Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ανακαλύψαμε έναν φούρνο που φτιάχνει νόστιμο ψωμί και παραδοσιακή πίτσα

Ο Ταμάζης από τηΓεωργία φτιάχνει νόστιμο ψωμί και παραδοσιακή πίτσα!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Φεβρουαρίου 2022

Σαν κατέβεις στην Κάτω Πάφο και συγκεκριμένα την οδό Αγαπήνωρος θα συναντήσεις τον Ταμάζη, ο οποίος καθημερινά φτιάχνει νόστιμες παραδοσιακές λιχουδιές με άρωμα Γεωργίας, τη χώρα καταγωγής του. 

Ξεκινώντας δειλά δειλά από το περασμένο καλοκαίρι, άρχισε να φτιάχνει μόνο ψωμί και μετά σνακ. ''Αυτό που με ώθησε στο να ανοίξω το μαγαζί είναι ότι στην Κύπρο υπάρχουν αρκετοί Γεωργιανοί και ήθελα να θυμηθούν με αυτόν τον τρόπο την χώρα μας'', ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Mr Bread, λοιπόν, αποκλείεται να περάσει απαρατήρητος, χάρη στα καλούδια που φτιάχνει στο μαγαζί του, όπου πρωταγωνιστής είναι το παραδοσιακό ψωμί από τη Γεωργία που, όπως μας ανέφερε, γίνεται ανάρπαστο από ομογενείς του, τουρίστες αλλά και Κυπρίους. Τα είδη ψωμιών που φτιάχνει είναι δύο, τα λεγόμενα shotti & lavash που διαφέρουν στο σχήμα και από γεύση σκίζουν. 

Όσο για τα σνακ του, κι υτά φτιάχνονται φρέσκα, με αρώματα από τη Γεωργία που θυμίζουν πολύ τα δικά μας όπως κοτόπιττα, πίτα με φασόλια και τυρί, πίτα με πατάτα, κάποια σε σφολιάτα και κάποια σε κανονική ζύμη, όλα φρέσκα της ημέρας. Αξίζει να δοκιμάσεις τη σπιτική του λουκανικόπιτα που μοιάζει σαν hot dog με λιωμένο τυρί! Διάσημη είναι και η πίτσα του, που ψήνεται κι αυτή επιτόπου στο φούρνο.

 

''Αυτό που διαφέρει στον χώρο μας και τον κάνει ξεχωριστό από άλλους φούρνους είναι ότι μέσα στο μαγαζί ο πελάτης μπορεί να δει επιτόπου πώς φτιάχνεται ένα ψωμί ή μια πίτσα, μιας και υπάρχει ο φούρνος όπου ψήνονται τα προϊόντα μας. Μάλιστα, οι τουρίστες δεν σταματάνε να τον φωτογραφίζουν...''.

Θα το βρεις ανοικτό καθημερινά και τα σαββατοκύριακα από τις 06:30 το πρωί μέχρι τις 20:00!

(26 654319) Αγαπήνορος 63, Κάτω Πάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close