Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Σ' αυτόν τον φούρνο στη Λευκωσία θα βρεις 85 είδη ψωμιών

Ένας online φούρνος που αξίζει να γίνει η επόμενήσου στάση

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2022

Ο κύριος Βάσος από τα Λύμπια, μόλις πριν από έναν περίπου χρόνο δημιούργησε μαζί με την οικογένειά του τον δικό τους διαδικτυακό φούρνο.

'' Η δημιουργία του SpeedyBake Nicosia ήρθε με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού. Σκεφτήκαμε αφού ο Κύπριος έμενε σπίτι, να δημιουργήσουμε ένα φούρνο και να του στέλνουμε τα προϊόντα στο σπίτι μέσω deleivery, είτε παγωμένα είτε φρεσκοψημένα''.

Μαζί με την ομάδα και την οικογένειά του προσφέρουν καθημερινά στο κοινό φρέσκα προϊόντα, σε πολύ μεγάλη ποικιλία. Από ψωμιά μέχρι γλυκά, πίτσες, τούρτες και pancakes.

''Ο φούρνος μας βρίσκεται στη Θεμιστοκλή Δέρβη, και εκεί μπορείς μόνο να πάρεις take away, αφού πρόκειτια για μια ghost κουζίνα.

Εισάγουμε 85 διαφορετικά είδη ψωμιών από όλο τον κόσμο. Τα ψωμιά είναι προφουρνισμένα, μια ειδική διαδικασία που γίνεται στην Ευρώπη. Τα ψωμιά φουρνίζονται σε πετρόφουρνους και ο πελάτης έχει την επιλογή είτε να τα παραλάβει κατεψυγμένα και να τα ψήσει ο ίδιος, είτε να τα πάρει φρέσκα και ζεστά από τον φούρνο.

Υπάρχει μεγάλη γκάμα ψωμιών από Ρωσία, Γαλλία, Αμερική, Αγγλία, Ιταλία καθώς και ψωμιά με σίκαλη, πολύσπορα, με ελιά, με κρεμμύδι, με σκόρδο, πιπέρι. Επίσης θα βρεις ψωμιά διαίτης, ολικής αλέσεως, με 6 σπόρους, οργανικά ψωμιά, χωρίς προζύμι  κ.ά. κρουασάν βουτύρου σοκολάτας, με φουντούκι, μπαγκέτες και donuts..

Στο SpeedyBake Nicosia θα βρεις και μεγάλη ποικιλία γλυκών, όπως strawberry cheesecake, chocolate cheesecake, blueberry cheesecake, πορτοκαλόπιτα με μαστίχα, σοκολατόπιτα, τούρτες, καθώς και μια πληθώρα από μπουγάτσες με διάφορες γεμίσεις, όπως κρέμα, φέτα, τυρί, με κιμά, με πραλίνα κ.ά.

''Στο μενού μας θα βρείτε επίσης αλμυρά από Ελλάδα, όπως φετόπιτα ταψιού, μανιταρόπιτα, κοτόπιτα, σπανακοτυρόπιτα ταψιού και πολλά άλλα. Πολλοί πελάτες μας μάλιστα, βάζουν σταθερές παραγγελίες.

Είμαστε ευχαριστημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου και κάτι σημαντικό που θα ήθελα να αναφέρω, είναι ότι σαν οικογενειακή επιχείρηση προσπαθούμε να ''εκπαιδεύσουμε'' το κυπριακό κοινό στο να μάθει και για τα άλλα είδη ψωμιών που φτιάχνονται στην Ευρώπη. Ο Κύπριος γνωρίζει πολύ λίγα πράγματα για το ψωμί, είναι γνώστης 3-4 ειδών ψωμιών μόνο, και έτσι με τα προϊόντα μας προσπαθούμε να τον φέρουμε κοντά και σε άλλα ευρωπαϊκά προϊόντα...''.

Στο SpeedyBake Nicosia θα βρεις επίσης homemade brownies, american cookies, pancakes, rolls, κρέπες καθώς και 4 διαφορετικές πίτσες σε πολύ προσιτές τιμές.

(99 680906) Θεμιστοκλή Δέρβη 43Δ, 1066, Λευκωσία.
Online Shop: speedybakenicosia.gonnaorder.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close