Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο pet friendly καφέ στη Λευκωσία, που ήδη ξεχώρισε!

Ένας vintage χώρος για διάβασμα, καφεδάκι και χαλάρωση!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Φεβρουαρίου 2022

Όλο το καλοκαίρι αναζητούμε όμορφους κήπους και αυλές για δροσιά και ίσκιο, αλλά το χειμώνα θέλουμε καφέ με άνετους καναπέδες και καθίσματα, χαλαρές μουσικές, cozy ατμόσφαιρα και ωραία αισθητική για να απολαμβάνουμε τον ζεστό καφέ μας. Και εάν έχουν και χώρο για διάβασμα, ακόμα καλύτερα! 

Ένα τέτοιο γλυκύτατο καφέ, με vintage αισθητική και όμορφο χώρο έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία, σκορπώντας πολλά χαμόγελα σε βιβλιοφάγους, λάτρεις του καφέ αλλά και ιδιοκτήτες σκύλων! 

Πρόκειται για το Lala Cafe που βρίσκεται στον πολυσύχναστο δρόμο της Στασίνου. Είναι ο χώρος όπου στεγαζόταν παλιά το Second Cup και ο οποίος έχει μεταμορφωθεί σε ένα κατεξοχήν vintage café. 

Πρόκειται για ένα χώρο που ήδη έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, για καφεδάκι και κουβεντούλα.

Εκεί θα συναντήσεις και μια μεγάλη βιβλιοθήκη από όπου μπορείς να προμηθευτείς το βιβλίο σου και να αράξεις για χαλαρό διάβασμα! 

Πέρα από τον προσεγμένο, εσωτερικό και χαριτωμένο του χώρο, το καφέ μπορεί να φιλοξενήσει και το κατοικίδιό σου μιας και είναι pet firendly!

Στο μενού του Lala Cafe θα συναντήσεις ποικιλία από καφέδες, όπως κυπριακό καφέ, frape, freddo espresso, cappuccino, cafe latte, smoothies, ζεστά και κρύα ροφήματα καθώς και αλμυρά, όπως σπανακόπιτα, τυρόπιτα ζεστά σάντουιτς και τοστς, κουλούρια αλλά και σπιτικά γλυκά. Δοκίμασε ακόμα δούκισσα, πορτοκαλόπιτα, lemon cake, μηλόπιτα και carrot cake.

Στα οπωσδήποτε που πρέπει να δοκιμάσεις, βάλε και τη ζεστή ginger σουπίτσα που σου φτιάχνουν για τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά και το φρέσκο λουβί με σαλάτα για τους καλοκαιρινούς μήνες !

(22 005322) Στασίνου 46, Ακρόπολη, Λευκωσία. Δ-Κ: 08:00-21:30.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close