Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2022
Πρόκειται να ανοίξει τις επόμενες ημέρες τις πόρτες του, για να υποδεχθεί αυτούς που αναζητούν καινούργια στέκια φαγητού. Ο λόγος για το νέο εστιατόρο της Λάρνακας, που ακριβώς στην αλλαγή της εποχής έρχεται να εμπλουτίσει τον γαστρονομικό χάρτη της πόλης.
Το Theta Mediterranean, όπως θα ονομάζεται, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές Ιουνίου, δίπλα στον Φάρο των Περβολιών και θα απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να απολαύσουν γευστικά μεσογειακά πιάτα, σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, τόσο η διακόσμηση, όσο τα ίδια τα σκεύη αλλά και το μενού του θα αποκαλύπτουν τον απόλυτα μεσογειακό του χαρακτήρα.
Στην κουζίνα του θα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις πρώτες ύλες (φρέσκα υλικά και κυρίως πολύ καλής ποιότητας ψάρια και θαλασσινά).
Ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει το μεσημεριανό και το δείπνο του μέσα από ένα προσεγμένο μενού, με μεσογειακό ύφος, το οποίο θα φέρει την υπογραφή του γνωστού Έλληνα σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και θα περιλαμβάνει εκλεκτά θαλασσινά και πιάτα που θα ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό.
Στο μενού του θα υπάρχουν επίσης επιλογές και σε κοκτέιλ, δροσερά ποτά που μπορεί να απολαύσει κάποιος στο lounge bar του, ενώ όπως μαθαίνουμε θα λειτουργεί μόνο με κρατήσεις.
Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι πίσω από τη δημιουργία του εν λόγω εστιατορίου βρίσκεται ο όμιλος εταιρειών Manitaras Group μέσω της θυγατρικής Manitaras Bros Ltd, οι οποίοι είναι γνωστοί στον χώρο της εστίασης αφού διατηρούν ήδη δύο επιτυχημένα μαγαζιά, το Alchemies και Joel στη Λάρνακα.
(7000 4343) Φάρου 1, Περβόλια, επ. Λάρνακας.
Σχετικά
20+1 επιλογές για μπούκωμα και brunch στο χωριό
21 brunch spots σε χωριά της Κύπρου, που αξίζουν σίγουρα μια στάση για καφέ, καλό φαγητό και χαλαρή ατμόσφαιρα μακριά από την πόλη
Τα 10 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026 -Από το Λονδίνο μέχρι τα Ιμαλάια
Σε όλο τον κόσμο, νέα εστιατόρια μετατρέπουν τη γαστρονομία σε λόγο ταξιδιού, συνδυάζοντας τοπικές παραδόσεις με διεθνείς επιρροές και προσωπικές ιστορίες
Οι διάσημοι Λουκουμάδες Αντωνή στις Πλάτρες έδωσαν τη θέση τους σε έναν "Μικρό Κήπο"
Αυτός είναι ο νέος χώρος στις Πλάτρες, που άνοιξε στη θέση του διάσημου Καφέ του Αντώνη
Το wine bar της Λεμεσού που γίνεται hotspot με τα πιο δυνατά pop-up events
Σύντομα ξεκινά μια νέα σειρά εκδηλώσεων σε συνεργασία με καταξιωμένους σεφ και εστιατόρια από όλο το νησί, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη της εμπειρίας.
Ένας από τους πιο δυνατούς προορισμούς για σύγχρονο street food
Το street food spot που αποδεικνύει πως το καλό burger δεν θέλει shortcuts
Μια απογευματινή Volta, για κρασί και φαγητό, σε έναν υπέροχο κήπο στο χωριό
Καλό φαγητό, ωραία κρασιά και μουσική κάτω από τα αστέρια, ανάμεσα στα λουλούδια του κήπου
Το πιο ειδυλλιακό στέκι-όνειρο της Κύπρου, επέστρεψε για τη νέα σεζόν
Ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά της Πάφου και από τους δημοφιλείςπροορισμούς του καλοκαιριού, μας υποδέχεται ξανά
Πλούσιος μπουφές την Πρωτομαγιά: 11+1 εστιατόρια σε πόλεις και χωριά για απολαυστικό φαγητό
12 ξεχωριστά εστιατόρια που ξέρουν από καλό μπουφέ, αυθεντικές γεύσεις και ζεστή φιλοξενία, σας περιμένουν για την πιο γευστική Πρωτομαγιά.
Προσωρινό «λουκέτο» για αγαπημένη μας φάρμα που σερβίρει εκλεκτό brunch
Αναστέλλει τη λειτουργία της για τουλάχιστον τρεις μήνες
5 οινοποιοί της Πάφου φέρνουν το κρασί τους στη Λευκωσία
Οι ίδιοι οι οινοποιοί ανοίγουν τις φιάλες και σερβίρουν στο τραπέζι σας
Δημοφιλές ασιατικό φέρνει στην Κύπρο ένα καινοτόμο παγκόσμιο food trend που θα σε ξετρελάνει
Το νέο “push-up” concept μετατρέπει το sushi σε μια διαδραστική εμπειρία φαγητού, ακολουθώντας παγκόσμιο food trend
Το Vetrina φέρνει το Exereton στην Κύπρο και ανεβάζει το healthy luxury dining σε άλλο επίπεδο
Vetrina x Exereton: Μία συνεργασία που ενώνει την απόλαυση με την υγιεινή διατροφή