Eating News , Εστιατόρια

«Cupcake Eλπίδας» για την Ημέρα της Γυναίκας

ΟιΦούρνοιΖορπάς γιορτάζουν την Ημέρα της Γυναίκας, στηρίζοντας το έργο της Europa Donna Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2022

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, πλησιάζει και οι Φούρνοι Ζορπάς ενώνουν δυνάμεις με την Europa Donna Κύπρου, στηρίζοντας έμπρακτα το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

Πρόκειται για μία μέρα που αναγνωρίζει τον σημαντικό και πολυδιάστατο ρόλο της γυναίκας στην κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική εξέλιξη του σύγχρονου κόσμου, ενώ λειτουργεί ταυτόχρονα και ως μία υπενθύμιση για την αγάπη και φροντίδα που πρέπει η κάθε μία ξεχωριστά να δείχνει στον εαυτό της.

Οι Φούρνοι Ζορπάς, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, παρουσιάζουν, για ακόμη μία χρονιά, το cupcake ελπίδας, ενισχύοντας τις δράσεις και το πολύτιμο έργο της Europa Donna Κύπρου. Το cupcake με την χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, μας θυμίζει ότι η υγεία μας και η προάσπισή της μέσα από προληπτικούς ελέγχους, πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα της κάθε γυναίκας.

Το cupcake ελπίδας, που αποτελεί πλέον θεσμό για τους Φούρνους Ζορπάς, θα είναι διαθέσιμο από 1/3 σε όλα τα καταστήματα Ζορπάς, σε όλη την Κύπρο, στην τιμή των €2,65 σε συσκευασία δώρου. 

Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και προσφέρουμε.


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close