Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

4 χώροι για πρωινό on-the-go στη Λευκωσία

Νόστιμες επιλογές για να μην χάνεις το πρόγευμα, αν δεν έχεις χρόνο

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλίου 2022

Το πρωινό, λένε, είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας αλλά οι γρήγοροι ρυθμοί που ζούμε συχνά μας εμποδίζουν από το να το απολαύσουμε όπως πρέπει. Τις περισσότερες φορές τρώμε ό,τι εύκολο βρούμε στο σπίτι, το αγνοούμε εντελώς ή την βγάζουμε απλά με έναν καφέ.

Αν η καθημερινότητά σου δεν σου επιτρέπει να έχεις πλούσιες μερίδες που θα απολαύσεις με άνεση χρόνου, βρήκαμε τέσσερις χώρους στην πρωτεύουσα που σου δίνουν εύκολες και νόστιμες επιλογές για πρωινό on-the-go.

To Qboo Bakehouse, στην οδό Προδρόμου 51, με τα γερμανικά ψωμιά και αρτοπαρασκευάσματα που φτιάχνουν καθημερινά, σου δίνει επιλογή από πεντανόστιμα bagels και πρέτζελ μέχρι yogurt bowls για το πιο ενδιαφέρον και γευστικό πρωινό ξύπνημα ή break.

Το Get Fresh μάς δίνει τη δυνατότητα να έχουμε ένα γρήγορο πρωινό χωρίς να θυσιάζει ποιότητα αφού χρησιμοποιεί υγιεινά υλικά με σκοπό «να χτίσουμε ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα» όπως γράφουν και οι ίδιοι. Ανάμεσα στις επιλογές σου είναι και το Acai Yogi Pot, με acai berries, γιαούρτι καρύδας, αγάβη, granola, μπανάνες και φράουλες. Μπορείς να το βρεις στην Ανδρέα Δημητρίου 4ΔΕ ή στη λεωφόρο Λεμεσού 2.

Πρόσφατα όταν άνοιξε το Crust And Dough έγινε talk of the town και όχι άδικα. Στo μικρό bakery στην Μπουμπουλίνας 14 θα βρεις ολόφρεσκα, χειροποίητα αλμυρά και σνακ που θα σε ενθουσιάσουν.

To Smoothie Factory από την αρχή της λειτουργίας του έδειξε πως προωθεί τις πιο υγιεινές τροφές και γι’ αυτό δίνει μια πληθώρα από νόστιμες επιλογές από σνακ και bites όπως τα energy balls, μπάρες και διάφορα μπολ. Θα το βρεις στην Στασίνου 8.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close