Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Σε αυτό το ιταλικό εστιατόριο τρως όπως στην Ιταλία

Το εστιατόριο που έχει κερδίσει ντόπιους και ξένους με την αυθεντική ιταλική του κουζίνα.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στο “Just Italian” θα φας απλά ιταλικά, το λέει εξάλλου και τ’ όνομά του, το οποίο εκπροσωπεί επάξια χρόνια τώρα! Από το 2006, οπότε και πρωτοάνοιξε τις πόρτες του, παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του, που δεν είναι άλλη από το να παρέχει (ολόχρονα) παραδοσιακά αλλά και δημιουργικά ιταλικά πιάτα, με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένα με αυθεντικά ιταλιάνικα υλικά, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, ζεστό και άνετο. Έναν χώρο που συνδυάζει τη μοντέρνα ατμόσφαιρα με την πραγματικά καλή ιταλική κουζίνα - κάτι που, παρά την πληθώρα ιταλικών εστιατορίων σ’ αυτό το νησί, δεν είναι δεδομένο.

Cyprus Eating Photo 7.png

Στόχος, εξάλλου, των ανθρώπων του, ήταν εξαρχής να συνδυάσουν τη μοντέρνα ατμόσφαιρα με τις αυθεντικές γεύσεις, δημιουργώντας ένα αληθινό ιταλικό εστιατόριο που να προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Και ο στόχος από ό,τι φάνηκε επετεύχθη από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του, μίας και το Just Italian ξεχώρισε και αναδείχθηκε στα Cyprus Eating Awards ως το καλύτερο εστιατόριο σε όλο το νησί στην κατηγορία «Value For Money».

Cyprus Eating Photo 6.jpeg

Ο κατάλογός του ωστόσο δεν περιορίζεται στις πίτσες και τα ζυμαρικά! Από το 2015 έχουν προσθέσει στην εμπειρία φαγητού τού Just Italian το Dry Aged Beef διαθέτοντας σήμερα 3 από αυτά, ξηρής παλαίωσης προσφέροντας μια ποικιλία premium κομματιών βοείου κρέατος.

Ξεκίνα το δείπνο σου με μία σαλάτα burrata κι ένα Carpaccio di manzo, λεπτές φέτες από φιλέτο βοδινού με φύλλα ρόκας, νιφάδες παρμεζάνας με λάδι λευκής τρούφας. Συνέχισε με πεντανόστιμο Ravioli Porcini, rαβιόλες γεμιστές με μανιτάρια πορτσίνι και φρέσκια κρέμα και απογείωσε τον ουρανίισκο σου με ένα από τα εξαίρετα ριζότο του (με μανιτάρια, γαρίδες, κοτόπουλο ή μελάνι σουπιάς).

Στο πιάτο σου πρέπει οπωσδήποτε να μπει μία από τις ολόφρεσκες μακαρονάδες του, που θα σε ενθουσιάσουν. Εμείς πάντως σου προτείνουμε τον τέλειο συνδυασμό, το Tortellini με Prosciutto!

Η λεπτόφυλλη πίτσα Just Italiana pizza (σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, σαλάμι Μιλάνο, προσούτο, πανσέτα και baby ρόκα) θα σε κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Το ίδιο όμως θα συμβεί αν επιλέξεις μία από τις κοπές βοδινού κρέατος που θα βρεις στο μενού!

Και μη φύγεις αν δεν δοκιμάσεις και γλυκό! Από τα διαθέσιμα γλυκά αξίζει να αφήσεις χώρο το θεϊκό τιραμισού!

Το μόνο βέβαιο πάντως είναι ότι στο Just Italian θα ζήσεις μία απαράμιλλη γευστική εμπειρία, με άριστη εξυπηρέτηση και την προσωπική πινελιά της κυπριακής φιλοξενίας, που έχει κάνει αυτό το εστιατόριο αυτό που είναι σήμερα.

Cyprus Eating Awards photo 1.png

Η φιλοσοφία του παραμένει η ίδια, εξ ου και οι άνθρωποί του καθημερινά κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να γίνονται όλο και καλύτεροι, προκειμένου να μας προσφέρουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου.

Eating Awards photo 4.png

Απλά Ιταλικά στο Παραλίμνι
Το εμβληματικό εστιατόριο του Just Italian στην περιοχή Κάππαρης στο Παραλίμνι είναι ένα μοντέρνα σχεδιασμένο εστιατόριο, ανοικτό όλο το χρόνο, που προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα τους χειμερινούς μήνες και μια μοναδική εμπειρία φαγητού στον εξωτερικό του χώρο κατά τους θερμότερους μήνες. Μια εξαιρετική επιλογή για το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο σου και μία επίσης ιδανική λύση όταν θέλεις να απολαύσεις καλό φαγητό στην άνεση του σπιτιού σου, προσφέρουμε υπηρεσία take away και delivery μέσω των εφαρμογών Wolt ή Foody.

Οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας αλλά και του καλού βοδινού κρέατος, το Just Italian προτείνεται ανεπιφύλακτα!

(23 744 300) Λεωφ. Κάππαρη 52, Παραλίμνι, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-K 13:00-22:45.
Website: www.justitalian.com
Facebook: Just Italian Kapparis
Instagram: Just Italian Kapparis

Cyprus Eating Photo 8.png

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close