Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένας all day προορισμός που ξεχωρίζει για την αίγλη και τη σαγήνη που αποπνέει

Με απρόσκοπτη θέα στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου

Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2022

Πλησιάζει ο Αύγουστος και η καλοκαιρινή διάθεση ανεβαίνει όλο και περισσότερο. Γι' αυτό σου προτείνουμε μια αλλιώτικη καλοκαιρινή εμπειρία σε έναν υπέροχο χώρο, που σίγουρα θα λατρέψεις από την πρώτη στιγμή.

Ο λόγος για το Riva Beachouse, το οποίο βρίσκεται στην ολοκαίνουργια Μαρίνα Αγίας Νάπας και έχει έρθει για να "ταράξει" τα νερά και να προσφέρει διαφορετικές καλοκαιρινές εμπειρίες, ανάλογα με τα δικά σου ενδιαφέροντα.

Το σκηνικό του Riva φτιάχτηκε ούτως ώστε να ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα και θα σου χαρίσουν εμπειρίες που σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστες, εφόσον σου δίνεται η ευκαιρία να λάβεις μέρος σε συνεδρίες γιόγκα, οι οποίες θα διεξάγονται στην πισίνα κατά τις πρωινές ώρες, προσφέροντάς σου χαλάρωση και ηρεμία αλλά και σε μαθήματα SUP στην παραλία που βρίσκεται εκεί.

IMG_8443.JPG


Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτά... Μπορείς να απολαύσεις δροσιστικές βουτιές στα καταγάλανα νερά της παραλίας που είναι προσβάσιμη από το χώρο του Riva ή μπορείς να μείνεις στην υπέροχη πισίνα του.

OPT3.jpg

Πέρα από δραστηριότητες, το Riva Beachouse σού προσφέρει και υψηλής ποιότητας φαγητό φτιαγμένο με πολύ μεράκι από το προσωπικό του. Το πλούσιο μενού του περιλαμβάνει γεύσεις από τη Μεσόγειο, με λαχταριστά μεσογειακά πιάτα, τα οποία παρασκευάζονται με φρέσκα, εποχιακά και τοπικά υλικά.

Ειδυλλιακή θέα της Μεσογείου, αλμυρή θαλασσινή αύρα, νησιώτικες μελωδίες και η εμπειρία κορυφώνεται με νόστιμο φαγητό, εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο. Αυτά και άλλα πολλά θα συναντήσεις στο Riva που θα σε αφήσουν άκρως ικανοποιημένο.

foodriverbeach25722 (2).png

To υπέροχο αυτό all day spot του νησιού ετοιμάζει μοναδικές μουσικές εκδηλώσεις, pop-ups και άλλα πολλά που θα κάνουν το καλοκαίρι σου αλλιώτικο!

Το Riva Beachouse αποτελεί φόρο τιμής στις εμβληματικές δεκαετίες του '60 και του '70 και στη Χρυσή Εποχή των Ταξιδιών, ενώ η δημιουργία του ήρθε για να κορυφώσει τις καλοκαιρινές αναμνήσεις και να επαναφέρει πίσω ρετρό στιγμές.

Ετοιμάσου και φύγαμε για ένα ιδιαίτερο hot spot!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τηλ: 23250025
Οδός: 52 Αγία Θέκλα, Αγία Νάπα, Αμμόχωστος
Website
Facebook
Instagram

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close