Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα εστιατόριο για τέλεια ιταλική κουζίνα

Οι λάτρεις των ιταλικών γεύσεων βρήκαν το στέκι τους και ταξιδεύουν στον πιο νόστιμο γαστρονομικό προορισμό.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ποιος δεν λατρεύει την πίτσα και τα καλά ζυμαρικά; Αν σκεφτεί κανείς πως η κουζίνα που αγαπάμε πιο πολύ απ’ όλες, μετά τη δική μας βέβαια, είναι η ιταλική... τότε θα καταλάβεις γιατί δεν σταματάμε ποτέ να αναζητούμε εκείνα τα εστιατόρια που την σερβίρουν καλύτερα!

Η ιταλική κουζίνα, εξάλλου, αποτελεί μία ιεροτελεστία, μία μοναδική εμπειρία όπου τα αγνά υλικά έχουν την τιμητική τους και σκαρφαλώνουν αυτή τη γαστρονομία πολύ ψηλά. Με μεγάλη γκάμα που σίγουρα δεν έχεις ανακαλύψει, με μοναδική ποιότητα, υπεροχή στη γεύση και απλότητα στην παρασκευή.

Όλα αυτά δηλαδή για τα οποία μπορεί -δικαίως- να υπερηφανεύεται και το Cacio e Pepe, ένα εστιατόριο με ιταλική ταυτότητα που δύσκολα θα σε απογοητεύσει!

Το Cacio e Pepe, είναι ένα αμιγώς ιταλικό εστιατόριο που βρίσκεται στο Παραλίμνι, το οποίο σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αυθεντικής ιταλικής πίτσας και hοmemade μακαρονάδας. Ένα μαγαζί που προσπάθησε να φέρει το ιταλικό street food στο νησί και μάλλον το έχει πετύχει.

Πάρε θέση σε ένα από τα άνετα high tables που βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο, και απόλαυσε το φαγητό σου... παρακολουθώντας συνάμα από την κουζίνα του εστιατορίου -που είναι διαμορφωμένη ανάλογα- τη διαδικασία που χρειάζεται για να φτιαχτεί η μακαρονάδα και η πίτσα σου.

image3pastacacioepepe.jpeg

Κατά την επίσκεψή σου, έχεις την ευκαιρία να γευτείς διάφορα εύγευστα πιάτα, όπως μια εξαιρετική καρμπονάρα ή vegetarian pasta, Genovese με πινόλια, φρέσκο βασιλικό και παρμεζάνα, Pollo e broccoli με κοτόπουλο, μπρόκολο, μανιτάρια και φρέσκια κρέμα. Φυσικά, οι επιλογές δεν είναι μόνο αυτές, καθώς έχεις να επιλέξεις αναμέσα σε συνολικά 14 προτάσεις σε ζυμαρικά ενώ ακόμα μπορείς να φτιάξεις τη δική σου μακαρονάδα, επιλέγοντας τα υλικά της αρεσκείας σου, βάζοντας λίγη φαντασία και δημιουργικότητα.

image0pizzacacioepepe.jpeg


Η ναπολιτάνικη πίτσα με την ωραία ζύμη δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το μενού, γι' αυτό αν λαχταράς καλή πίτσα, το μενού έχει μια γκάμα από επιλογές με 17 διαφορετικά είδη. Από πίτσες μπορείς να βρεις την κλασική κατηγορία πίτσας, όπως μαργαρίτα με μοτσαρέλα και φρέσκο βασιλικό και τη Vesuvio με μοτσαρέλα, πικάντικο σαλάμι και τηγανητό αυγό. Ακόμα υπάρχει και η επιλογή της κατηγορίας Pizza Bianche χωρίς τη βάση της ντομάτας, η pizza Nduja που είναι εξίσου καλή επιλογή με μοτσαρέλα, αλλαντικό ντούγιας, παρμεζάνα, λάδι τρούφας και φρέσκο βασιλικό.

image2panini.jpeg

Σημείωσε ακόμα ότι στο Cacio e Pepe προσφέρονται 4 ειδών panini, σαλάτες και platter τυριών που μπορείς να συνοδεύσεις με καλό κρασί.

Το γεύμα σου θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο, με ένα επιδόρπιο, όπως τα Nutella Calzone, Banoffee Calzone, ενώ έχεις την επιλογή να δημιουργήσεις και τη δική σου γλυκιά και λαχταριστή πίτσα.

Screenshot (530).png

Πέρα από την επιλογή για dine in στον εξωτερικό του χώρο, έχεις την επιλογή να παραγγείλεις για take away και delivery.

(23811600) Πρωταρά 2, Παραλίμνι 5288, ελ .επ. Αμμοχώστου.
Ωράριο: Δ-Σ 12.30-23.30 (Κυριακή κλειστό)

cacioepepeoutside (531).png

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close