Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

La Boca: Υποψήφιο για τον τίτλο «Nice Price» στα Cyprus Eating Awards

Στήριξε το La Boca με την ψήφο σου

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2022

Στη δημοφιλή και πολύ ανταγωνιστική κατηγορία «Nice Price» των Cyprus Eating Awards, βρίσκεται φέτος υποψήφιο το La Boca. Ο πολυσυζητημένος και περιζήτητος τίτλος «Best Nice Price Restaurant» διεκδικείται από εστιατόρια ανά το παγκύπριο, που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους απόδοση στη σχέση ποιότητας και τιμής. Μια σχέση αξίας που δύσκολα επιτυγχάνεται στον χώρο της εστίασης, αλλά χαρακτηρίζει απόλυτα το πνεύμα του La Boca.

Εξυπηρετώντας τη Λεμεσό με δύο πλέον εστιατόρια, ένα στο Columbia Plaza και ένα στη Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού, το La Boca στοχεύει πάντα στην ολοκληρωτική ικανοποίηση των πελατών, μέσα από την προσφορά μεγάλης ποικιλίας αξιόλογου φαγητού, με γενναιόδωρες μερίδες, σε ένα casual και διασκεδαστικό περιβάλλον. Για να εξασφαλίσει μάλιστα αυτή την εμπειρία, έχει ανατρέψει τους γνωστούς κανόνες εστίασης με πρωτοποριακό ‘self service’ σύστημα και ανεξάρτητους σταθμούς παραγγελίας.

La Boca 2.jpg

Οι ξεχωριστοί σταθμοί παραγγελίας δίνουν στο La Boca την ευκαιρία να προσφέρει φανταστικές γεύσεις από τις πιο διάσημες κουζίνες του κόσμου, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία. Μέσα από το καινοτόμο αυτό σύστημα παραγγελίας, διευρύνεται άμεσα η ποικιλία ενώ ικανοποιούνται πελάτες κάθε ηλικίας και κάθε όρεξης, αφού επιλέγουν ό,τι θέλουν από διάφορες κατηγορίες φαγητών όπως σαλάτες, ζυμαρικά, φουρνιστά, πίτσες, ασιατικά και μπέργκερ.

Και όλα αυτά… σε πολύ nice price! Στήριξε το La Boca με την ψήφο σου στα φετινά Cyprus Eating Awards, εδώ: https://cypruseatingawards.checkincyprus.com/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close