Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα άφιξη της πόλης σε στήνει στην ουρά για ένα burrito

Με νέο χώρο εστίασης εμπλούτιστηκε πρόσφατα το Neo Plaza, στην Κοκκινοτριμιθιά

Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2022

Η νέα άφιξη της πόλης, είναι ένα express εστιατόριο, με ειδίκευση στα λαχταριστά burrito! 

Τι θα έλεγες λοιπόν, να σου προτείναμε την παραλλαγή ενός πεντανόστιμου burrito με αυτή την τυλιχτή και μαλακή πιτούλα που λιώνει στο στόμα σε CentauRitos; Βλέπεις, η νέα πρόταση της πόλης ακούει στο όνομα At Centaur's και θα την βρεις στο εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο NEO PLAZA στην Κοκκινοτριμιθιά.

Πρόκειται για το νέο εστιατόριο στο οποίο θα συναντήσεις όλη την νοστιμιά των burrito σε αλμυρές και γλυκές γεύσεις. Εξάλλου, η φιλοσοφία του AT Centaur's βασίζεται στο τίμιο, νόστιμο και υγιεινό φαγητό, που πρέπει να απολαμβάνεται σε καθημερινή βάση.

Τα λεγόμενα CentaurRitos σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να τα δοκιμάσεις σε πολλές γεύσεις και γεμίσεις. Είναι μια παραλλαγή του αγαπημένου σου εδέσματος σε πιο υγιεινή επιλογή.

Στο μενού του μεταξύ άλλων, δοκίμασε το Pork CentaurRito με τυρί, cabbage slaw, bbq sauce από At Centaur's και μαγιονέζα, αλλά και το chicken Centaurito με τυρί, ντομάτα, sour cream και κρεμμύδι. Υπάρχει και η vegan επιλογή σε Vegan CentaurRito, με Jackfruit, μανιτάρια, κρεμμύδι, vegan τυρί, μαύρα φασόλια, ντομάτα, vegan μαγιονέζα και κόλιαντρο ψιλοκομμένο.

Μη φύγεις αν δεν δοκιμάσεις και τη γλυκιά εκδοχή των CentauRitos. Τσέκαρε οπωσδήποτε το Nutella με μπανάνες, φράουλες, hazelnut powder και σοκολάτα, αλλά και την apple pie cream με κρέμα γαλακτομπούρεκου και το bitter chocolate!

Κάθε μπουκιά από τα CentaurRitos θα ενθουσιάσει τον ουρανίσκο σας, καθώς όλες οι πρωτεΐνες έχουν παραχθεί υπεύθυνα, μαγειρεύονται αργά για 12 ώρες και είναι απαλλαγμένες από συντηρητικά και τεχνητά συστατικά.

Δες το πλήρες μενού πατώντας ΕΔΩ

NEO PLAZA, Γρηγόρη Αυξεντίου 135, 2660, Κοκκινοτριμιθιά, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close