Cine News , Κινηματογράφος

Ποια χριστουγεννιάτικη ταινία πρέπει να δεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κάποιες από αυτές μπορεί να είναι ήδη στη λίστα σου.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου 2020

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα όλο και περισσότερο θα έχεις την ανάγκη να μπεις σε γιορτινό κλίμα.

Μήπως έτσι καταφέρεις και ξεχαστείς από όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Ο πιο γρήγορος, ευχάριστος και με μηδέν κόστος τρόπος να μπεις στο πνεύμα των γιορτών είναι οι ταινίες.

Σίγουρα έχεις τη δική σου λίστα με τις αγαπημένες για την εποχή και ίσως έχεις ήδη αρχίσει να βλέπεις κάποιες από αυτές στο Netflix.

Εμείς, σου βρήκαμε ποια σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου.

 

 

Κριός – The Holiday Calendar
Μερικές φορές είναι καλό να δεχόμαστε και λίγη βοήθεια. Στην ταινία, η Abby καταφέρνει να βρει την δουλειά των ονείτων της έχοντας πολύτιμους συμμάχους φίλους και οικογένεια.

 

 

Ταύρος – White Christmas
Εντυπωσιακό σκηνικό στο Βερμόντ και χριστουγεννιάτικη υπερβολή; Ακούγεται ταιριαστό για έναν Ταύρο. Τα τραγούδια και οι χορογραφίες θα σε κάνουν να ονειρευτεί τα δικά σου λευκά Χριστούγεννα.

 

 

Δίδυμος – Holiday in the Wild
Το ζώδιο αυτό ξέρει μερικά πράγματα για την αλλαγή. Αυτό ακριβώς διαπιστώνει και η πρωταγωνίστρια της ιστορίας Kate Conrad που ενώ ετοιμάζεται για δεύτερο μήνα του μέλιτος, καταλήγει να κάνει μόνοι της Χριστούγεννα σε ένα καταφύγιο ελεφάντων. Τελικά, αυτό ήταν που χρειαζόταν στη ζωή της.

 


Καρκίνος – Last Christmas
Ακριβώς όπως κάθε Καρκίνος, έτσι και η Kate στην ταινία έχει απογοητευτεί από τα Χριστούγεννα και βάζει συναισθηματικούς φραγμούς. Αυτή η γιορτή όμως έχει τη δύναμη να γκρεμίζει τα τείχη και να σε γεμίζει με χαρά. Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες, από την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, από την Tulip.

 

 


Λέων –  A Christmas Prince: The Royal Wedding
Αυτό το ζώδιο έχει μια σύνδεση με τις βασιλικές οικογένειες. Μπορεί, λοιπόν, να ταυτιστεί με την Amber όσο προετοιμάζεται για τον γάμο της με τον πρίγκιπα της Aldovia και το πρωτόκολλο φέρβνει περισσότερους μπελάδες παρά ευτυχία.

 

 


Παρθένος – The Holiday 
Η διάσημη εκπρόσωπος του ζωδίου Cameron Diaz ενασαρκώνει την Amanda που έχει μια δυσκολία στο να αφαιθεί και να κλάψει. Μαζί με την Kate Winslet,  τον Jude Law και τον Jack Black κάνουν αυτή την ταινία μία από τις καλύτερες για τις γιορτές και πρώτη επιλογή για κάθε Χριστούγεννα από εδώ και πέρα.

 

 

 


Ζυγός – Entertaining Christmas
Η Candance δεν θέλει τίποτα παραπάνω από το να εντυπωσιάσει τη μαμά της και να αναβιώσει την κληρονομιά των Livingstone, κάτι που σίγουρα ένας Ζυγός θέλεινα κάνει. Θα τα καταφέρει η Candance να δείξει ότι είναι το μέλλον της οικογένειας και να φέρει χαρά σε μία άξια οικογένεια την ίδια στιγμή;

 

 

 

 


Σκορπιός – Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas
Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θεωρούνται συνήθως εμπαθείς και υπολογιστικοί. Δε σου θυμίζει αυτό λίγο τον Grinch; Παρόλα αυτά, όπως εκείνος προσπάθησε να κλέψει τα Χριστούγεννα, οι Σκορπιοί χτίζουν βαθιές σχέσεις με τους γύρω τους.

 

 

 

 


Τοξότης – Christmas Belle
Εκτιμούν την εξυπνάδα και αυτό κάνει και η Belle που αναλαμβάνει να διαχειριστεί ένα παλιό αρχοντικό που είναι προς πώληση. Θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα με τον ιδιοκτήτη του;

 

 

 

 


Αιγόκερως – Holidaze
Στους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου αρέσει να δουλεύουν σκληρά για να κατακτήσουν τους στόχους τους αλλά υπάρχουν κι άλλα στη ζωή πέρα από αυτό. Η Melody είναι μια businesswoman που θα το διαπιστώσει αυτό όταν θα πάθει ένα ατύχημα και θα δει πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή της αν έμενε στον τόπο που γεννήθηκε.

 

 

 

 


Υδροχόος – A Christmas Carol
Αρχικά μπορεί αυτή η ταινία να μοιάζει περίεργη όσον αφορά το ανθρωπιστικό πνεύμα του ζωδίου. Βλέποντας όμως τον Scrooge θα διαπιστώσει ότι με το να βοηθά κανείς τοςυ άλλους είναι ο μοναδικός τρόπος να μπεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

 

 

 

 


Ιχθύς – The Good Witch’s Gift
Η Cassie Nightingale φαίνεται να γνωρίζει πάντα τι συμβαίνει στους ανθρώπους της πόλης της. Μαζί με τον αρραβωνιαστικό της προγραμματίζουν να παντρευτούν την Ημέρα των Χριστουγέννων αλλά θα τα καταφέρουν με τα προβλήματα που εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο;

 

 

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close