Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Fine dining υψηλής αισθητικής στο εστιατόριο τού Τhe Tower στο St Raphael Resort & Marina

Εντυπωσιακό εστιατόριο όπου θα απολαύσεις το πιο αυθεντικό Ταϊλανδέζικο μενού!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2022

Το νέο αυθεντικό ταϋλανδέζικο Fine Dining εστιατόριο του νησιού, ονομάζεται Golden Monkey, στεγάζεται στο ολοκαίνουργιο ‘Τhe Tower’ του St Raphael Resort & Marina στη Λεμεσό, είναι άκρως εντυπωσιακό και πολύ περισσότερο γευστικό, ταξιδεύοντας σε μέσω των signature πιάτων του μέχρι και την εξωτική Ταϊλάνδη.

Πρόκειται για ένα χώρο που λανσάρει ένα ποιοτικό και αυθεντικό είδος ασιατικής εμπειρίας στο νησί.

Πρόκειται για έναν καλόγουστο χώρο που διακρίνεται από πολυτέλεια και ισορροπία, με την ταϊλανδέζικη κουλτούρα να αντικατοπτρίζονται στον εσωτερικό σχεδιασμό του όπου τα παραδοσιακά και αυθεντικά έργα τέχνης, γλυπτά και αγάλματα δένουν αρμονικά με τον μοντέρνο διάκοσμο.

Στη μέση του εστιατορίου ένας χρυσός Βούδας πάνω ακριβώς από μία τεχνητή πισίνα νερού με συνεχή ροή, προφέροντας ηρεμία και αναζωογόνηση στην θέα της.

Όσο δε για την ατμοσφαιρική βεράντα του εστιατορίου χωρητικότητας 60 ατόμων, αυτή θα σε μαγέψει! Έχει θέα στη θάλασσα και έχει ήδη αποτελέσει τον νέο προορισμό της πόλης για απολαυστικά cocktails και φαγητό.

Σε πλήρη αρμονία με το χώρο βρίσκεται και η κουζίνα, που είναι και δημιουργική και παραδοσιακή ταϊλανδέζικη. Το μενού επιμελήθηκε ο Ταϊλανδός Head Chef Nuntthawut Poungpouw και όλα τα πιάτα ετοιμάζονται με τα πιο γνήσια και παραδοσιακά υλικά από την εξειδικευμένη ομάδα των chefs, προσφέροντας μία εύγευστη φρεσκάδα, με γεύσεις μεστές και φινετσάτη παρουσίαση.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι τα μοναδικά πιάτα του μπορείς να συνοδεύσεις με καλό κρασί από την πολύ προσεγμένη λίστα του, η οποία συγκεντρώνει τις καλύτερες ετικέτες από τον διεθνή αμπελώνα, ενώ και τα cocktails του είναι ιδιαίτερα και συναρπαστικά.

Το Golden Monkey που άνοιξε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2021 έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις για την πιο αυθεντική Ταϊλανδέζικη γαστρονομική εμπειρία και να περιληφθεί στα υποψήφια εστιατόρια των Cyprus Eating Awards στην κατηγορία Καλύτερη Νέα Άφιξη.

Website: https://www.straphael.com/en/dining/golden-monkey 
Facebook: https://www.facebook.com/goldenmonkeythai 
Instagram: https://www.instagram.com/goldenmonkeythai/ 
TripAdvisor: https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g20361178-d23476572-Reviews-Golden_Monkey_Thai_Restaurant-Pyrgos_Limassol.html 

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη-Κυριακή (κλειστό κάθε Τρίτη) 19:00-24:30.
Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: 25834343 – goldenmonkey@straphael.com - https://tinyurl.com/goldenmonkey-reservations 

 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close