Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Σταμάτα να δεις... μεράκι

Το νέο ταβερνάκισε προκαλεί και σου δίνει πράγματι μια καλή αφορμή για να σταματήσεις και να γευτείς ό,τι επιλέξεις από το μενού.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2022

Το "Σταμάτα να δεις" είναι ένα ταβερνάκι στην Αλάμπρα, λίγο έξω από τη Λευκωσία.  Άνοιξε τον περασμένο Μάιο και έκτοτε σε περιμένει πανέτοιμο για να σου χαρίσει ένα κλασικό γευστικό ταξίδι γεμάτο απολαύσεις... ιδανικό για εκλεκτούς γνώστες του ποιοτικού φαγητού!

Ένας cozy χώρος που φτιάχτηκε με απίστευτο μεράκι, μιας και ο ιδιοκτήτης εκτός από επιλεκτικός καλοφαγάς είναι και μάστορας. Έτσι για να στηθεί το μαγαζί πέρασαν και στήθηκαν όλα από τα χέρια του με πολλή κόπο, αφήνοντας αυτή την αγάπη γερά ριζωμένη στα θεμέλια του χώρου. Έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, που σήμερα τους βρίσκεις όλους εκεί, έτοιμους με ένα ζεστό χαμόγελο να σε καλωσορίσουν και να σε περιποιηθούν, θέτοντας ως στόχο να αφήσουν τον κάθε πελάτη τους ευχαριστημένο.

Στο μενού του μπορείς να βρεις Μεζέδες Σχάρας τους οποίους το κόστος είναι μόλις €15 το άτομο και περιλαμβάνουν ορεκτικά, σαλάτα, λουκάνικο, μανιτάρι, χαλλούμι, πατάτες, μπέικον, σουβλάκι κοτόπουλο, σεφταλιές, σουβλάκι χοιρινό και παϊδάκια αρνίσια.

Και αν έχεις γερό στομάχι υπάρχει και η επιλογή του μεζέ που συμπεριλαμβάνει μαγειρευτά φαγητά και μεζέδες σχάρας, στη λίστα των οποίων προστίθενται μακαρόνια χωριάτικα, πούλλες κρασάτες, κολοκυθάκια με τα αυγά (ή εποχιακή επιλογή – αγρέλια, μανιτάρια), συκωτάκι αρνίσιο και στο σύνολο αυτό τιμάται €18 το άτομο (με παραγγελία). Μπορείς ακόμα, αν θες, να επιλέξεις μια μερίδα σουβλάκια την οποία θα απολαύσεις στον έπακρον, άρα να ξέρεις πως υπάρχει και αυτή η επιλογή, όπως και το take away.

Και όταν πλέον ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει, κάπου εκεί μοσχοβολά η φημισμένη επιλογή του μαγαζιού. Η φουκού δίνει και χώρο στον ξυλόφουρνο ώστε να ετοιμάσει το λαχταριστό Οφτό Κλέφτικο, το οποίο σερβίρεται με συνοδεία ανά μερίδα με τον Τταβά (Λευκαρίτικος), μια επιλογή που θα σε κάνει να γλείφεις τα δάχτυλά σου.

Για το τέλος... ένα ξεχωριστό επιδόρπιο προσγειώνεται μπροστά σου. Σπιτική Σιροπιαστή Πίττα φτιαγμένη από τα χέρια της μαστόρισσας έρχεται να σε αποτελειώσει.

Στο ταβερνάκι προγραμματίζονται συχνά μουσικές βραδιές που δεν πρέπει να χάσεις. Αναλαμβάνονται βαφτίσεις, γενέθλια με επιλογές φαγητών της αρεσκείας σας, στήνοντας έτσι το δικό σας μπουφέ. Υπάρχει και η επιλογή του catering που μπορεί να γίνει στο δικό σας χώρο, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας.  

Θα χαρούμε να σας περιποιηθούμε. ΥΠΟΣΧΕΣΗ μας η ποιότητα!                                              

(99563050 & 22524277) Λεωφόρος Λυμπιών 15, Αλάμπρα,2563, επ. Λευκωσίας.  Τρ-Σ 18.00-22.00.

Facebook: Stamata na deis
Instagram: stamata_na _deis

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close