Μουσική , Συναυλίες & Events

12+1 συναυλίες που περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία

Οι πρώτες συναυλίες της άνοιξης στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2022

Ο Μάρτιος είναι εδώ και παρόλο που ο καιρός ακόμα δεν θέλει να μας κάνει το χατήρι, εμείς αρχίσαμε σιγά σιγά όλοι λίγο-πολύ να μπαίνουμε σε ανοιξιάτικο mood! 

Εξ ου και ψάξαμε και λιγάκι τι παίζει το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα τις συναυλίες που μας περιμένουν, οι οποίες είναι πάρα πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες.

Έτσι επιλέξαμε 12+1 συναυλίες που δεν θέλουμε να χάσουμε και σου τις προτείνουμε για να κάνεις από τώρα τον προγραμματισμό σου! 

Εξάλλου, η ομάδα του Check in Cyprus υπόσχεται να σας κρατά ενήμερους για όλες τις μεγάλες συναυλίες! Εσείς απλά... τηρείτε την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας! 

Ηλίας Βρεττός 
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης με τις μεγάλες επιτυχίες του "Κάνει Μοναξιά", "Και Πετάω Ψηλά", "Μέτρα τ΄αστέρια", ''Φύσηξε Έρωτας Βοριάς'' κ.ά. θα μας διασκεδάσει και θα μας ξεσηκώσει, στο Theama Winter Venue στην Λεμεσό. Ο Ηλίας Βρεττός υπόσχεται άλλα τρία διασκεδαστικά βράδια στις 12, 19 και 26 Μαρτίου. 
>> Σάββατα 12, 19 & 26 Μαρτίου, Theama Winter Venue, Λεμεσός. Πληρ. 99852220.

 

Alcatrash 
Είναι νέοι, είναι ωραίοι και ξεσηκώνουν το κοινό με τις επιτυχίες και τη σκηνική τους παρουσία. Οι Alcatrash έρχονται στην Κύπρο για μια και μοναδική εμφάνιση. Οι Πέτρος Πυλαρινός, Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος, Ανδρέας Βούλγαρης και ο Σταύρος Κωστής ετοιμάζουν βαλίτσες κι έρχονται στην Κύπρο για ένα αξέχαστο βράδυ. Θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους και αγαπημένες επιτυχίες των ’90s για να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να θυμηθούμε μαζί τους. Οι Alcatrash θα εμφανιστούν την Παρασκευή 18 Μαρτίου στο OLA CLUB στη Λεμεσό διασκεδάζοντας τους θαμώνες με τις επιτυχίες τους "Έχω Ξεχάσει Τι Πίνω" και "Δεν μ' ακουμπάς" και πολλά άλλα τραγούδια σε ένα εκρηκτικό βράδυ. 
>> Παρασκευή 18 Μαρτίου, OLA CLUB, Λεμεσός. Πληρ. 7000 5868 και 99 75 71 75.

Μαργαρίτα Ζορμπαλά & Απόστολος Ρίζος
Πέρασαν κιόλας 40 χρόνια! 40 χρόνια χωρίς τον Μάνο Λοΐζο. Με αυτή την ευκαιρία δύο σπουδαίοι τραγουδιστές, η Μαργαρίτα Ζορμπαλά και ο Απόστολος Ρίζος παρουσιάζουν και μας θυμίζουν τα ωραιότερα τραγούδια του μεγάλου μας αυτού συνθέτη, ο οποίος ήταν  φάρος, ήταν και φεγγάρι στη μουσική πορεία των Ελλήνων. Την μουσική επιμέλεια έχει ο Νεοκλής Νεοφυτίδης ο οποίος ανέλαβε μαζί με  τους εκλεκτούς μουσικούς  Κωνσταντίνο Μακαρίτη στο φλάουτο, Κώστα Χαλλούμα στο κόντρα μπάσο,  τον Ανδρέα Θεοχάρους στη Tuba & Ευφώνιο και τον ίδιο στο πιάνο  να μας θυμίσουν μερικά από τα  ωραιότερα τραγούδια του Μάνου Λοίζου, όπως «Σ’ακολουθώ», «Κουτσή Κιθάρα», «Η μέρα εκείνη δεν θα αργήσει», «Μέρμηγκας» και τόσα άλλα. 
>> Δευτέρα 21 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20.30.
>> Τετάρτη, 23 Μαρτίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20:30. Είσοδος €23 (πλατεία) και €20 (εξώστης). Eισιτήρια: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS COURIER.

Blues Cargo
Με μεγάλη χαρά οι Hoodoo Nights CY ανακοινώνουν το τρίτο μέρος της ενότητας συναυλιών τους, με την δεύτερη εμφάνιση των βετεράνων BLUES CARGO στην Κύπρο για τρείς εμφανίσεις! Opening band: THE ZILLA PROJECT. Κάθε συναυλία των Blues Cargo είναι μια αξέχαστη εμπειρία που συχνά βρίσκει το κοινό να εγκαταλείπει τις θέσεις του για να χορέψει! Με επικεφαλής τον χαρισματικό Δημήτρη Ιωάννου, τα εκρηκτικά τους σετ εμπλουτίζονται από στοιχεία Funk, R&B και Jazz χρώματα δικαιολογώντας τον τίτλο τους ως αληθινούς συνεχιστές της παράδοσης των μπλουζ.
>> Παρασκευή 25 Μαρτίου, Στο Πέραμα, Λεμεσός.
>> Σάββατο 26 Μαρτίου, Savino Live, Λάρνακα.
>> Κυριακή 27 Μαρτίου, Downtown Live, Λευκωσία.

Νίκος Μακρόπουλος
Ο Νίκος Μακρόπουλος, ο λαϊκός και γνήσιος καλλιτέχνης κατεβαίνει στην Κύπρο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα μας ταξιδέψει για άλλη μια φορά με τις επιτυχίες του, χαρίζοντας μας όμορφες στιγμές με τα τραγούδια του όπως το "Θα περνάω καλά" , Παράδεισέ μου", "Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα" και πολλά άλλα που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Ο Νίκος Μακρόπουλος θα εμφανιστεί την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο Opus Venue (πρώην Anodos Live) στη Λεμεσό. Κάνε λοιπόν έγκαιρα την δική σου κράτηση για μια αξέχαστη βραδιά με χορό, τραγούδι, μουσική και ποτό με το Νίκο Μακρόπουλο. 
>> Παρασκευή 25 Μαρτίου, Opus Venue (πρώην Anodos Live), Λεμεσός. Πληρ. 7000 0087.

Onirama
Οι Onirama, ένα από τα πιο δυναμικά και επιτυχημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχονται στην Κύπρο για μια και μοναδική εμφάνιση. Το αγαπημένο συγκρότημα ετοιμάζει βαλίτσες και κατεβαίνει στο νησί την Παρασκευή 25 Μαρτίου, για μία άκρως ανεβαστική εμφάνιση στη μουσική σκηνή RED στη Λευκωσία. Οι Onirama υπόσχονται μια ανεπανάληπτη βραδιά, παρέα με τα υπέροχα τραγούδια από τη δισκογραφία τους! " Που ήσουν χτες", "Κλείσε τα μάτια", "Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες", "Κλεψύδρα" κ.ά. θα μας ξεσηκώσουν και θα μας διασκεδάσουν!
>> Παρασκευή 25 Μαρτίου, μουσική σκηνή RED, Λευκωσία, 22.00.  Eίσοδος: €25 (www.tickethour.com.cy & ACS courier, 77777040). Πληρ. 99 059257.
 

Γιώργος Σαμπάνης
Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες. Έχει χαρακτηριστεί από τους καλύτερους και σημαντικότερους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, με πλήθος δισκογραφικών επιτυχιών, αλλά και sold out εμφανίσεις σε οποιοδήποτε μέρος επιλέξει να εμφανιστεί. Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο δημιουργός των μεγαλύτερων μουσικών επιτυχιών στην ελληνική δισκογραφία και με ένα σερί προσωπικών επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, έρχεται στην Κύπρο, για να τραγουδήσουμε ζωντανά, αγαπημένα τραγούδια μαζί με τις νέες του μεγάλες επιτυχίες αλλά και τις παλαιότερες "Άσε με να σε Προσέχω", "Κάτι σαν Αστέρι, "Άγρια Θάλασσα", "Αυτό που αγαπάς" και "Τίποτα". Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα βρεθεί στην σκηνή του Pavilion την Πέμπτη 24 Μαρτίου χαρίζοντας στο κοινό μια αξέχαστη νύχτα ερμηνεύοντας παλιές και νέες του επιτυχίες.
>> Πέμπτη 24 Μαρτίου, Pavilion, Λευκωσία, 22.00. Πληρ. 99 374437.

Μπάμπης Στόκας
Το Down Town Live παρουσιάζει τον Μπάμπη Στόκα, έναν από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδοποιούς, βασικό στέλεχος των Πυξ Λαξν σε ένα και μοναδικό live που δεν πρέπει να χάσεις. Ο Μπάμπης Στόκας, με τη μελωδική φωνή του, που εδώ και χρόνια μας ταξιδεύει με τα υπέροχα του τραγούδια έρχεται στο νησί μας το Σάββατο 26 Μαρτίου. Στη σκηνή του Down Town Live μαζί του θα βρίσκονται και το συγκρότημα PROSPECTUS. Μαζί με τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες του, τον Νικόλα Φιλήτα, τον Γιώργο Κινέζο και την Μαρία Μακρή σε μια υπέροχη, ταξιδιάρικη και μοναδική βραδιά που θα σου μείνει αξέχαστη.
>> Σάββατο 26 Μαρτίου, Down Town Live, Λευκωσία. Πληρ. 99 810011.

Ελένη Βιτάλη
Η Ελένη Βιτάλη υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε «άλλες πολιτείες». Η σπουδαία ερμηνεύτρια, με το πλούσιο και ξεχωριστό ρεπερτόριο, μας προσκαλεί σε μια αναδρομή-διαδρομή γεμάτη μουσικές και χρώματα. Τραγούδια λαϊκά, ροκ, καθώς και τα δικά της, παντρεύονται δημιουργικά με τραγούδια άλλων, που αγάπησε και αγαπήσαμε, από εκείνα που μας “πειράζουν”. Η εκπληκτική τραγουδίστρια θα εμφανιστεί σε ένα μοναδικό live την Πέμπτη 31 Μαρτίου στη μουσική σκηνή RED στη Λευκωσία.
>> Πέμπτη 31 Μαρτίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 22.30.Πληρ. 99 059257. Προπώληση Εισιτηρίων: Tickethour Cyprus και Acs Courier (77777040).

Μελίνα Κανά 
Είναι μια από τις πιο ξεχωριστές τραγουδίστριες και εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική, μουσική σκηνή με το αστείρευτο ταλέντο και την μοναδική της σκηνική παρουσία. Η Μελίνα Κανά έρχεται στην Κύπρο για μια βραδιά στην μουσική σκηνή Down Town Live στη Λευκωσία. Στην παράσταση αυτή διαλέγει τα πολυτιμότερα τραγούδια της δισκογραφίας της και τα ακουμπάει δίπλα σε κλασσικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου. Από το υλικό του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα, μέχρι τις επιλογές κλασσικών τραγουδιών που όρισαν το ελληνικό τραγούδι όπως συνθέσεις του Άκη Πάνου, του Απόστολου Καλδάρα, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Γιάννη Σπανού και πολλών άλλων σημαντικών δημιουργών. Μοναδική στιγμή της παράστασης το αφιέρωμα στα τραγούδια της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού. Τραγούδια ορόσημα, που μεταφέρονται στο σήμερα με το πάθος, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό που τους αρμόζει. Τον στίχο ενός από αυτά τα τραγούδια, του κλασσικού πια «Ένα αστέρι πέφτει, πέφτει», διάλεξε η Μελίνα, ως τίτλο της φετινής της παράστασης.
>> Κυριακή 3 Απριλίου, Down Town Live, Λευκωσία, 21.00, είσοδος: €20 χωρίς ποτό. Πληρ. 99 810011.

Τριαντάφυλλος
Γεμάτος ενέργεια, χορό, μπόλικη τρέλα και διάθεση ο Τριαντάφυλλος ετοιμάζει βαλίτσες και κατεβαίνει στην Κύπρο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής των 90's και όχι μόνο, έρχεται στο νησί μας μαζί με την μπάντα του για να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του, σε μια άκρως ανεβαστική βραδιά. ''Σπάω τα ρολόγια'', ''Το πιο γλυκό κοριτσάκι'', ''Αν περάσεις την πόρτα'', ''Στο δικό μου σταθμό'' και πολλά άλλα τραγούδια θα σιγοτραγουδάμε μαζί του καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Στα decks θα βρίσκεται ο Dj Peris μιξάροντας την καλύτερη μουσική.
>> Παρασκευή 8 Απριλίου, μουσική σκηνή RED, Λευκωσία, 22.30. Τιμή Εισόδου: €20 (χωρίς ποτό). Απαραίτητη η κράτηση στο 99 815838.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Η πιο σπουδαία μουσική συνάντηση της άνοιξης είναι γεγονός! Η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η σπουδαία ερμηνεύτρια, έρχεται στο νησί μας για να μας χαρίσει τρεις πολύ ξεχωριστές μουσικές βραδιές, στη συναυλία με τίτλο "Τα Τραγούδια των Άλλων που Αγάπησα". Επί σκηνής μαζί της, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής Λεμεσού TrakArt σε ένα μοναδικό πρόγραμμα, σε μουσική διεύθυνση Άρη Αντωνιάδη. Οι συναυλίες θα δοθούν στις 10 και 11 Απριλίου στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού και στις 13 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
>> Κ 10 & Δ 11 Απρ, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.
>> Τετ 13 Απρ, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30.
Πώληση Εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και στα καταστήματα ACSCourier (77 77 70 40).

Πάνος Μουζουράκης
Εκκεντρικός με την καλή έννοια, αυθόρμητος, αστείος, με μπόλικη τρέλα και ταπεραμέντο. Ο Πάνος Μουζουράκης έρχεται στο νησί μας, πραγματοποιώντας μια μοναδική και ανατρεπτική εμφάνιση, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί την Παρασκευή 29 Απριλίου στη Μουσική Σκηνή RED στη Λευκωσία, σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο κέφι και διασκέδαση. Θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», το ολοκαίνουργιο «Έπαθα Αγάπη» καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Ραντεβού λοιπόν στη Μουσική Σκηνή RED στη Λευκωσία για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη πολλές εκπλήξεις!
>> Παρασκευή 29 Απριλίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 22.30. Τιμή εισιτηρίων: €30 ευρώ (μπροστινές θέσεις) & €25 ευρώ (κανονικές). Πληρ. 99 059257. Προπώληση:www.tickethour.com.cy & ACS Courier.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close