Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο σπουδαίο εστιατόριο που όλοι περιμένουμε στην καρδιά της πρωτεύουσας

Το Pinolo φέρει την υπογραφή του ομίλου Ζορπάς

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2022

Η πολυαναμενόμενη εστιατορική άφιξη της πρωτεύουσας που έχει συζητηθεί όσο καμία άλλη, ακούει στο όνομα Pinolo.

Εκεί που κτυπά η καρδιά της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στην πιο γκλαμουράτη οδό της νήσου, τη Λεωφόρο Μακαρίου, ανοίγει τις πύλες του εντός μόνο ολίγων εβδομάδων, ένα ιταλικής φιλοσοφίας εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς, το οποίο φέρει τη βαριά υπογραφή του Ομίλου Ζορπά.

IMG-5caf6b0ac8bb06bfd452db06608ebb45-V.jpg

Νάπολη, Ρώμη, Φλωρεντία, Βερόνα και ακόμη παραπέρα, οι γαστρονομικοί σταθμοί του βραβευμένου στα Cyprus Eating Awards ως Best chef of the Year 2021, Ηλία Αριστοτέλους (Pralina Experience) και της πολυτάλαντης ομάδας του, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν και σε αυτό το εστιατορικό διαμάντι, τα δημιουργικά τους πινέλα εντός των state of the art κουζινών.

Στην πολλά υποσχόμενη και φορτωμένη με την αφρόκρεμα των πρώτων υλών, φαρέτρα τους, έχουν να διαχειριστούν την αριστεία των bio, Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε προϊόντων, αλλά και πληθώρα από άλευρα εκλεκτών παραγωγών που θα χαροποιήσουν και τους λάτρεις της ολικής άλεσης. Κι όλα αυτά για να παρασκευαστεί η πιο αριστοτεχνική ζύμη πίτσας, μα και τα πιο θελκτικά ζυμαρικά, φτιαγμένα από το μηδέν εντός του εστιατορίου.

Τα ολόφρεσκα ψαρικά θα πρωταγωνιστήσουν στην κάρτα των ορεκτικών και των κυρίως πιάτων, ενώ η μεγαλύτερη έκπληξη της κάρτας, που αποτελεί και παρθενογένεση στο νησί, θα στείλει στον 7ο γευστικό ουρανό τους θιασώτες μίας εκ των ναυαρχίδων των βοδινών κρεατικών. Ο λόγος για την αυθεντική Bistecca alla Fiorentina, προερχόμενη από την δυσεύρετη ράτσα Chianina, η οποία εισάγεται αποκλειστικά για το εστιατόριο Pinolo. Ένα κρέας που θα ψηθεί αριστοτεχνικά στην πιο εξειδικευμένη σχάρα της αγοράς, χαρίζοντας σε όλες τις κοπές, ευγενή αρώματα ξύλου.

Οι γλυκοαλχημιστές και δη οι λάτρεις των ιταλικών επιδορπίων, θα το γιορτάσουν δεόντως ενώπιον μιας εξάδας από άκρως ινσταγκραμικά γλυκά, που εγγυημένα θα ενθουσιάσουν όλα ανεξαιρέτως τα παλέτα.

Ο χώρος, απλά μοναδικός, πιστοποιεί για ακόμη μια φορά τη σημασία που δίνει ο Όμιλος στο interior και exterior design, με τη δυναμική του ξύλου, των γήινων χρωμάτων και κεραμικών, τα υψηλής αισθητικής τραπεζοκαθίσματα και τα έργα τέχνης που θα κοσμούν τον χώρο, να αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Pinolo.

Δυνατό χαρτί, ίσως από τα πιο δυνατά κατ' έμενα, οι άνθρωποί του, που οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν εργοδοτηθεί εδώ και πολλούς μήνες, για να ενημερωθούν και εκπαιδευτούν ενδελεχώς, έτσι ώστε να γίνουν και να νιώσουν ομάδα, για να μπορέσουν σε λίγες μέρες από τώρα, να δώσουν με άκρατο επαγγελματισμό, τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα από τα πιο υποσχόμενα εστιατόρια του νησιού.

Γράφει ο Δειπνολόγος

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close