Eating News , Εστιατόρια

H Μαρία φτιάχνει νόστιμα healthy σνακ και κέικ

Θα ξετρελαθείς με τις healthy-eating δημιουργίες της!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2022

Κακά τα ψέματα η διατροφή είναι το μυστικό για μια καλή και ισορροπημένη ζωή.

Για πολλούς η στροφή προς το healthy living, δηλαδή προς μια καλύτερη ποιότητα ζωής, είναι μία τάση της εποχής, ενώ για άλλους είναι τρόπος ζωής για πολλά χρόνια τώρα.

Η Μαρία Νάτσικα για παράδειγμα, ασχολείται με τη σωστή και υγιεινή διατροφή τα τελευταία χρόνια. Η αγάπη της για την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσει να φτιάχνει -πρώτα για εκείνην και τον σύντροφο της και στη συνέχεια για το κοινό- μοναδικές, πεντανόστιμες και healthy σπιτικές συνταγές. Παράλληλα δημιούργησε και το δικό της λογαριασμό στο Instagram Mariegoesbananas όπου σού δίνει healthy ιδέες και συνταγές για απολαυστικά γεύματα, snacks και φαγητά.

"Όλα ξεκινησαν από ένα banana bread και το φυστικοβούτυρο που έφτιαξα για το σπίτι και τελικά όσοι το είχαν δοκιμάσει, ζητούσαν να τους φτιάξω'', μας είπε χαρακτηριστικά η Μαρία. Στόχος της είναι η προώθηση του healthy eating με τρόφιμα θρεπτικά που χαρίζουν ευεξία και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. 

''Όταν συνειδητοποίησα πόσα συντηρητικά και επιβλαβείς ουσίες έχουν τα προϊόντα που βρίσκουμε στην αγορά, αποφάσισα να φτιάχνω εγώ το ψωμάκι του σπιτιού αλλά και όλα όσα καταναλώνουμε στο σπίτι, εγώ και ο σύντροφός μου. Ο κόσμος έχει στραφεί στα σπιτικά προϊόντα, όχι όλος αλλά αρκετός, και αντιλαμβάνεται τη διαφορά του σπιτικού φαγητού''.

Τα προϊόντα που σου ετοιμάζει η Μαρία είναι 100% φυσικά, υγιεινά, θρεπτικά, κατάλληλα ακόμη και για vegan. Από vegan energy & protein balls, τα οποία έχουν μεγάλη ζήτηση, homemade bars με σοκολάτα και φιστικοβούτυρο, την πανεύκολη vegan σοκολατόπιτα με μαύρη σοκολάτα και μπανάνες, με διάφορα φυτικής προέλευσης συστατικά, banana bread με βιολογικό αυγό καθώς και peanut butter!

 

 

 

 

 

''Αγαπημένη μου συνταγή είναι το "Snickers" snack με cranberries, κακάο χωρίς ζάχαρη, βρώμη και μέλι''.

Η Μαρία σου προτείνει να το καταναλώσεις πριν από τη γυμναστική, μίας και θα σου χαρίσει ενέργεια και θα σου αφήσει και μία γλυκιά γεύση.

 

https://www.instagram.com/p/COb9ga0nVwi/?utm_medium=copy_link&fbclid=IwAR2xjs3SEnMuoWrjRrlNGrP8ZnpiCqEJwyYBUoWGEVhT0I-W_PFY5vvK4jM

 

"'Για μένα, η διατροφή είναι lifestyle. Εξ ου και θέλω να μοιράζομαι με τον κόσμο τα φρέσκα και υγιεινά προϊόντα μου, τα οποία φτιάχνω. Είναι ένα χόμπι που εξελίσσεται σε επάγγελμα, ωστόσο χρειάζεται συνεχή προσπάθεια και επένδυση".

Ανάμεσα σε άλλα προϊόντα μπορείς να βρεις επίσης homemade cashew butter χωρίς ζάχαρη ή γλυκαντικές ουσίες, χωρίς αλάτι και συντηρητικά, peanut butter cookies χωρίς ζάχαρη, dark chocolate pistachio muffins, σπιτικά και αφράτα ψωμάκια, αλμυρό carrot cake με τυρί φέτα και αλεύρι αμυγδάλου που το φτιάχνει η ίδια, πεντανόστιμα mini cheesecakes με λιωμένη βρώμη, coconut oil και πολλά πολλά άλλα.

Για πληροφορίες και παραγγελίες κάλεσε στο 99639152.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close