Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία από τις πιo παλιές και καλές ταβέρνες σε ολόκληρη την Κύπρο

Μόνο για καλοφαγάδες!

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2022

Ο ξακουστός Όμορφος είναι μία παραδοσιακή ταβέρνα, με εξαιρετικούς μεζέδες, στο χωριό Κάτω Μονή της επαρχίας Λευκωσίας, που μετρά 53 χρόνια καλού φαγητού -από το 1969. 

Την ταβέρνα πρωτολειτούργησαν πριν από τόσα χρόνια ο Αντρέας και η Ειρήνη Όμορφου. Σήμερα, η κόρη τους Ευθυμία, άξιος συνεχιστής της, µυήθηκε στις παραδοσιακές –και σπιτικές– συνταγές του και καταφέρνει να κρατά το ίδιο επίπεδο ποιότητας, προσφέροντας μας πιάτα φτιαγμένα µε τα πιο αγνά υλικά και πολύ µεράκι, «ξελογιάζοντας» κάθε φορά τον ουρανίσκο µας.

Πέρα από το φαγητό, ο Όμορφος ξεχωρίζει και για την προνομιακή του, από όπου απολαμβάνεις πανοραμική θέα! 

Ο ΜΕΖΕΣ ΜΑΣ
Εδώ όλα όσα ετοιμάζει η Ευθυμία είναι φτιαγμένα με αγάπη! Τα κρεατικά του είναι ολόφρεσκα και καλοδιαλεγμένα, και τα ψήνει της ώρας, το ίδιο και τα συνοδευτικά και τα μαγειρευτά του που έχουν σπιτική γεύση. Δοκίμασε

Τα πιάτα που σερβίρει η ταβέρνα Όμορφος, όπως παστίτσιο, κεφτέδες, συκωτάκι και κυριακάτικη σούβλα, είναι επιλογές που σε κάνουν να γλείφεις και τα δάχτυλά σου! Και, βεβαίως, οι σπιτικές, χειροποίητες πίτες με το μέλι που κερνά στο τέλος, είναι ο καλύτερος επίλογος γεύσης.

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟΝ
Φτάνει να έρθεις με την παρέα σου, από νωρίς το βραδάκι ή μεσημεράκι και να καθίσεις στον ζεστό εσωτερικό του χώρο τον χειμώνα, πλάι στην ξυλόσομπα, ή στην όμορφη αυλή του το καλοκαίρι, για να απολαύσεις πατροπαράδοτες γεύσεις σε συνδυασμό με την καλύτερη και πιο φιλική εξυπηρέτηση.

Κάνε έγκαιρα την κράτηση σου και ζήτησε να σου μαγειρέψουν ό,τι επιθυμείς, αν θες να τα απολαύσεις μεσημεράκι ή ακόμα κι αν προτιμάς βραδάκι, φτάνει να ενημερώσεις την Ευθυμία από νωρίς.

INFO: (99468015) Κάτω Μονή, επ. Λευκωσίας.  Δ-Παρ μόνο με κράτηση & Σ-Κ 13:00-16:30 και βράδυ (και όλες τις ώρες με έγκαιρη κράτηση).

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close