Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πρώτες εικόνες από το νέο, γουστόζικο pasta bar του νησιού!

Στην μεγάλη πλατεία της πόλης θα τρως αυθεντικά ζυμαρικά από το νέο ιταλικό

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2022

Ένα νέο concept, με πρωτοποριακό χαρακτήρα και άρωμα Ιταλία, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του σε λίγες μέρες στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της Πάφου.

Η  νέα άφιξη λοιπόν ονομάζεται Oggi (στα ιταλικά σημαίνει σήμερα -πράγμα που λέει πολλά), θα προσφέρει υπερποιοτικές μακαρονάδες σε προσιτές τιμές και με απόλυτη street food διάθεση.

Το Oggi Pasta Fresca είναι το καινούργιο project που δημιουργήθηκε από μια παρέα φίλων που έχουν πάθος για τα φρέσκα ζυμαρικά. Συγκεκριμένα, η παρέα αυτή φιλοδοξεί να γεμίσει την πλατεία με ποιοτικές μακαρονάδες και ιταλικά αρώματα! 

"Στόχος μας είναι να σερβίρουμε τέλεια, φρεσκα ζυμαρικά, ποτέ προμαγειρεμένα, μισοβρασμένα ή οτιδήποτε άλλο πέρα από καθημερινά φρεσκοφτιαγμένα ζυμαρικά από εμάς τους ίδιους.

Δοκιμάστε τις 100% ιταλικές συνταγές, από επιλεγμένα υλικά άριστης ποιότητας και την παραδοσιακή υφή μας. Ετοιμάζουμε τις σάλτσες και τη ζύμη μας από το μηδέν στη δική μας κουζίνα. Έτσι, τα πιάτα μας, όχι μόνο έχουν περισσότερη γεύση ως αληθινά, σπιτικά ζυμαρικά, αλλά απορροφούν τις σάλτσες και τις γεύσεις καλύτερα με αποτέλεσμα, κάθε πιάτο ζυμαρικών να έχει εκπληκτική γεύση! Φέρτε τη γεύση του φρέσκου στο σπίτι σας σήμερα!

Pasta fresca για εμάς δεν είναι απλώς μια υπόσχεση, είναι το πάθος μας!", όπως αναφέρουν οι ίδιοι στη σελίδα τους στο Facebook! 

 

Στο νέο και μοντέρνο μαγαζάκι της πλατείας λοιπόν θα καθίσεις ανέτα και θα ευχαριστηθείς αυθεντική pasta, καλοφτιαγμένη και μαγειρεμένη της ίδια μέρας, από 100% αγνά υλικά και homemade σάλτσες.  

Εδώ τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη! Ούτε καν η ίδια η τοποθεσία! Όπως ανέφερε στο Check In Cyprus ένας από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου: ''Η επιλογή του εστιατορίου είναι στρατηγική. Είναι το μέρος που πιστεύουμε ότι θα έχει τη μεγαλύτερη κίνηση στην Πάφο.  Εκεί κοντά γίνονται έργα όπως το νέο Πανεπιστήμιο και είναι μια μεγάλη πλατεία που στα επόμενα χρόνια θα είναι γεμάτη μαγαζιά. Είδαμε λίγο τη μεγαλύτερη εικόνα....''.

"Το concept είναι κάτι πρωτοποριακό και νέο για τα δεδομένα της Κύπρου, μιας και πρόκειται για γεύσεις αυθεντικά Ιταλικές, δοσμένες μέσα από φρεσκοφτιαγμένα ζυμαρικά δικής μας συνταγής. Στόχος του Oggi είναι να γίνει franchise σε Κύπρο και Ελλάδα γι' αρχή'.'

Να σου πούμε επίσης ότι πίσω από τις θεσπέσιες και γευτικές προτάσεις του μαγαζιού κρύβεται Έλληνας σεφ με χρόνια εμπειρίας στην ιταλική κουζίνα και δουλειάς στο εξωτερικό.

Στο μενού του εκτός από μια πλούσια γκάμα ιταλικών ζυμαρικών θα υπάρχουν και φρέσκες σαλάτες και ορεκτικά σε Caprese (αυθεντικό ιταλικό, βουβαλίσια μπάλα μοτσαρέλας γεμιστή, με πέστο και μαριναρισμένα ντοματίνια) και αρατσίνι (μπάλες με ριζότο και φρυγανιά).

Το πανέμορφο design του εστιατορίου ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο Tziolis Group.

Το Oggi αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις 21 Φεβρουαρίου και πέρα από dine in θα εξυπηρετεί take away & delivery παραγγελίες! 

Αλφρέδου, Πάφος. Κ-Πέμ11.00-00.00, Παρ-Σ:11.00-03.00.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close