Μουσική , Συναυλίες & Events

Eurovision 2022: Ακούμε σήμερα το τραγούδι της κυπριακής συμμετοχής

Έφτασε η μεγάλη στιγμή

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαρτίου 2022

Η ώρα έφτασε και για την Κύπρο μας προκειμένου να δημοσιοποιήσει τη συμμετοχή της για τη Eurovision 2022!

Μάλιστα με trailer η τηλεόραση του ΡΙΚ μας πληροφορεί για το πότε θα ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι της Κύπρου.

Δείτε το trailer στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Η συμμετοχή της Κύπρου θα μεταδοθεί αποκλειστικά από την εκπομπή “‘Ολα στον αέρα” την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 16.30 (15:30 CET) μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης του ΡΙΚ1. Στην εκπομπή θα προβληθεί το επίσημο video clip του τραγουδιού, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στην Αθήνα.

Όπως αποκλειστικά είχε γράψει το ogaegreece.com η φετινή συμμετοχή του νησιού της Αφροδίτης έχει έντονο έθνικ ύφος και μάλιστα περιλαμβάνει και ελληνικό στίχο! Η καλλιτέχνις που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες, όπως σας είχαμε πει, για να εκπροσωπήσει την Κύπρο ήταν η Ανδρομάχη κάτι που ταίριαζε και με το ύφος του τραγουδιού! Μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις, αλλά η επιλογή της Ανδρομάχης που ανήκει στην Panik Records έχει επιβεβαιωθεί και από διάφορα μέσα ενημέρωσης. Στο στούντιο του “Ολα στον αέρα” θα βρίσκεται και η εκπρόσωπος της Κύπρου, ενώ θα μιλήσουν και μέλη της συνθετικής ομάδας.

To ιδιαίτερα ξεσηκωτικό έθνικ κομμάτι που θα κληθεί η Ανδρομάχη να ερμηνεύσει στη σκηνή του Τορίνο φέρει την υπογραφή μιας δυνατής δημιουργικής ομάδας-έκπληξη, όπως σας είχαμε αναφέρει, ανάμεσα στα οποία υπάρχει και ένας Κύπριος καλλιτέχνης, όπως αναμενόταν. Σε αυτή την ομάδα βρίσκουμε το συνθέτη μεγάλων επιτυχιών τόσο στη Eurovision όσο και στην ευρύτερη μουσική σκηνή τον Alex P σε συνεργασία και με άλλα ονόματα που θα αποκαλυφθούν στις 9 Μαρτίου! 

Σύμφωνα με όσα επίσης έχουν δημοσιοποιηθεί από το fthis.gr, o γνωστός Κύπριος καλλιτέχνης, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, Γιώργος Παπαδόπουλος, έχει επιμεληθεί στιχουργικά το τραγούδι. O Γιώργος Παπαδόπουλος έχει γράψει πολλά τραγούδια της Ελένης Φουρέιρα, της Μελίνας Ασλανίδου, της Νατάσας Θεοδωρίδου, και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών, ενώ ο ίδιος έχει συνθέσει το πρώτο τραγούδι της Ανδρομάχης, “Φεγγάρι”.

Όπως επίσης αποκλειστικά είχε αναφέρει το ogaegreece.com, τη σκηνική παρουσία της κυπριακής συμμετοχής θα επιμεληθεί το έμπειρο δίδυμο Marvin Dietmann και Dan Shipton.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ogaegreece.com το τραγούδι εκτός από την μετάδοσή του μέσα από τη συχνότητα του ΡΙΚ1 στις 9 Μαρτίου, θα δημοσιοποιηθεί στο site και τα social media της Panik Records στις 10 Μαϊου, ενώ από τις 11 Μαϊου θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Επίσης, τα μέλη του OGAE Κύπρου θα γνωρίσουν την Κυπριακή αποστολή για τη Eurovision 2022 και την Ανδρομάχη σε εκδήλωση υποδοχής που διοργανώνουν στις 9 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ στο Souvenir Bar στη Λευκωσία (Λεωφόρος Προδρόμου 2, 2065, Στρόβολος).

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close