Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

To νέο all day lounge bar της Λευκωσίας, θα το βρεις στην καρδιά του κέντρου

Ένα στέκιγια after work χαλαρές βραδιές, κοκτέιλ, brunchκαι tapas!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2022

Το Mimosa all day bar θα το βρεις στο κέντρο της πρωτεύουσας, στην ανανεωμένη λεωφόρο Μακαρίου, η οποία προσφέρεται τόσο για βόλτα και ψώνια όσο και για έξοδο κάθε στιγμή της ημέρας! 

Και μπορεί να είναι «νεοφερμένο» στην πρωτεύουσα, αλλά το Mimosa all day bar, κατέκτησε ήδη τις καρδιές μας. Πρόκειται εξάλλου για έναν χώρο εντυπωσιακό που, κυρίως, μας προτείνει πάντα κάτι καινούργιο, για κάθε στιγμή της ημέρας, δικαιολογώντας το concept του με έναν τρόπο ουσιαστικό. 

Το μαγαζί έχει μπορντό αποχρώσεις, διαθέτει μοναδική και πολύ προσεγμένη διακόσμηση, αποπνέει λονδρέζικο αέρα και παίζει ethnic μουσικές. 

Αφοσιωμένο στη δημιουργική εκδοχή της διεθνούς κουζίνας, το μενού του, αποτελεί μια all-day συνήθεια ή, μάλλον, μια all-day έκπληξη. 

Αρχικά, κάνε μία στάση για καφεδάκι, protein shakes, ολόφρεσκους χυμούς, τσάι και άλλα ροφήματα, απολαμβάνοντας την περατζάδα της λεωφ. Μακαρίου. Ολόφρεσκες σαλάτες, δημιουργικά σάντουιτς και πεντανόστιμα pots με φρούτα, κινόα κ.λπ. θα σου δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια για να συνεχίσεις τη μέρα σου! 

Το απόγευμα, μετά τη δουλειά, θα δώσεις και πάλι ραντεβού στο Mimosa για after work drinks, επιλέγοντας ανάμεσα σε ποιοτικά κοκτέιλ και κρασί από τη μεγάλη κάμα που διαθέτει. 

Επιπλέον, καθημερινά σερβίρει ένα à la carte μενού το οποίο έχει επιμεληθεί ο Chef Λούκας Σταύρου, στο οποίο θα βρεις επιλογές από τάπας, που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τα εκλεκτά ποτά του. Σαλάτες, tempura rolls, steak, burgers και platters είναι κάποιες ενδεικτικές γεύσεις που επιβεβαιώνουν αυτό που λένε όλοι όσοι το επισκέφθηκαν: ήρθε για να προχωρήσει τη γεύση ένα βήμα πιο πέρα! Σε αυτήν τη λογική, οι βραδιές με DJs που φιλοξενεί ανά τακτά διαστήματα! 

Στα πιάτα του brunch που σερβίρεται τα σαββατοκύριακα θα βρεις εξαιρετικές συνταγές με αυγά (must try το Egg Bagel, με τηγανητό αυγό, μπέικον και τυρί κρέμα) αλλά και πεντανόστιμα pancakes για να συνοδεύσουν τον καφέ σου. 

Σημείωσε, τέλος, ότι διαθέτει και χώρο στάθμευσης κάτω από το κτήριο. 

Mimosa all day bar (95964636) Θεοφάνη Θεοδότου 14. Δ-Παρ 16.00-02.00, Σ&Κ 10.00-02.00. 
FacebookMimosa All Day Bar
Instagrammimosa_allday_bar

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close