Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2022
Ένα νέο concept, με πρωτοποριακό χαρακτήρα και άρωμα Ιταλία, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του σε λίγες μέρες στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της Πάφου.
Η νέα άφιξη λοιπόν ονομάζεται Oggi (στα ιταλικά σημαίνει σήμερα -πράγμα που λέει πολλά), θα προσφέρει υπερποιοτικές μακαρονάδες σε προσιτές τιμές και με απόλυτη street food διάθεση.
Το Oggi Pasta Fresca είναι το καινούργιο project που δημιουργήθηκε από μια παρέα φίλων που έχουν πάθος για τα φρέσκα ζυμαρικά. Συγκεκριμένα, η παρέα αυτή φιλοδοξεί να γεμίσει την πλατεία με ποιοτικές μακαρονάδες και ιταλικά αρώματα!
"Στόχος μας είναι να σερβίρουμε τέλεια, φρεσκα ζυμαρικά, ποτέ προμαγειρεμένα, μισοβρασμένα ή οτιδήποτε άλλο πέρα από καθημερινά φρεσκοφτιαγμένα ζυμαρικά από εμάς τους ίδιους.
Δοκιμάστε τις 100% ιταλικές συνταγές, από επιλεγμένα υλικά άριστης ποιότητας και την παραδοσιακή υφή μας. Ετοιμάζουμε τις σάλτσες και τη ζύμη μας από το μηδέν στη δική μας κουζίνα. Έτσι, τα πιάτα μας, όχι μόνο έχουν περισσότερη γεύση ως αληθινά, σπιτικά ζυμαρικά, αλλά απορροφούν τις σάλτσες και τις γεύσεις καλύτερα με αποτέλεσμα, κάθε πιάτο ζυμαρικών να έχει εκπληκτική γεύση! Φέρτε τη γεύση του φρέσκου στο σπίτι σας σήμερα!
Pasta fresca για εμάς δεν είναι απλώς μια υπόσχεση, είναι το πάθος μας!", όπως αναφέρουν οι ίδιοι στη σελίδα τους στο Facebook!

Στο νέο και μοντέρνο μαγαζάκι της πλατείας λοιπόν θα καθίσεις ανέτα και θα ευχαριστηθείς αυθεντική pasta, καλοφτιαγμένη και μαγειρεμένη της ίδια μέρας, από 100% αγνά υλικά και homemade σάλτσες.
Εδώ τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη! Ούτε καν η ίδια η τοποθεσία! Όπως ανέφερε στο Check In Cyprus ένας από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου: ''Η επιλογή του εστιατορίου είναι στρατηγική. Είναι το μέρος που πιστεύουμε ότι θα έχει τη μεγαλύτερη κίνηση στην Πάφο. Εκεί κοντά γίνονται έργα όπως το νέο Πανεπιστήμιο και είναι μια μεγάλη πλατεία που στα επόμενα χρόνια θα είναι γεμάτη μαγαζιά. Είδαμε λίγο τη μεγαλύτερη εικόνα....''.
"Το concept είναι κάτι πρωτοποριακό και νέο για τα δεδομένα της Κύπρου, μιας και πρόκειται για γεύσεις αυθεντικά Ιταλικές, δοσμένες μέσα από φρεσκοφτιαγμένα ζυμαρικά δικής μας συνταγής. Στόχος του Oggi είναι να γίνει franchise σε Κύπρο και Ελλάδα γι' αρχή'.'

Να σου πούμε επίσης ότι πίσω από τις θεσπέσιες και γευτικές προτάσεις του μαγαζιού κρύβεται Έλληνας σεφ με χρόνια εμπειρίας στην ιταλική κουζίνα και δουλειάς στο εξωτερικό.
Στο μενού του εκτός από μια πλούσια γκάμα ιταλικών ζυμαρικών θα υπάρχουν και φρέσκες σαλάτες και ορεκτικά σε Caprese (αυθεντικό ιταλικό, βουβαλίσια μπάλα μοτσαρέλας γεμιστή, με πέστο και μαριναρισμένα ντοματίνια) και αρατσίνι (μπάλες με ριζότο και φρυγανιά).
Το πανέμορφο design του εστιατορίου ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο Tziolis Group.
Το Oggi αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις 21 Φεβρουαρίου και πέρα από dine in θα εξυπηρετεί take away & delivery παραγγελίες!
Αλφρέδου, Πάφος. Κ-Πέμ11.00-00.00, Παρ-Σ:11.00-03.00.





Σχετικά
Τα 4 νέα ταβερνάκια που μας περιμένουν για υπέροχο μεζέ
Άνοιξαν και σε περιμένουν με ανοιξιάτικη διάθεση και πίστεψέ μας, αν τα επισκεφτείς θα τα λατρέψεις
Ένα ξεχωριστό lunch experience αφιερωμένο στις μαμάδες
Την Κυριακή 10 Μαΐου στο πρωτευουσιάνικο Crosta Nostra
Ο Άνταμ Κοντοβάς έρχεται Κύπρο για ένα (πολλά υποσχόμενο) Four Hands Dinner
KUZUBA x Adam Kodovas, Ex Machina Athens - Μία βραδιά, δύο κουζίνες, ένα ξεχωριστό Four Hands Dinner
Η Καλύτερη Σεφ του πλανήτη δεν πήγε ποτέ σε σχολή μαγειρικής και ήξερε να βράζει μόνο μακαρόνια
Η μοναδική περίπτωση της κορυφαίας Άνα Ρος δεν έχει άλλη όμοια της στον κόσμο.
Το νέο, άκρως εντυπωσιακό, γαστρονομικό hot spot της πόλης λέγεται Sova Bistrot
Ένα all day bistrot που συνδυάζει φινέτσα και γεύση
Το Henry’s by Columbia αναδεικνύει το business lunch στην καρδιά της Λευκωσίας
Εκπρόσωποι των media γνώρισαν από κοντά τη νέα μεσημεριανή πρόταση του χώρου, μέσα από ένα γεύμα αφιερωμένο στη γεύση, τη φιλοξενία και τη σύγχρονη επαγγελματική καθημερινότητα
Η Λευκωσία, για 6 μέρες, θα γίνει ο παράδεισος των burger lovers!
Το αγαπημένο Burger Week επιστρέφει πιο μεγάλο, πιο γευστικό και πιο απολαυστικό από ποτέ
Τέλος εποχής για αγαπημένη ταβέρνα στο χωριό - Το νέο παραδοσιακό ταβερνάκι που παίρνει τη θέση της
Η αγαπημένη ταβέρνα στο Πραστειό Αυδήμου περνά σε νέα εποχή και το νέο της κεφάλαιο μόλις άνοιξε
Ginger & Co: Πήγαμε, δοκιμάσαμε ασιατικά και σου λέμε εντυπώσεις!
Μια νόστιμη επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ασιατική κουζίνα στο κέντρο της Λευκωσίας
«Το Ένα»: το νέο ταβερνάκι που μυρίζει φουκού και παράδοση
Απλό τίμιο σουβλάκι και είδη σχάρας, σε ένα ταβερνάκι με καλή πρώτη ύλη και μαεστρία στο ψήσιμο
Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη «Chef of the Year 2026» - Διπλή διάκριση για το εστιατόριο ΙΩΔΙΟ
Στα φετινά FNL Best Restaurant Awards
Ένα ξεχωριστό event με pizza, μπίρα και μουσική
IL PARCO, ABOVO Pizza και BeerBros est21, συμπράττουν για έναν καλό σκοπό