich προσούτο, καθώς και vegetarian sandwich. Για κάτι πιο heathy, υπάρχουν επιλογές όπως τα granola bowls, yogourt foods κ.ά. 

Το βράδυ ο χώρος μεταμορφώνεται σε αφτεράδικο, αποκτώντας ένα εντελώς διαφορετικό concept, με ποικιλία εξαιρετικών κρασιών, gourmet πιάτων και cheese platters. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις και τα δύο special cocktails που ετοιμάζουν κάθε βράδυ. Πρόκειται για το Passion cocktail και το Aperol Spritz με prosecco κρασί! 

(97 683600) Εζεκία Παπαϊωάννου 18, 1075, Λευκωσία. Δ-Σ 12:00-15:00, 18:00-23:00 & Κ 18:00-23:00.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close