Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο food truck μόλις… πάρκαρε στη Λεμεσό και σερβίρει ζουμερά μπέργκερ

Premium black Angus μπέργκερ (και όχι μόνο) στην ολοκαίνουργια άφιξη της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2022

Με όνομα The Coach Eats, το νέο food truck της πόλης ήρθε για να ξεχωρίσει με ζουμερά, σπιτικά black Angus μπέργκερ, που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, με διαφορετικές γεύσεις και ευφάνταστους συνδυασμούς.

Εμπνευσμένο από τα αμερικανικά street food που συνάντησε ο ιδιοκτήτης όσο ζούσε στη Νέα Υόρκη, αντιλήφθηκε πως η δημιουργικότητα δεν έχει όρια, και το μεταφέρει στις δημιουργίες του!

thecoacheats2.jpg

Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε τέσσερα black Angus, από το... θρυλικό West New York με αβγό, κόκκινο κρεμμύδι, μπέικον, τσένταρ κ.ά. μέχρι το ιδιαίτερο El Chapo με σος guacamole και Pico jalapeno.

Στο μενού του θα βρεις τρεις υπέροχες επιλογές με κοτόπουλο, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Διάλεξε ανάμεσα σε Buffalo Chicken με σος blue cheese και hot sauce, Nenna Pesto Chicken με σπανάκι baby, τυρί τσένταρ, μπέικον, μανιτάρια στη σχάρα και Nenna Pesto ή Pollo Mexico με κοτόπουλο, σπανάκι baby, τσένταρ, ντομάτες, μπέικον, guacamole και Pico jalapeno.

Σε όλα, σου δίνεται η επιλογή να προσθέσεις μια σειρά από επιπλέον υλικά για να είναι το μπέργκερ σου όπως ακριβώς το θέλεις.

thecoacheats3.jpg

Υπάρχουν επίσης επιλογές για χορτοφάγους και vegan, πατάτες τηγανιτές (τις γνωστές ή γλυκοπατάτες) με διάφορα σος αλλά και σαλάτες αν θέλεις συνοδευτικό ή κάτι πιο ελαφρύ.

Το Coach Eats μπορείς, προς το παρόν, να το απολαύσεις μόνο με take away αλλά σύντομα θα διατεθεί και στις πλατφόρμες για online παραγγελίες delivery.

(70087330) Θεόδωρου Ποταμιάνου (κοντά στο Alpha Mega Πολεμιδιών), Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close