Δημοσιεύτηκε στις 03 Φεβρουαρίου 2022
Όλο το καλοκαίρι αναζητούμε όμορφους κήπους και αυλές για δροσιά και ίσκιο, αλλά το χειμώνα θέλουμε καφέ με άνετους καναπέδες και καθίσματα, χαλαρές μουσικές, cozy ατμόσφαιρα και ωραία αισθητική για να απολαμβάνουμε τον ζεστό καφέ μας. Και εάν έχουν και χώρο για διάβασμα, ακόμα καλύτερα!
Ένα τέτοιο γλυκύτατο καφέ, με vintage αισθητική και όμορφο χώρο έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία, σκορπώντας πολλά χαμόγελα σε βιβλιοφάγους, λάτρεις του καφέ αλλά και ιδιοκτήτες σκύλων!
Πρόκειται για το Lala Cafe που βρίσκεται στον πολυσύχναστο δρόμο της Στασίνου. Είναι ο χώρος όπου στεγαζόταν παλιά το Second Cup και ο οποίος έχει μεταμορφωθεί σε ένα κατεξοχήν vintage café.
Πρόκειται για ένα χώρο που ήδη έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, για καφεδάκι και κουβεντούλα.
Εκεί θα συναντήσεις και μια μεγάλη βιβλιοθήκη από όπου μπορείς να προμηθευτείς το βιβλίο σου και να αράξεις για χαλαρό διάβασμα!
Πέρα από τον προσεγμένο, εσωτερικό και χαριτωμένο του χώρο, το καφέ μπορεί να φιλοξενήσει και το κατοικίδιό σου μιας και είναι pet firendly!
Στο μενού του Lala Cafe θα συναντήσεις ποικιλία από καφέδες, όπως κυπριακό καφέ, frape, freddo espresso, cappuccino, cafe latte, smoothies, ζεστά και κρύα ροφήματα καθώς και αλμυρά, όπως σπανακόπιτα, τυρόπιτα ζεστά σάντουιτς και τοστς, κουλούρια αλλά και σπιτικά γλυκά. Δοκίμασε ακόμα δούκισσα, πορτοκαλόπιτα, lemon cake, μηλόπιτα και carrot cake.
Στα οπωσδήποτε που πρέπει να δοκιμάσεις, βάλε και τη ζεστή ginger σουπίτσα που σου φτιάχνουν για τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά και το φρέσκο λουβί με σαλάτα για τους καλοκαιρινούς μήνες !
(22 005322) Στασίνου 46, Ακρόπολη, Λευκωσία. Δ-Κ: 08:00-21:30.
Σχετικά
Η κυρία Στέλλα ανέλαβε το "κέντρο της Σταυρούλας" στο χωριό και μαγειρεύει αυθεντικά κυπριακά όπως παλιά
Κυπριακές γεύσεις και παλιές αγαπημένες συνταγές στον "καφενέ" του Πολύστυπου που αναβιώνει μετά από 17 σχεδόν χρόνια
Δείπνο εν πλω στον κόλπο της Λάρνακας για την ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ
Μια ξεχωριστή βραδινή θαλάσσια διαδρομή με μουσική, φαγητό και ποτό, κάτω από τον έναστρο ουρανό.
H Παυλίνα ανέλαβε ένα αυθεντικό κυπριακό καφενείο στο χωριό και σε καλεί για καφέ, μπούκωμα, μπίρα και μουσική
Στην καρδιά της Λαόνας, στην πλατεία του χωριού και δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Καλανδίωνα, η αυλή με τις συκαμινιές και τη δροσιά των δέντρων έχει ξαναγίνει σημείο συνάντησης
"Τρυπώσαμε" στο Rubi, τη νέα εντυπωσιακή άφιξη της Λευκωσίας, που ανοίγει σήμερα τις πόρτες της
Εικόνες από το ολοκαίνουριο μαγαζί της πόλης
5+1 γοητευτικά στέκια-εμπειρία για να επισκεφτείς το καλοκαίρι στην Κύπρο
Εκεί που η γεύση, η νοστιμιά και η μαστοριά δεν βρίσκονται μόνο στο πιάτο
6 υπέροχα στέκια για να βγεις στην ανανεωμένη Πλατεία Ηρώων
Τα νέα μαγαζιά που άνοιξαν αλλά και τα κλασικά κι αγαπημένα που επέστρεψαν
Τα ελληνικά τηγανητά καλαμαράκια ανάμεσα στα καλύτερα πιάτα με θαλασσινά στον κόσμο
Το αγαπημένο πιάτο της ελληνικής ταβέρνας κατέκτησε τη 14η θέση στην παγκόσμια κατάταξη του TasteAtlas, αφήνοντας πίσω διάσημες δημιουργίες από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, το Μεξικό και το Περού.
Τι να κάνεις αν (ξε)μείνεις τον Αύγουστο στη Λευκωσία: Από φαγητό και ποτό, μέχρι θερινό σινεμά, βουτιές και bowling
Αν μείνεις στην πρωτεύουσα, σου βρήκαμε όλα όσα μπορείς να δεις και να κάνεις
Οι τοπ 14 γευστικές στάσεις για καλό φαγητό στις δροσερές Πλάτρες
Το καταπράσινο χωριό του Τροόδους αποτελεί ένα σημαντικό γαστρονομικό προορισμό με πολλές επιλογές για νόστιμα πιάτα, σούβλα, μεζέ και πέστροφα
Το πολυαναμενόμενο Rubi ανοίγει τις πόρτες του στη Λευκωσία - Και δέχεται ήδη κρατήσεις
Ρίχνουμε κλεφτές ματιές στο ολοκαίνουριο μαγαζί της πρωτεύουσας, ένα bistronomie με ευρωπαϊκές αναφορές που μας έρχεται από την ομάδα του Sentio
Το εστιατόριο που ανεβάζει τον πήχη της λατινοαμερικανικής κουζίνας στη νησί
Πήγαμε για δείπνο στο ACANE, καθίσαμε στην ατμοσφαιρική βεράντα του και δοκιμάσαμε ένα μενού που παντρεύει δημιουργικά τις γεύσεις της Λατινικής Αμερικής με κυπριακές πινελιές
Το beach club που έγινε το νέο hot spot της Αγίας Νάπας, μόλις απέκτησε ένα υπέροχο εστιατόριο στην ταράτσα
Νέα εικόνα για το NAOS Beach Club στην παραλία Λάντα, με αναβαθμισμένο χώρο στην άμμο και ολοκαίνουργιο rooftop εστιατόριο με ιαπωνική κουζίνα και πανοραμική θέα στη θάλασσα.