Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2022
Το Φεστιβάλ που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία επιστρέφει!
Το Street Food Festival Cyprus θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Αγία Νάπα, στις 19-20-21 Αυγούστου, στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Νάπας και στις 9-10-11 Σεπτέμβρη, στον Ποταμό Γερμασόγειας, στη Λεμεσό.
Το Φεστιβάλ σού δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις ένα ταξίδι γευσιγνωσίας από όλον τον κόσμο, με φαγητά, ποτά και live μουσική.
Φέτος μάλιστα, θα υπάρχουν περισσότερα σημεία πώλησης φαγητού και ποτού, με επιλογές που θα λατρέψεις!


Εκτός από αγαπημένες street food επιλογές όπως burgers, hot dogs, πίτσες, θα υπάρχει φαγητό από διεθνή κουζίνα όπως Μεξικάνικη, Ασιάτικη, Αφρικάνικη, Ισπανική, Αράβικη, Ιταλική, Λατινική, Γερμανική κ.α. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι vegan επιλογές, γλυκά και παγωτά!
Στον χώρο θα υπάρχει και δωρεάν παιχνιδότοπος και magic show για τους μικρούς μας φίλους.

Η σκηνή του Street Food Festival Cyprus θα φιλοξενήσει φέτος 16 αξιόλογα συγκροτήματα στην Αγία Νάπα και Λεμεσό, τα οποία θα σε συνεπάρουν σε ανεβαστικούς ρυθμούς.
Ο φιναλίστ του Μάστερ Σεφ Σταυρής Γεωργίου θα βρίσκεται εκεί για να μας παρασύρει για ακόμη μια φορά στο δικό του ταξίδι γεύσεων, με live cooking. Ακόμη, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου που είναι και υποστηρικτής του Street Food Festival Cyprus, θα παρουσιάσει και τη δική του πρόταση σ’ ένα live cooking στη Λεμεσό.


Αξίζει να αναφερθεί πως το Street Food Festival Cyprus θα ενταχθεί για πρώτη φορά στα European Street Food Awards και θα ανταγωνιστεί με τα μεγαλύτερα Street Food Festivals της Ευρώπης και της Αμερικής!
Οι επισκέπτες του Street Food Festival Cyprus, θα ψηφίσουν τον καλύτερο street food συμμετέχοντα κατά τη διάρκεια των 2 φεστιβάλ, στην Αγία Νάπα και στη Λεμεσό για να εκπροσωπήσει επάξια την Κύπρο στον μεγάλο τελικό του Street Food Festival στο Μόναχο τον Οκτώβρη, όπου θα αναδειχθεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.
Street Food Festival Αγίας Νάπας
(Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας)
19-20-21 Αυγούστου 2022
Ωράριο: 17:00 - 00:00
Street Food Festival Λεμεσός
(Ποταμός Γερμασόγειας)
9-10-11 Σεπτέμβρη 2022
Ωράριο: Π 17:00-00:00 και Σ-Κ 12:00-00:00
Η είσοδος κοστίζει €5.
Για παιδιά μέχρι 12 χρονών η είσοδος είναι δωρεάν.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλ. +357 99521139
Facebook: Street Food Festival Cyprus
Instagram: street_food_fest_cyprus
Μέγα Χορηγοί: Μπύρα ΚΕΟ, WOLT
Σχετικά
H ανακοίνωση (και η αφίσα) για τη Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό
64 χρόνια ιστορίας γιορτάζει φέτος η Γιορτή του Κρασιού, με εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, αλλά και αναβαθμισμένο πρόγραμμα γεμάτο δημοφιλείς παραστάσεις και δεκάδες καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα
Η Πανσέληνος του Αυγούστου στον Αρχαιολογικό Χώρο Ιδαλίου
Παρατήρηση της Σελήνης με τηλεσκόπια, σύντομες επιστημονικές παρουσιάσεις και ζωντανή μουσική συνθέτουν τη Βραδιά Αστρονομίας που διοργανώνεται στις 27 Αυγούστου 2026 στον Αρχαιολογικό Χώρο Ιδαλίου.
Η 37η Χοροεσπερίδα Ακαπνούς έρχεται με μουσική, χορό και παραδοσιακό ταβά
Η Άννα Αριστείδου και το μουσικό σχήμα «Εξάρχοντες» αναλαμβάνουν τη διασκέδαση στη μεγάλη καλοκαιρινή συνάντηση της κοινότητας.
Χοροεσπερίδα στον Άγιο Θεόδωρο Πιτσιλιάς με μουσική, φαγητό και χορό
Μια μεγάλη καλοκαιρινή συνάντηση με live πρόγραμμα, πλούσιο μπουφέ και κυπριακή διάθεση
9 πολύ καλοί λόγοι για να πας στο Κοιλάνι την Κυριακή
Έχουμε πολύ καλούς λόγους για να πάμε στο Κοιλάνι την Κυριακή
Η INQUIRY FUSE ετοιμάζει ένα καλοκαίρι γεμάτο STEAM, τεχνολογία και και καινοτόμες εκπαιδευτικές εμπειρίες
4 θεματικά εργαστήρια που απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες
Ετοιμάσου να «ΠΑΜΕ ΧΩΡΚΟ» για πάρτι
Μια καλοκαιρινή βραδιά στον Καλοπαναγιώτη με μουσική, ποτό, φαγητό και πολύ γλέντι
Οι φίλοι της Porsche βγήκαν ξανά στους δρόμους της Κύπρου
Μια μέρα γεμάτη Porsche και μοναδικές διαδρομές στην κυπριακή ύπαιθρο - Εντυπωσιακή η έναρξη από το Maison Anemi
Ο Τηλεμαραθώνιος TELETHON επιστρέφει στο ΡΙΚ
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2026 – Μια βραδιά αγάπης και προσφοράς
Το TELETHON 2026 ανοίγει τον Μήνα Προσφοράς με δράσεις αγάπης και αλληλεγγύης
32 χρόνια συνεχούς προσφοράς στην κοινωνία, στους ασθενείς και στην επιστημονική έρευνα
Ένα εργαστήρι "Για τις γιαγιάδες μας" (Vol.2) από την ομάδα Γιασεμίν
Βιωματικό Εργαστήρι Kυανοτυπίας και Αφήγησης
«Αγάπη δίχως όρια»: Mια γιορτή για τα ζώα στη Λεμεσό
Υιοθέτησε ένα φίλο, παίξε και απόλαυσε μία μέρα γεμάτη δραστηριότητες και προσφορά