Eating News , Εστιατόρια

Το Johnnie Walker συνεχίζει την εκστρατεία του ‘THE WALKERS’

Γιατί πάντα υπάρχει τρόπος να προχωράς

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2022

Η Μαρία Καλημέρα και ο Κώστας Συμεωνίδης μέσα από της μοναδικές ιστορίες τους, μας παρακινούν να δούμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής και ενισχύουν ακόμη περισσότερο το ισχυρό σύνθημα “Keep Walking”. 

Βασισμένη στις θεμελιώδεις αξίες του “Keep Walking”, η εκστρατεία The Walkers εξελίσσεται με επίκεντρο της τον άνθρωπο, χρησιμοποιώντας το ταξίδι, ως τον τρόπο για να μεταδώσει αληθινές ιστορίες προόδου και επιτυχίας. 

Για να το πετύχει αυτό το Johnnie Walker, δημιούργησε 2 σποτ με πρωταγωνιστές 2 Κύπριους, που τόλμησαν και κατάφεραν αξιοσημείωτα επιτεύγματα, αμφισβητώντας το κατεστημένο. Πρόκειται για τους Μαρία Καλημέρα και Κώστα Συμεωνίδη. 

Η Μαρία Καλημέρα είναι ένα κορίτσι που με επιμονή, δύναμη και σκληρή δουλειά κατάφερε να είναι σήμερα κάτοχος τριών Ρεκόρ Guinness. Γεννημένη με ατροφία στα πόδια, βρήκε τον δικό της τρόπο να προχωρά πάντα μπροστά. Συγκεκριμένα, το 2015 κατέκτησε το ρεκόρ στη θέση plank με 3 ώρες και 31 λεπτά, σπάζοντάς το ξανά το 2019 με συνολικό χρόνο 5 ώρες και 25 λεπτά. Το 2017 κατέκτησε το ρεκόρ της θέσης plank με 27 κιλά στην πλάτη και χρόνο 23 λεπτά.

Ο Κώστας Συμεωνίδης, είναι προπονητής θαλάσσιων σπορ, πραγματοποιώντας μεγάλες διαδρομές στη θάλασσα με τη σανίδα του. Το 2018 διένυσε 850 χιλιόμετρα όρθιας κωπηλασίας με τη σανίδα του σε μόλις 10 μέρες, από την Μύκονο στην Λεμεσό. Μέσα από τις διαδρομές του κατάφερε να μαζέψει συνολικά 155.000 ευρώ. Το πόσο αυτό, διατέθηκε στο κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής και το Καραϊσκάκειο ίδρυμα.  

Αυτοί οι 2 άνθρωποι είναι οι πραγματικοί ήρωες και μέσα από τις  αυθεντικές τους ιστορίες, μας παρακινούν να δούμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής και να προχωρήσουμε μπροστά, μεταφέροντάς μας το μήνυμα πως στον καθένα από εμάς υπάρχει ένας οδοιπόρος, ένας WALKER.

Με αυτή την εκστρατεία το Johnnie Walker μας δείχνει για ακόμα μια φορά τον δρόμο και μας προσκαλεί να δούμε με αισιοδοξία την επόμενη ημέρα στην κανονικότητα που επιστρέφουμε.

Γι’ αυτό…Less Talking…Keep Walking!

Δείτε τα βίντεο στους πιο κάτω συνδέσμους:
Μαρία Καλημέρα:  https://www.youtube.com/watch?v=hvq6SrezIag
Κώστας Συμεωνίδης:  https://www.youtube.com/watch?v=wELz7zlmPGo

Το Johnnie Walker είναι το κορυφαίο brand σκωτσέζικου ουίσκι στον κόσμο. Aνήκει στην εξαιρετική συλλογή αλκοολούχων ποτών της κορυφαίας εταιρίας Diageo, την οποία εκπροσωπεί και διανέμει στην Κύπρο ο Όμιλος Εταιρειών Φωτιάδη.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close