Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Κάνουμε στάση για καφέ... σε ένα εντυπωσιακό διώροφο λεωφορείο!

Tο super εντυπωσιακό νέο project των «CAFé Mé» ήρθε κατακόκκινο και πρωτότυπο

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2022

Ξέχασε το συνηθισμένο καφέ που απολάμβανες μέχρι τώρα μαζί με την παρέα σου, σε ένα απλό περιβάλλον.

Τώρα, έχεις την ευκαιρία να ζήσεις κάτι εντελώς διαφορετικό, αν επισκεφθείς το νέο κατακόκκινο λεωφορείο που έκανε στάση στην Πάφο. 

Βλέπεις, τα Cafe Me, κατέφθασαν με μεγάλο ενθουσιασμό και στο νησί μας και έχουν βρει το δικό τους χώρο στη Χλώρακα. Όπως θα δεις και στις εικόνες, οι θαμώνες της γύρω περιοχής αλλά και ξένοι τουρίστες, έχουν την ευκαιρία σε καθημερινή βάση να απολαμβάνουν τον καφέ τους σε ένα περιβάλλον που παραπέμπει σε κάτι μεταξύ στάσης λεωφορείου και street food καντίνας.

Η πανέξυπνη ιδέα με τη νέα διώροφη καντίνα, που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία τόσο στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα, ''είναι ένα καινοτόμο project, που έγινε για να ξεφύγουμε και λίγο από συνηθισμένα'', όπως ανέφερε στο Check in Cyprus ο ιδιοκτήτης.

Το ντιζαϊνάτο street café αποτελείται από ένα διώροφο καθιστικό όπου μπορείς να πάρεις θέση και να απολαύσεις τον καφέ σου κι ένα εξωτεριικό καθιστικό, ενώ τον καφέ σου μπορείς να τον παραλάβεις και με drive thru.

Στο μενού του θα βρεις καφέδες, τα δημοφιλή ζεστά και κρύα ροφήματα, hot chocolate, ποικιλία από αλμυρά, φανταστικά γλυκά αλλά και φαγητό. 

Δοκίμασε τα φανταστικά σάντουιτς, τα λαχταριστά browines και τα muffin, το carrot cake, το cake ινδοκάρυδου καθώς και τα δύο εκπληκτικά του ροφήματα που είναι σπέσιαλ και δικής τους συνταγής, το choco men & choco women με καφέ και σοκολάτα.  

Ο τηλεφωνικός θάλαμος που βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος του καφέ, έχει γίνει σήμα κατατεθέν της περιοχής αλλά και σημεία για... photoshoot.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του Check in Cyprus, αντίστοιχο λεωφορείο ετοιμάζεται να κάνει στάση τόσο σε κεντρικό σημείο της Λεμεσού, όσο και της Πάφου και μάλιστα από τον ερχόμενο Μάιο. Πρόκειται για το steet food style καντίνας της ίδιας αλυσίδας, όπου θα έχεις την ευκαιρία να καθίσεις στο λεωφορείο ή και την επιλογή του drive thru.

Το Cafe Me θα τα συναντήσεις στον παραλιακό δρόμο της Χλώρακας, στην πόλη Χρυσοχούς, καθώς και στο χωριό Χλώρακα και στο Δάλι στη Λευκωσία.

(97 631100) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 10, 8221, Χλώρακα, επ. Πάφου..

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close