Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Στην (εντυπωσιακή) Μέλισσα στην πλατεία πρέπει να πας!

Καινούργιο και «παιχνιδιάρικο» στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πλατεία της Λεμεσού.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2022

Δεν πάνε πολλές μέρες που η "Μέλισσα" πήρε θέση στην ιστορική πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό.

Αναλαμβάνοντας το πόστο που στέγαζε μέχρι πρότινος το "Μπριζολάδικο", ο διάσημος όμιλος Breeze σε συνεργασία με τον καταξιωμένο σεφ Χριστόδουλο Αβραάμ θέλησαν να δημιουργήσουν ένα εστιατόριο οικείο και χαλαρό, γεμάτο χρώματα και ατμοσφαιρική διάθεση, με ένα μενού βασισμένο μεν στην κυπριακή κουζίνα, σε μια πιο μοντέρνα ωστόσο εκδοχή, φτιαγμένη με εκλεκτές πρώτες ύλες του τόπου μας.

mel-mar-82.jpg

Το ΜΕΛΙΣΣΑ εστιατόριον λοιπόν τιμώντας την παράδοση της κυπριακής κουζίνας δημιούργησε εμπνευσμένα πιάτα από το χθες. Η αγάπη του σεφ Χριστόδουλου Αβραάμ για τη δημιουργία ξεχωριστών συνταγών με βάση τις πρώτες ύλες του τόπου μας δίνουν μια εναλλακτική πινελιά στην κυπριακή κουζίνα.

mel-mar-76.jpg

Το μενού που είναι γραμμένο στην κυπριακή διάλεκτο και περιλαμβάνει πιάτα στη λογική «to share», ώστε να μπορείς να διαμορφώσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου τον δικό σου μεζέ.

mel-48.jpg

Στα τραπέζια του, που στρώνονται τόσο στο πεζοδρόμιο όσο και στο μκρό εσωτερικό, κυκλοφορούν γεύσεις που συνδυάζουν το οικείο, χωρίς να λένε "όχι" και σε πιο ιδιαίτερα στοιχεία. Θα βρεις για παράδειγμα χαλλούμι σε φύλλο ππακλαβά με μαρμελάδα πομυλορκού τζιαι κότζιηνου κρομμυθκιού, κριθαράκι με τταζέτικον κόλιαντρο, κότσι του σιήρου γιάλι άλη στο φούρνο, καπνιστό τυρί σε σιηλάρι με μέλι του πεύκου, αλλά και κρεατικά στα κάρβουνα όπως σουβλούι σιοιρινό, της όρνιθας και αρνίσσιο μέχρι κοκκαλούθκια σιοιρινά, συκώτι του βου, χωρκάτικο λουκάνικο και πολλά άλλα ακόμα!

mel-29.jpg

Μη φύγεις φυσικά αν δεν δοκιμάσεις και τα γλυκά του: μαχαλεπί με παγωτό, αναρόκρεμα με καρύδια και μέλι, πορτοκαλόπιτα με παγωτό μαστίχα, φρούτα του περβολιού και γλυκά του κουταλιού.

Εννά τσιμπηθείς!

(99923933) Παύλου Μελά 34, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός. Δ-Σ 18.00-24.00 (Κ κλειστό). Το νέο εστιατόριο θα λειτουργεί ολόχρονα.

mel-mar-92.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close