Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα «ghost κουζίνα» της πόλης σερβίρει artisan pasta

Αν είσαι λάτρης της ιταλικής, αυθεντικής, μακαρανόδας, τότε σου έχουμε (φοβερά) νέα!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2022

Είναι η εστίαση χωρίς σάλα το μέλλον; Τα τελευταία δύο χρόνια περίπου οι ghost κουζίνες και τα μαγαζιά-φάντασμα (δηλαδή το λεγόμενο delivery μέσω διαδικτύου) έχουν γίνει πολύ της μόδας. 

Μήπως όμως τελικά δεν είναι μόδα μόνο και αποτελεί τη νέα πρόταση στην εστίαση; Εξάλλου, πολλά είναι τα εικονικά ειστιατόρια που ξετρυπώνουν τελευταία αποτελώντας έναν τρόπο για να προσφέρουν ένα διαφορετικό, πιο comfort μενού, που μπορεί εύκολα να μεταφερθεί στο σπίτι μας.  

Μάλιστα η νέα πρόκειται ghost άφιξη είναι ένα ιταλικό (λειτουργεί μόνο με delivery) μαγαζί που σου φτιάχνει αυθεντική, ιταλική pasta!

To Impasto Artisans Pasta είναι η νέα πρόταση της Λευκωσίας, η οποία άρχισε τη λειτουργία της εδώ και δύο εβδομάδες περίπου. Σερβίρει πλούσια ποικιλία pasta καθώς επίσης και εκλεκτές σαλάτες. Εκτός από τα κλασικά πιάτα σε Ζυμαρικά Μακαρόνια μπολονέζ και λινγκούι καρμπονάρα, στο μενού του θα συναντήσεις και άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις

Δοκίμασε τα μακαρόνια με ψαρονέφρι με λιαστή ντομάτα, φέτα, φρέσκια κρέμα και σόγια, μακαρόνια με μοσχάρι κοκκινιστό, σάλτσα ντομάτας, βοδινό, κρεμμυδάκια και φέτα, αλλά και τα μακαρόνια με Εσαλότ με κρεμμύδι, σκόρδο, βαλσάμικο, παρμεζάνα και μαϊντανό.

Δες το πλήρες μενού του πατώντας ΕΔΩ

Facebook: Impasto Artisans Pasta 
Ωράριο Λειτουργίας: Δ-Κ: 12:00-22:00

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close