Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ BURGER: 15 spots για τα πιο ψαγμένα και νόστιμα burgers

Ποιος είπε ότι ένα καλό burger είναι απλή υπόθεση;

Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2022

H στιγμή που απολαμβάνεις ένα καλοψημένο burger, είναι μια στιγμή απόλαυσης! Τα burgers τα έχουμε ταυτίσει με την αμερικάνικη κουλτούρα, όμως αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι, και της κυπριακής γαστρονομίας. Burgers με βοδινό, με κοτόπουλο, με θαλασσινά, veggie burgers,, με ό,τι βάλει ο νους σου! Υπάρχουν σε κάθε γωνιά, και είναι μια πολύ συχνή επιλογή για μεσημεριανό, βραδινό ή cheat meal!

Εννοείται ότι τα αγαπάμε και εμείς όλες τις ώρες! Γι' αυτό και φτιάξαμε μια λίστα με 15 μαγαζιά για να παραγγείλεις λαχταριστά burger στην Κύπρο. Αν είσαι λοιπόν από τους τυχερούς που ζουν στο νησί της Αφροδίτης, ξεκίνα να δοκιμάζεις από τα παρακάτω burger spots!

image-asset.jpeg

Artisan’s Burgerbar
Δεν υπάρχει οπαδός των burgers που να μην έχει επισκεφτεί, έστω μία φορά, το Artisan’s Burgerbar στην πολυσύχναστη κεντρική οδό Στασάνδρου, στη Λευκωσία. Πρόκειται για ένα μαγαζί που προσφέρει από το 2012 σούπερ χορταστικές μερίδες, στον παρεΐστικο και φιλόξενο χώρο του. Από την πρώτη στιγμή που σερβίρεται μπροστά στα μάτια σου το burger, σίγουρα θα το λαχταρίσει η ψυχή σου. Το χαρακτηριστικό του μαγαζιού είναι τα πληθωρικά burgers που ικανοποιούν και με το παραπάνω ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Με την πρώτη μπουκιά καταλαβαίνεις την εξαιρετική πρώτη ύλη και θα ευχόσουν να έχεις ακόμα ένα, ενώ οι γευστικές επιλογές από toppings και οι φρέσκες τηγανιτές πατάτες που φτιάχνονται από την ομάδα του μπεργκεράδικου, απογειώνουν τη γευστική εμπειρία στον ουρανίσκο σου. Μάλιστα, οι chefs του Artisan’s, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα καινούργιο μενού με διάφορες κατηγορίες εκτός από burgers, ώστε να υπάρχουν περισσότερες επιλογές για όλα τα γούστα. Αν ψάχνεις έναν arty ζεστό χώρο, που θα χαρίσει σε σένα και στην παρέα σου νόστιμο φαγητό, καλό κρασί και κοκτέιλ, τότε βάλε το στη λίστα σου.

checkIn_photos1.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Στο Artisan’s Burgerbar θα συναντήσεις μια γκάμα από νόστιμες και νέες επιλογές, με γεύσεις και αρώματα που συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία. Έχει λανσάρει ολοκαίνουργιο μενού που εξιτάρει ευχάριστα τον ουρανίσκο σου με νέα burgers, πιάτα και γεύσεις. Έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις ανάμεσα από 6 διαφορετικά patties: βοδινό, κοτόπουλο, κοτόπουλο φιλέτο, χορτοφαγικό, γαρίδας ή το λαχταριστό μπιφτέκι παντζαριού και έπειτα να το συνδυάσεις με μία από τις 21 διαφορετικές συνταγές που σου προτείνουν. Από τα νέα burgers ξεχωρίζουν το Νo3 (με μπλε τυρί, αποξηραμένα σύκα, αγγουράκια, φρέσκια ντομάτα και baby ρόκα), το Νo17 (BBQ Pulled Pork Burger με coleslaw, τυρί τσένταρ, πανσέτα, αγγουράκι τουρσί). Για τους λάτρεις του κρεμμυδιού, υπάρχει μια πολύ «δυνατή» επιλογή και πρόκειται για το Νo18 (με ψητό, καραμελωμένο και τραγανό κρεμμύδι, τυρί τσένταρ, κλασική μουστάρδα, μαρούλι iceberg και ντομάτα). Από τα highlights του νέου μενού πρέπει να γνωρίζεις πως στην κατηγορία bitesbar ξεχωρίζουν: Το Γεμιστό Μανιτάρι Πορτομπέλο και τα στικς χαλουμιού. Ακόμα, μη διστάσειςνα ρωτήσεις για τη σούπα της μέρας. Στις ήδη πετυχημένες επιλογές του Saladbar προστέθηκε η φανταστική σαλάτα Chicken Pomegranate Avocado Salad (με φιλέτο κοτόπουλο σε ανάμεικτα χόρτα, φέτες αβοκάντο, ντοματίνια, dressing αγγουριού και λεμονιού) που θα σε αφήσει χορτάτο και με το παραπάνω. Και τι καλύτερο από δύο καινούργιες κατηγορίες που σου προσφέρουν περισσότερες επιλογές; Πρόκειται για τα Στέικ σάντουιτς με 3 διαφορετικά στέικ σάντουιτς σε ψωμάκι μπριός και συνοδευτικό της επιλογή σου και τα Pulled Pork buns με 2 εύγεστες προτάσεις για τους λάτρεις του Pulled Pork, BBQ και Buffalo. Από τα ήδη αγαπημένα burgers μπορείς να απολαύσεις το No1 (με καραμελωμένα κρεμμύδια, σάλτσα τυριού τσένταρ, ζουμερή ντομάτα και φρέσκα χόρτα), Νo7 (με καραμελωμένο κρεμμύδι, τραγανή πανσέτα και chili mayo), No13 (με φρέσκια μοτσαρέλα, ντομάτα, ανάμεικτα χόρτα και με σπιτική σάλτσα τσιμιτσούρι) ή το No14 (με σάλτσα τσίλι, τραγανή πανσέτα, τυρί γραβιέρα, ντομάτα και ανάμεικτα χόρτα). Το μενού διαθέτει και επιλογές για vegan, όπως το V101 (με γκουακαμόλε, ανάμεικτα χόρτα, κρεμμύδια, ντομάτες, άλειμμα καπνιστής ψητής πιπεριάς και σάλτσα λεμονιού) ή το V103 (με γλυκιά σάλτσα ροδιού, σπόροι ροδιού, baby ρόκα, ζουμερή ντομάτα και αγγουράκια). Αν είσαι λάτρης του καλού steak, αξίζει να μάθεις πως το μαγαζί διαθέτει το Chopsbar, το οποίο περιλαμβάνει καλό κρέας Ribeye, Sirloin και Flank, τα οποία προσφέρονται καθημερινά. Ωστόσο, τις Τετάρτες, οι σεφ του Artisan’s Burgerbar σερβίρουν με τέχνη και μεράκι 1kg steak κορυφαίας ποιότητας που περιλαμβάνει και τα 3 είδη, με 3 συνοδευτικά πιάτα και 3 σάλτσες της επιλογής σου στην τιμή των €69.
(22 759300) Στασάνδρου 20, 1060, Λευκωσία.
Menu: http://www.artisansburgerbar.com/artmenu
Facebook: Artisan's Burgerbar
Instagram:  Artisan's Burgerbar

burger 2.jpg


Beer & Beer
Το Beer & Beer, ως ένα αυθεντικό, εξειδικευμένο beer-bar δεν θα μπορούσε να εξαιρέσει από τα πιάτα τα οποία προσφέρει το αγαπημένο burger. Έχοντας καθιερωθεί σαν στέκι σε τρεις πολυσύχναστους δρόμους της Λευκωσίας (μιας και το εστιατόριο στη λεωφόρο Μακαρίου «αγκαλιάζει» και τη Στασικράτους, καθώς και αυτό στη λεωφόρου Στροβόλου έναντι του Δημαρχείου), πέραν από μεγάλη γκάμα από βαρελίσιες μπίρες, σερβίρει νόστιμες, χορταστικές μερίδες φαγητών που ταιριάζουν απόλυτα στην ατμόσφαιρα του μαγαζιού. Κουβαλώντας την εμπειρία πολλών ετών αλλά και τη φιλοσοφία την οποία ακολουθεί στο να προσφέρει πάντα φρέσκα και με ποιοτικά κορυφαία υλικά, το Beer & Beer έχει δημιουργήσει τη μοναδική δική του συνταγή στα burgers, με κορυφαίο το μπιφτέκι το οποίο έχει κατοχυρώσει και προσφέρει αποκλειστικά στα δύο καταστήματα τα οποία αυτή τη στιγμή λειτουργούν.

UE9A8250.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Αν θέλεις βοδινό μπιφτέκι, επιλέγεις ανάμεσα στο απλό Beef Burger με μπέικον, τυρί, ντομάτα και σάλτσα Beer & Beer, στο Americano με επιπρόσθετα καραμελωμένα κρεμμύδια και στο Beer&Beer Special με τηγανητό αβγό. Οι τρεις επιλογές για burgers έχουν σαν βασικό άξονα το ζουμερό μπιφτέκι 200 γραμαρίων, από εκλεκτό μοσχαρίσιο κιμά συνδυασμένο με διάφορα μπαχαρικά. Το ψωμί το οποίο σερβίρουμε όλα τα δικά μας Burger είναι φρέσκο καθημερινό brioche από δικό τους προμηθευτή, δίνοντας όμως παράλληλα την επιλογή για επιλογή μαύρου πολύσπορου, το οποίο χτίζουμε σε τρείς διαφορετικές επιλογές Special, Americano και το απλό. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να εξαιρέσουμε τους λάτρεις του κοτόπουλου αλλά ούτε και αυτούς της vegan και χορτοφαγικής επιλογής. Όλα τα burgers συνοδεύονται πάντα με φρέσκιες πατάτες, ενώ υπάρχει επίσης επιλογή για wedges.

(70 000212) Λεωφόρος Στροβόλου 95, Λευκωσία
(22314671) Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 50, Λευκωσία
Facebook: Beer & Beer Makariou / Beer & Beer Strovolos

7HT_5145 (1).jpg

Black Brick All Day Venue
Tο εστιατόριο Black Brick All Day Venue είναι το hot spot για τους λάτρεις των burger στη Λευκωσία και όχι μόνο, καθώς σε περιμένει από το πρωί για καφεδάκι και brunch, το μεσημέρι για lunch, μπίρες, κοκτέιλ και κρασί αλλά και dinner το βράδυ! Θα το βρεις στην πολυσύχναστη λεωφ. Σταυρού 66 και θα σε εντυπωσιάσει μεμιάς, αφού είναι ένας υπέροχος χώρος στον οποίο το σύγχρονο συνδυάζεται με το απλό! Με κυρίαρχο χρώμα το μαύρο, ατμόσφαιρα που αποπνέει αριστοκρατικά vibes, χάρη κυρίως στον φωτισμό, και στο πολύ πράσινο, και με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές μας!

7HT_5292.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Η μεγάλη ποικιλία σε επιλογές γεύσεων και συνδυασμών στα burger δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις και εμπειρίες. Κάνε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και επίλεξε ένα από τα 14 διαφορετικά είδη burger από το μενού που θα σε εκπλήξει. Στις δυνατές επιλογές των αληθινών meat lovers, βρίσκονται το Black Brick Burger (με signature σάλτσα, μαρούλι, τουρσί, ντομάτα, τυρί τσένταρ, καραμελωμένο κρεμμύδι, μπέικον, αυγό και ροδέλες κρεμμυδιού), και το Smoked Cheeseburger (με καπνιστή σάλτσα BBQ, μαρούλι iceberg, ντομάτα, τουρσί, καραμελωμένα κρεμμύδια, διπλό καπνιστό τυρί, μπέικον, αυγό). Το The Smurfs Burger επίσης θα σε εντυπωσιάσει γευστικά μιας και είναι φτιαγμένο με signature σάλτσα και σάλτσα μανιταριών, μαρούλι iceberg, ντομάτα, τουρσί και τυρί τσένταρ, ωστόσο αυτό που θα απογειώσει την εμπειρία σου είναι το The Ultimate Brick Burger, με τρία μπιφτέκια, τυρί ένταμ, τυρί τσένταρ, καπνιστό τυρί, αυγό, μπέικον, μαρούλι iceberg, ροδέλες κρεμμυδιού, ντομάτα, τουρσί και signature σάλτσα. Το μενού συμπληρώνουν επίσης το Spicy rose Jam burger και το Egg and Bacon cheeseburger (με τηγανητό αυγό, μπέικον, τυρί τσένταρ, signature σάλτσα, μαρούλι iceberg, ντομάτα και τουρσί). Τα Crunchy chicken burger (λωρίδες κοτόπουλου σε ψωμάκι μπριός με πουρέ αβοκάντο, ντομάτα, μαρούλι iceberg και τουρσί), Chicken burger, Brick's Vegan burger (σπιτικό vegan μπιφτέκι φτιαγμένο με μπιζέλια, παντζάρια, φασόλια, μυρωδικά, καρότα, κολοκυθάκια, κλεισμένο σε βέγκαν κουλούρι με μαρούλι iceberg, ντομάτα, κόκκινο κρεμμύδι, λιωμένο αβοκάντο και χούμους), Italian Style Burger, Pizza Burger, Double Decker burger, Brick's Vegan Burger είναι τόσο ξεχωριστά και νόστιμα που αποτελούν εξίσου δυνατό χαρτί για το μαγαζί. Στα οπωσδήποτε που πρέπει να δοκιμάσεις, βάλε και το Cheesy Lava Burger φτιαγμένο με signature σάλτσα, μαρούλι iceberg, ντομάτα, τουρσί, καπνιστό μπέικον, καπνιστό τυρί, τυρί τσένταρ, και σάλτσα τσένταρ που λιώνει ακαταμάχητα και περιλούζει το burger μόλις σηκώσεις τη φόρµα τσέρκι.
(22312136) Σταυρού 66, Στρόβολος, Λευκωσία.
Menu: https://blackbrick.quiqi.net/
Facebook: blackbrickcy
Instagramblacknrick_cy 

image00006.jpeg

Box-T around the clock
Σίγουρα έχεις να θυμάσαι αμέτρητες φορές που ενώ ήθελες να βγεις με την παρέα σου, η ώρα περνούσε μέχρι να αποφασίσετε πού θέλετε να πάτε, ανάλογα με τη διάθεση του κάθε ενός από εσάς. Aν έχεις ήδη περάσει την πόρτα του, τότε ξέρεις ότι το Box-T στην Αγλαντζιά είναι η επιλογή της παρέας για ένα around the clock concept!

image00001.jpeg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Καταρχάς θα μιλήσω για τα υπέροχα αμερικάνικου τύπου burgers. Με τη σειρά σου θα σκεφτείς ότι burgers βρίσκεις ωραία και αλλού. Όμως 100% καθαρό αμερικάνικο βοδινό κρέας, φρέσκα ψωμάκια της ώρας, καραμελωμένα κρεμμύδια και μια μοναδική μαρμελάδα μπέικον που να δένουν υπέροχα στον ουρανίσκο σου, μόνο στο Box-T around the clock θα γευτείς! Προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, ο Σεφ Βασίλης Διάκος, δημιούργησε ένα μενού που ικανοποιεί όλες τις γαστρονομικές επιθυμίες με πιάτα εμπνευσμένα από την εμπειρία του στην Ισπανία και όχι μόνο! Ο χώρος είναι διαμορφωμένος για να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες της παρέας, με τέτοιο τρόπο που ανάλογα με τη διάθεσή σου θα καθίσεις στο σημείο του μαγαζιού που ταιριάζει με την επιθυμία σου εκείνη τη στιγμή. Αναζητάς μία wine and cheese εμπειρία για σένα και την παρέα σου με απαλή μουσική; Μπορείς. Κι εδώ θα την απολαύσεις στο έπακρον! Θες να δεις ποδόσφαιρο με παγωμένη μπίρα και ζουμερή μπριζόλα και burger; Μπορείς! Θες να διοργανώσεις ιδιωτικό ή εταιρικό event; Μπορείς! Tο Box-T around the clock είναι ίσως το μόνο μαγαζί στη Λευκωσία που σου προσφέρει μια 360º εμπειρία.
(77775550) Λεωφόρος Λάρνακος 114, Αγλαντζιά, Λευκωσία.
Facebook: BOX-T
Instagram: boxt_cy

DSC02757.jpg

Burgershop
Το Burgershop είναι ένα μικρό μεν αλλά πολύ προσεγμένο κατάστημα στην οδό Αριστοτέλους 9 στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λευκωσίας, το οποίο με το που θα το αντικρίσεις θα σε προσελκύσει σαν μαγνήτης! Άλλωστε, θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί και ως ο "ναός του burger". Όπως άλλωστε είναι σε όλα του το Burgershop. Καθαρό. Ένα μαγαζί που σερβίρει premium burgers και απευθύνεται σε σοβαρούς λάτρεις του κρέατος. Εδώ τα μπέργκερ είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές μιας νέας φιλοσοφίας, που τα θέλει να απέχουν πολύ από το πρόχειρο φαγητό. Εξάλλου ο στόχος που έχουν θέσει οι άνθρωποί του είναι να αλλάξουν τη νοοτροπία μας για τα burgers, προσφέροντας μία εμπειρία εστιατορίου. Αυτό ακρβώς θα βρούμε στο Burgershop.

DSC06732.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Τα συστατικά της επιτυχίας του είναι... μα φυσικά η απόλυτη προσοχή στο κρέας που προσφέρουν. Το κρέας εισάγεται αποκλειστικά από την Ιρλανδία, από εργοστάσια με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας όπου δίνεται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε το κρέας να μην χάσει τις πρωτεΐνες και τις θρεπτικές του αξίες. Το Burgershop με τη σειρά του το κόβει σε κιμά και διασφαλίζει την ποιότητα του ελέγχοντας το ποσοστό του λίπους του, διατηρώντας το φρέσκο και ζουμερό, έτοιμο να μπει στο grill. Έτσι λοιπόν κι εδώ τα burger του φτιάχνονται με 100% Black Angus μοσχαρίσιο κρέας χωρίς πρόσθετα. Στο μενού του θα βρεις 7 μπέργκερ με γεύσεις γνώριμες και αγαπημένες και 5 για τους πιο περιπετειώδεις φίλους. Πέραν αυτών σερβίρονται και 3 vegan burgers γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στην απόλαυση. Οι επιλογές για τα burgers είναι είτε βοδινό μπιφτέκι ή κοτόπουλο. Μάλιστα το Burgershop, υποδέχεται τη νέα σεζόν με ανανεωμένη διάθεση, πολλές εκπλήξεις και νέες γεύσεις. Στα new entries θα βρεις 3 ολοκαίνουργια burgers που περιμένουν για να τα δοκιμάσεις. Ποιο burger σου προτείνουμε εμείς; Όλα!
(22100499) Αριστοτέλους 9, παλιά Λευκωσία. Τρ-Κ 12:00-15:00, 18:00-22:45 (χειμερινό ωράριο) και 18:00 - 22:45 (καλοκαιρινό).
Facebook: burgershop.nicosia
Instagram: burgershop.nicosia

cargo_0.jpg


CARGO food bar

Ένας πολύ όμορφος, ξεχωριστός, και μοντέρνος χώρος, όπου επικρατεί το ξύλο και σου θυμίζει κάτι από Αμερική. Αυτό είναι το Cargo Food Bar, το οποίο υπόσχεται να σε μυήσει στον απόλυτα νόστιμο κόσμο σου, σερβίροντάς σου καταπληκτικό σπιτικό φαγητό, φτιαγμένο με ποιοτικές πρώτες ύλες και αυθεντικές συνταγές! Τοποθετημένο στην πολυσύχναστη λεωφ. Τσερίου λοιπόν, το Cargo προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις αθλητικά, με μπίρα, φαγητό και ποτό. Εδώ λοιπόν πέρα από τις οθόνες που μεταδίδουν τους αγώνες, θα απολαύσεις λαχταριστά burgers, πίτσα και νόστιμα ζυμαρικά μέσα από ένα πλούσιο μενού όπου όλα είναι σπιτικά φτιαγμένα και με ποιοτικές πρώτες ύλες.

CARGO BURGER (1).jpeg


ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ:
Πέρα από νόστιμες μακαρονάδες, αυθεντικές πίτσες, σαλάτες, κυρίως και πιάτα to share, θα βρεις και 12 burgers, ανάμεσά τους 8 βοδινά, 1 veggie (με παντζάρι), 2 μπιφτέκι κοτόπουλο και ένα Pulled pork, όλα καλοφτιαγμένα και κλεισμένα σε ψωμάκι δικής τους παρασκευής, το οποίο ζυμώνεται καθημερινά στο μαγαζί. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι όλα τα μπιφτέκια ψήνονται στο grill, ενώ όσον αφορά στα βοδινά μπιφτέκια, το κρέας που χρησιμοποιείται είναι φρέσκο black angus, το οποίο αλέθεται επιτόπου και το κοτόπουλο είναι φρέσκο κυπριακό. Επιπλέον, οι σος επίσης σπιτικές, και όλα όσα θα μπουν στο φραντζολάκι (μοτσαρέλα, πέστο, παρμεζάνα), άκρως ποιοτικά! Εμείς, πάντως θα σου προτείναμε οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το Cargo Burger, το οποίο αποτελείται από 100% Premium Αngus μπιφτέκι, αυγό, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια, τυρί τσένταρ, μαρούλι, ντομάτα και σπιτική σάλτσα Cargo, αλλά και το Crispy, με 100% Premium Αngus μπιφτέκι, τσένταρ, μπέικον, ροδέλες κρεμμυδιού, μαρούλι και την δική τους BBQ σος. Το Pesto Burger, με 100% Premium Angus μπιφτέκι, πέστο, μοτσαρέλα, ρόκα και φρέσκια ντομάτα, όπως και το Blacky's σε μαύρο μπριός, με 100% Premium Αngus μπιφτέκι, κρεμμύδια, τουρσί, τσένταρ, μαρούλι, ντομάτα και σάλτσα Cargo είναι επίσης επιλογές που αξίζει να γευτείς! Το γεύμα σου στο Cargo Food Bar επιβάλλεται να το ολοκληρώσεις απολαμβάνοντας το Nutella Roll, έναν πραγματικό γλυκό πειρασμό γεμάτο από νουτέλα.
(99042999) Λεωφ. Τσερίου 136, 2045 Λευκωσία. Τρ-Πεμ 17.00-23.00 & Παρ-Κ 12.00-24.00. Delivery μέσω boltfood_cy, FoodyRocket και Wolt.cyprus .
Facebook: Cargo Food Bar
Instagram: cargofoodbar

3C6FEDC0-CD62-4A8A-A786-8D21CAD06FB6.JPG

Finders Bar & Grill
To ιδιαίτερα γουστόζικο beer place στη Λευκωσία, έχει ρετρό χαρακτήρα αλλά και κάποια ροκ στοιχεία, κλασικό παλιό πάτωμα, διάφορες φωτογραφίες και telephone, καλαίσθητα έπιπλα αλλά και ωραίες γωνιές με κόκκινους καναπέδες για να χαλαρώσεις με την παρέα. Ενα ιδιαίτερο μέρος με ωραία ατμόσφαιρα και φιλόξενο περιβάλλον! Διαθέτει μία επιβλητική μπάρα, όπου μπορείς να απολαύσεις μία από τις παγωμένες μπίρες του που θα βρεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα (τόσο σε draught και craft όσο και σε μπουκάλι), να παρακολουθήσεις αθλητικά events σε μία από τις μεγάλες οθόνες του μαγαζιού αλλά και να απολαύσεις ξεχωριστά κοκτέιλ που συνδυάζονται με νόστιμα πιάτα σχάρας όπως μπριζόλες, παϊδάκια και γευστικά burger φτιαγμένα με σπιτικό μπιφτέκι και ποιοτικές πρώτες ύλες!

μπεργκερ.png

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Θα βρεις 9 σταθερές επιλογές burger με μιξ βοδινού και χοιρινού ή 100% βοδινό black Angus, τα οποία φτιάχνονται με ζουμερά μπιφτέκια που αλέθονται και παρασκευάζονται καθημερινά στην κουζίνα του Finders, ακολουθώντας τις δικές τους σπιτικές συνταγές! Αν είσαι κλασικός τύπος, τότε προτείνουμε να δοκιμάσεις το Dalton House Burger με ντομάτα και μαρούλι ή το Cheese Burger με λιωμένο τυρί τσένταρ, ντομάτα και μαρούλι. Εξαιρετικό είναι και το New York Burger, ένα παραδοσιακό New York μπέργκερ, αφού φτιάχνεται με καπνιστό μπέρκγερ, ντομάτα και καραμελωμένα κρεμμύδια. Must try το Finders 53 Special Edition, αποτελούμενο από το δικό τους σπιτικό μπιφτέκι, με καπνιστό μπέικον, καπνιστό αβγό, σπιτικό λιωμένο τυρί τσένταρ, ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια, και τη δική τους μοναδική σάλτσα από μπίρα Guiness. Το burger σερβίρεται σε μαύρο ψωμάκι από ενεργό άνθρακα. Επιλέγοντας το Cowboy burger θα δοκιμάσεις ένα εύγευστο συνδυασμό αποτελούμενο από σπιτικό λιωμένο τυρί τσένταρ, ντομάτα, αγγουράκι τουρσί, ροδέλες κρεμμυδιού, και τη σπιτική σάλτσα από μαγιονέζα και μπάρμπεκιου, ενώ επιλέογντας το Mexican Burger θα απολαύσεις έναν εξωτικό συνδυασμό με καραμελωμένα κρεμμύδια, γουακαμόλε, τσάντι ντομάτας, τυρί τσένταρ, μεξικάνικα τσιπς, και τη μοναδική τους σάλτσα φτιαγμένη με τσίλι και μαγιονέζα. Στο μενού επίσης φιγουράρει το Chicken burger (με σπιτικό μπιφτέκι από κοτόπουλο, ρόκα, ντομάτα και τη δική τους σος φτιαγμένη με πέστο από φιστίκια και λιαστή ντομάτα, ενώ οι vegetarian έχουν το δικό τους αγαπημένο μπέργκερ, το Vegetable burger, με φρέσκα λαχανικά και μεξικάνικη λαχανοσαλάτα αλλά και το Tuna Burger από τόνο και γοακαμόλε. Όλα τα burger σερβίρονται με φρέσκες τηγανητές πατάτες, σπιτικές σάλτσες και σαλάτα κόλσου. Ωστόσο, μπορείς να φτιάξεις και το δικό σου burger, επιλέγοντας τα υλικά που επιθυμείς!
Επιβάλλεται όμως να ξεκινήσεις με σούπα της ημέρας, ενώ τα νόστιμα ισπανικά churros θα κλείσον με τον καλύτερο τρόπο την επίσεψή σου εδώ.

(99750700) 28ης Οκτωβρίου 13, Έγκωμη, Λευκωσία.
Facebook: Finders Bar & Grill

checkIn_photos1.jpg

Food Park City σε Λευκωσία και Λάρνακα
Το Food Park City, με δύο καταστήματα σε Λευκωσία (Στρόβολο) και Λάρνακα (Μακένζυ), έχει αναδειχθεί ως ο απόλυτος προορισμός εξόδου για όλες τις ώρες της ημέρας καθώς καλύπτει όλες τις ανάγκες από τον πρωινό καφέ μέχρι τα βραδινά drinks. Είναι ένας all day comfort & casual χώρος που καθημερινά υποδέχεται οικογένειες, ζευγάρια, παρέες φίλων, τουρίστες, ποδοσφαιρόφιλους, φοιτητές αλλά και ανθρώπους όλων των ηλικιών που έχουν ανάγκη να βρεθούν σε ένα χώρο που τους είναι οικείος, στο δικό τους χώρο. Αυτό το πρωτοπόρο concept στην αγορά εστίασης της Κύπρου ήρθε στη ζωή μας πριν 6 χρόνια για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή συνδυάζοντας την αμεσότητα του casual dining με την κουλτούρα του street food. Χωρίς καμία αμφιβολία, το Food Park City, αποτελεί ένα μικρό ναό της γαστρονομίας του «δρόμου» γνωστού ως street food. Οι πολυάριθμες επιλογές του καταλόγου, καθιστούν το Food Park City ως έναν ιδανικό προορισμό για real food πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό. Απλές αλλά γευστικά υψηλού επιπέδου value for money επιλογές με ευδιάκριτές, ντελικάτες και διαλεκτές γεύσεις από διάφορα μέρη του κόσμου.

checkIn_photos2.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Το πλούσιο menu του Food Park City καλύπτει κάθε γούστο αφού διαθέτει πολλές νόστιμες επιλογές όπως σαλάτες, μακαρονάδες, λαχταριστά noodles, ολόφρεσκα Bao buns, πολλαπλές barbeque επιλογές, πιατέλες κρεατικών, Ethnic φαγητά, θαλασσινές, vegan επιλογές και φυσικά 12 φανταστικά, ζουμερά Burgers. Αν είσαστε του απλού υπάρχει φυσικά το Homemade Classic Burger με τη σπιτική FPC σως. Από εκεί και έπειτα ετοιμαστείτε για να ανακαλύψετε και απολαύσετε μοναδικές γεύσεις. The FPC big duet που περιλαμβάνει pulled pork πάνω στο μπιφτέκι σας. Fully Loaded σπιτικό με τυρί τσένταρ, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια, τηγανιτό αυγό, και FPC σως. Αν νοιώθετε δυνατός παίχτης τότε υπάρχει η πρόκληση του The Double. Διπλό σπιτικό μπιφτέκι, τυρί τσένταρ, μπέικον και καπνιστή σάλτσα μπέρμπον. Για τους φανατικούς του μπέικον το Golden Bacon & Bacon και τους φανατικούς του τυριού ετοιμαστείτε να βουτήξετε μέσα στο τυρί με το Cheese Overflow όπου το μπέρκερ σας είναι όλο καλυμμένο με σως τσένταρ! Φυσικά από το μενού των burgers δεν λείπουν οι εναλλάχτηκες επιλογές. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε το Vegan και Veggie Burger με σως sweet mirin, το Shrimp Burger με τηγανιτές γαρίδες πανέ και γλυκιά μαγιονέζα, και το Halloumi Burger με μικρά τηγανιτά χαλουμάκια με σως από μαρμελάδα ντομάτας. Southern Pulled pork Burger και Chicken Fillet Burger συμπληρώνουν την ομάδα των burgers. Όλα τα burgers συνοδεύονται με φρέσκες κυπριακές σπιτικές πατάτες τηγανιτές και σαλάτα coleslaw. Για την παρέα υπάρχουν και φανταστικά platters για να μοιραστείτε. Το American platter που περιλαμβάνει 100% βοδινό μπιφτέκι, bbq χοιρινά παϊδάκια, 4 πιττάκια pulled pork, τηγανιτές πατάτες και σαλάτα coleslaw ή το The Big Greek Platter που περιλαμβάνει 3 ξυλάκια χοιρινό σουβλάκι, 3 ξυλάκια σουβλάκι κοτόπουλο, 3 κεμπάπ πολίτικα, κομμάτια από μπουτάκια κοτόπουλου, πίτα, τηγανιτές πατάτες και τζαντζίκι. Για τους Asian lovers υπάρχει και το Pecking Duck Platter που περιλαμβάνει 250γρ πάπιας με 12 μικρά pancakes, καρότο, αγγουράκι, κρεμμυδάκι και σως πάπιας.

Λευκωσία: (22283328) Λεωφόρος Τσερίου 180, Στρόβολος, 2044 Λευκωσία.
Λάρνακα: (24724200) Λεωφόρος Τάσου Μητσοπούλου, Μακένζι, 6028 Λάρνακα.
Website: https://foodparkcity.com.cy
Email: info@foodparkcity.com.cy
Facebook: foodparkcity
Instagram: foodparkcity

ΛΑ.jpg

L.A Burgers
Όσο λάτρης κι αν είσαι του savoir vivre και των dinning rules, η στιγμή που τρως με τα χέρια ένα λαχταριστό μπέργκερ στο σπίτι σου, σε κάνει να ξεχάσεις όσα γνώριζες μέχρι τότε και να ανακαλύψεις έναν νέο κόσμο απόλαυσης. Αρκεί βέβαια το burger να είναι L.A. Πρόκειται για ένα μαγαζί, που εξυπηρετεί μόνο με υπηρεσίες delivery και take away, το οποίο από την πρώτη κιόλας μέρα της άφιξής του έχει προκαλέσει αίσθηση στην πρωτεύουσα! Εδώ όλα όσα θα γευτείς έχουν αυτή την αυθεντικότητα που κάνει τις γεύσεις να σε εντυπωσιάζουν. Κι οφείλεται στο γεγονός ότι δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις πρώτες ύλες (χρησιμοποιώντας το απόλυτο σε ποιότητα μπιφτέκι) αλλά και στους σωστούς συνδυασμούς, ώστε σε σένα να φτάνει το πιο απολαυστικό burger! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο ιδιοκτήτης του κατάφερε να μετατρέψει ένα μπιφτεκοσάντουιτς σε εκλεπτυσμένο, ποιοτικό και πεντανόστιμο γεύμα, με συνοδεία πατάτας που προορίζεται... μόνο για γενναίους ουρανίσκους.

ΛΑ2.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Must try τα LA Burgers, New York και το Colorando που παραμένουν ξεκάθαρα από τις αγαπημένες επιλογές, συνοδευμένα πάντα με Curly Fries ή τα Alaska Bites που θα λατρέψεις. Το L.A Burger φτιάχνεται με μαρούλι, κόκκινο κρεμμύδι, cheddar cheese, αγγουράκι τουρσί, L.A sauce, το New York Burger κλείνει μέσα σε αφράτο brioche bun cheddar, cheese, coleslaw, καραμελωμένο κρεμμύδι, la sauce, μπέικον και ντομάτα, και το Colorando με τραγανό τηγανητό κοτόπουλο, μαρούλι iceberg, ραπανάκι, αγγουράκι τουρσί, σάλτσα δυναμίτη, σάλτσα με ουίσκι, σουσάμι, τραγανό κρεμμύδι και τραγανή, και όλα αυτά κλείνονται σε ψωμάκι μπριός. Όσο περιμένεις την ώρα να πάει 18.00 για να ανοίξει και να παραγγείλεις... ρίξε μία ματιά στο άκρως απολαυστικό μενού του στις πλατφόρμες Bolt Food (δωρεάν delivery), Wolt, Foody και Wolf.

(22270800) Αγίου Γεναδίου 28, 2054 Στρόβολος, Λευκωσία. Δ-Κ 18:00-22:45. 
Facebook: laburgerscy
Instagram: l.a_burgers

Legends231022 (595).png


Legends Lounge Bar
Το Legends Lounge Bar έκανε την εμφάνισή του το 2019 στην Πάφο και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα προσέλκυσε αρκετούς ντόπιους και τουρίστες foodies, οι οποίοι ψάχνουν ένα μέρος που θα τους παρέχει εύγευστο φαγητό, που συνδυάζει γεύση και ποιότητα. Άλλωστε, ένας από τους λόγους που κατάφερε να γίνει τόσο πετυχημένο, δεν είναι άλλος από την πληθώρα επιλογών που προσφέρει ο κατάλογος, όπως και οι σούπερ χορταστικές μερίδες του. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για πρωινό καφεδάκι και brunch, για μεσημεριανό, για απογευματινό ποτό, στη διάθεσή σου θα έχεις μια μεγάλη γκάμα από μπίρες, κοκτέιλ, κρασί αλλά και για βραδινό φαγητό. Μάλιστα, αν σου αρέσουν τα sports, καλό είναι να γνωρίζεις πως σε αυτό το μαγαζί προβάλλονται διάφορα, ενώ μπορείς να απολαύσεις και ζωντανή μουσική.

Screenshot (596).png


ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Σε έναν υπέροχο χώρο, με παρεΐστικη ατμόσφαιρα θα απολαύσεις πρόγευμα, φρέσκιες σαλάτες, σπιτικά μπέργκερς, σπιτικές πίτσες, ζυμαρικά, steaks και άλλα πολλά. Όσον αφορά τα ζουμερά burgers, τα φτιάχνει με τη δική του συνταγή και με μοναδικές σάλτσες που είναι 100% χειροποίητες, όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη. Σε κάθε μπουκιά θα αντιληφθείς την αυθεντική συνταγή, όπου πρωταγωνιστούν τα ποιοτικά υλικά, τα εκλεκτά κρέατα και τα ολόφρεσκα ψωμάκια. Το Legends Lounge Bar έχει να σου προσφέρει λαχταριστά burgers σε συνταγές και συνδυασμούς που θα σε ξετρελάνουν. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τα υλικά της αρέσκειάς σου. Επίλεξε ανάμεσα από το απλό, το κοτόπουλο ή το χορτοφαγικό και στη συνέχεια διάλεξε τα toppings σου, όπως onion rings, τυρί τσένταρ, μπέικον, χαλούμι, τηγανιτό αυγό, καραμελομένα κρεμμύδια, μανιτάρια, πίκλες κ.ά και έπειτα πρόσθεσε τη σάλτσα (Jack Daniels, BBQ, Garlic mayo, Sweet chili, Pepper sauce και Mexican Salsa) που θα κορυφώσει το γευστικό αυτό ταξίδι. Εμείς θα σου προτείναμε να επιλέξεις την αγαπημένη επιλογή των θαμώνων του μαγαζιού που δεν είναι άλλη από το «Legends Burger», το οποίο περιλαμβάνει διπλό burger, τυρί, μπέικον, τηγανιτό αυγό και onion rings. Όλα τα burgers σερβίρονται σε ψωμάκι μπριός με μαρούλι και ντομάτα, με πατατάκια και λαχανοσαλάτα. Μια δοκιμή θα σεπείσει και σίγουρα θα σε κερδίσει, όπως και κάποιοι ευφάνταστοι συνδυασμοί.
(
26600782) Coral Bay 70, Πέγεια, Πάφος. Δ-Κ 8.00-1.00.
Facebook: Legends Lounge Bar

153605601_2612485322384772_7699301635712705197_n.jpg

Liberty Diner
Με 2 χρόνια λειτουργίας, το μοναδικό στο είδος του και για τους λάτρεις της αυθεντικής αμερικανικής κουζίνας, το Liberty Diner αποτελεί αναμφίβολα μία επιλογή που τιμά την παράδοση των πληθωρικών και πολύ γευστικών burgers. Σ’ αυτό το diner απολαμβάνεις χειροποίητα μπιφτέκια από εκλεκτό, ντόπιο κρέας και φρέσκα προϊόντα που φτάνουν καθημερινά στην κουζίνα εξασφαλίζοντας έτσι άριστης ποιότητας αποτέλεσμα.

245061623_413649716797257_8867835106788034018_n.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Ένας χώρος που σε ταξιδεύει στα αμερικανικά diner, δεν θα μπορούσε παρά να υπηρετεί το ίδιο κόνσεπτ και στο μενού, με κλασικές αλλά και ιδιαίτερες, ευφάνταστες γεύσεις. Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το Liberty, με διπλό, καπνιστό μπέικον, τσένταρ, καραμελωμένα κρεμμύδια και σπιτική, γλυκιά σάλτσα BBQ ή το κλασικό και αγαπημένο Americana με τσένταρ, αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σάλτσα Liberty. Μπορείς, όμως, να επιλέξεις το λαχταριστό Juicy Lucy, που είναι βοδινό μπιφτέκι γεμιστό με τυρί, διπλό καπνιστό μπέικον και τσένταρ με σάλτσα Liberty, ή να και να προσθέσεις αβγό για το ανταλλάξεις τη σάλτσα με την Uncle Sam για το ομώνυμο burger. Αν η όρεξή σου ζητά κάτι πιο spicy, τότε το Ring of Fire είναι για σένα, με τσένταρ, καυτερές μπουκιές habaneros, αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σάλτσα Devil’s Kick ή αν θέλεις κάτι εντελώς διαφορετικό, τότε Sweet Suzie περιλαμβάνει ανανά, τσένταρ, μαρμελάδα από μπέικον και σφένδαμο και κρεμώδες τυρί. Στις πιο εναλλακτικές επιλογές ανήκει και το A.C.E. με pulled pork πάνω σε βοδινό μπιφτέκι, τσένταρ, ψιλοκομμένο κρεμμύδι και γλυκιά τσάλτσα κάρι. Έχεις επίσης επιλογές για παναρισμένο κοτόπουλο με διπλό καπνιστό μπέικον και σάλτσα honey mustard στο Chicken Deluxe αλλά και vegan στο Mrs. Robinson, δηλαδή φυτικό μπέργκερ με ντομάτα, καρότο, μαρούλι, αγγουράκι τουρσί και φυτική μαγιονέζα. Για τους πιο πεινασμένους, το Challenger σε δελεάζει να… αποδεχτείς την πρόκληση και να το πάρεις δωρεάν να το φάς σε 20 λεπτά αφού πρόκειται για τριπλό, βοδινό μπιφτέκι 600γρ. με τρεις φέτες τυρί τσένταρ, έξι φέτες καπνιστό μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και γλυκιά σάλτσα BBQ. Επίσης μην παραλείψετε να δοκιμάσετε από το μενού τα χειροποίητά St.Luis Spare Ribs που καπνίζονται στο κατάστημα. Για τους λάτρεις των σάντουιτς ο βασιλιάς της κατηγορίας είναι φυσικά το Steak Sandwich που θα σε ταξιδέψει στην γενέτειρα του την Φιλαδέλφεια. Λατρεμένα επίσης από τους φανατικούς πελάτες του εστιατορίου με shop in shop concept είναι το Fried Chicken με την ονομασία Uncle Sam’s Wings. Με ντόπιο φρέσκο κοτόπουλο διάλεξε μεταξύ 6, 12 ή 18 φτερούγες και μια από της 13 σάλτσες που φτιάχνουν περήφανα στο εστιατόριο.

Αυτά, και όχι μόνο, συνθέτουν ένα μενού γεμάτο αναμνήσεις, που θα σε παρασύρουν σε άλλες αποχές και σίγουρα θα σε χορτάσουν.

(22 004500) Βυζαντίου 8, Στρόβολος, Λευκωσία.
Facebook: Liberty Diner
Ιnstagram: libertydinercy

274726714_128082726409174_2234345438979451480_n.jpg

Moondog’s Bar & Grill

Από τα πιο δημοφιλή pub-εστιατόρια της πρωτεύουσας, με rock διάθεση και ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Στο μενού του διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από μπίρες, οι οποίες συνοδεύουν με τον καλύτερο τρόπο τα γευστικά και πλούσια πιάτα του. Πας για να απολαύσεις μεγάλη ποικιλία από grill επιλογές και φυσικά ζουμερά, λαχταριστά burgers σε μια φιλική ατμόσφαιρα.

291937701_141305611846249_8213911326055738634_n.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Πέρα από λατρεμένες επιλογές όπως το House Burger και το Cheese Burger, στο Moondog’s η επιλογή μοιάζει αρκετά δύσκολη αφού απλώνονται μπροστά σου μια σειρά από ενδιαφέρουσες, πεντανόστιμες προτάσεις. Από τις καινούργιες προσθήκες, μπορείς να απολαύσεις Rabbit Hop Burger με σαλάτα ρόκα, παρμεζάνα, λιαστές ντομάτες και βαλσάμικο γλάσο ή το ιδιαίτερο Thai Chicken Burger με ταϊλανδέζικη σαλάτα slaw και σάλτσα σόγιας Αν πάλι θέλεις εναλλακτικές γεύσεις έχεις το Straffe Hendrik Burger με σάλτσα από τη μπύρα του «Τολμηρού Hendrik» με μέλι, τραγανό μπέικον και τηγανητά κρεμμύδια, ή το Whiskey in the Jar με μαρμελάδα από μπέικον και σάλτσα από ουίσκι, σερβιρισμένο με λιωμένο τυρί σε βαζάκι. Αν είσαι λάτρης της τρούφας έχεις το Truffle Burger με σάλτσα από μαύρη τρούφα και τραγανά τηγανητά κρεμμυδάκια ή αν αγαπάς το τσίλι, τότε Chunky Chili Burger με τσίλι con carne και σάλτσα μαύρων φασολιών, σερβιρισμένο με τυρί Mancheco. Από την άλλη, νιώθεις ικανός, σε περιμένει το επικό Viking of 6th Avenue. Πρόκειται για μπέργκερ με τσένταρ, αγγουράκι τουρσί, καραμελωμένα κρεμμύδια, ντομάτα και μαρούλι, και με ένα ολόκληρο πικάντικο λουκάνικο και μουστάρδα πάνω από το ψωμάκι. Με την ίδια διάθεση, μπορείς να χορτάσεις με το Thunderstruck, που είναι τριπλό μπιφτέκι με μπέικον, τσένταρ, τηγανητό αβγό, αγγουράκι τουρσί και τηγανητές ροδέλες από κρεμμύδι. Και όλα αυτά είναι μόνο μερικά απ’ όσα θα σε… δελεάσουν

(70006300) Μυκηνών 7, Λευκωσία
Facebook: Moondog's Bar & Grill

SPY_8408.jpg

TGI Fridays™
Breaking news: τα εστιατόρια TGI Fridays™ επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν με το νέο τους μενού «BIG AF BURGERS», με ολοκαίνουρια burgers & shakes. Στο νέο μενού φιγουράρουν δύο overloaded burgerς που θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα ήξερες μέχρι σήμερα για τα stackable burgers αλλά και δυο νοστιμότατα, αλκοολούχα milkshakes, για αυτή την απόλυτη Αμερικάνικη εμπειρία των burgers & shakes.

1280X720 px_ ULTIMATE MAC’ATTACK BURGER.png

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Αν είσαι λάτρης του κρεμμυδιού, τα TGI Fridays™ έφτιαξαν το EVERYTHING FRENCH ONION BURGER με βοδινό burger υψηλής ποιότητας ψημένο στη σχάρα, επικαλυμμένο με δυο διαφορετικά είδη κρεμμυδιών (καραμελωμένα και τραγανά), σάλτσα κρεμμυδιών και ένα τεράστιο πύργο από τηγανητές ροδέλες κρεμμυδιού! Oh – la – la! Όσο για εσένα τον απαιτητικό street food-junkie, που θέλεις να κρατάς το burger σου και με τα δύο χέρια, που σου αρέσει να βλέπεις το λιωμένο τυράκι να τρέχει, κράτα γερά γιατί τα TGI FRIDAYS™ έχουν μεγαλουργήσει με το ULTIMATE MAC’ ATTACK BURGER: όχι ένα, αλλά δυο βοδινά burgers, περιχυμένα με queso cheese sauce, Mac ‘n Cheese, σάλτσα marinara και κομματάκια από μπέικον. Απογειώνεται με τηγανητό Mac ‘n Cheese, ντοματίνι και μπέικον – δεν περιγράφουμε άλλο! Διαθέσιμα μόνο για περιορισμένο χρόνο και μόνο για dine-in.
Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να μαθαίνεις όλα τα νέα και προσφορές των αγαπημένων σου εστιατορίων TGI Fridays επισκέψου την ιστοσελίδα ή ακολούθησε τις σελίδες τους σε Facebook και Instagram.
Website: www.fridays.com.cy
Facebook:
https://www.facebook.com/TGIFridaysCyprus/
Instagram: @tgifridayscyprus

BigPoppa - FatBull Burger.jpg

The Fat Bull Co.
Τα πιο λαχταριστά μπέργκερ της Λεμεσού έφτασαν Λευκωσία
Ποιος δεν θα ήθελε ένα ζουμερό, χορταστικό μπέργκερ; Μια «πρόκληση» όπως το Survivor Burger ή κάτι πιο ελαφρύ σαν το Hot Chick; Αν είσαι χορτοφάγος τότε ίσως ένα Virgin Burger 2.0; Είναι χωρίς αμφιβολία ένα φαγητό με πολλούς θαυμαστές και γι’ αυτό παρά το πλήθος εστιατορίων που το προσφέρει, λίγα καταφέρνουν πραγματικά να ξεχωρίσουν στις προτιμήσεις του κόσμου. Το «The Fat Bull Co.» το κατάφερε με premium και gourmet γεύσεις που λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει ακάθεκτο να εξελίσσεται. Τώρα, λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία να τα απολαμβάνουμε και στην πρωτεύουσα αφού το «The Fat Bull Co» άνοιξε το ολοκαίνουργιό του κατάστημα στην Έγκωμη, στην οδό Νίκου Κρανιδιώτη 7. Ένα τόσο ψαγμένο μπεργκεράδικο ήταν φυσικό πως θα προερχόταν από έναν γνώστη του τομέα. Ο Αλέξανδρος Κυριάκου, απόφοιτος της Ελβετικής Ξενοδοχειακής Σχολής Alpine με Higher Diploma in Culinary Arts, BA Food & Beverage και πείρα σε Michelin εστιατόρια και burger bars του εξωτερικού, οραματιζόταν έναν χώρο στην πατρίδα του όπου θα έκανε πράξη όλες του τις γνώσεις. Το όνειρό του υλοποιήθηκε το 2017 όταν το πρώτο «The Fat Bull Co» άνοιξε τις πόρτες του.

fatbull-new-photo2.width-1024.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Το «The Fat Bull Co.» ξεχωρίζει, αφού συνδυάζει μπέργκερ υψηλών προδιαγραφών, φτιαγμένα από άριστες πρώτες ύλες, πάντα έχοντας σαν άξονα την value for money πολιτική. Έτσι, εδώ θα βρεις μπέργκερ που παρασκευάζονται με τεχνικές υψηλής γαστρονομίας και συνδυάζονται με πεντανόστιμες σάλτσες και φρέσκα brioche, τα οποία έχουν γίνει πλέον σήμα κατατεθέν για τους burger lovers. Ωστόσο στο μενού του, πέραν από πολλά ευφάνταστα μπέργκερ (συμπεριλαμβανομένων vegan επιλογών), υπάρχουν και διάφορα συνοδευτικά όπως onion rings, hot wings και crunchy fingers, αλλά και πολλές σος. Όλα αυτά συνθέτουν πιάτα που θα σε κάνουν να γλύφεις τα δάχτυλά σου.
(77771747) Στέλιου Κυριακίδη 27, Λεμεσός & Νίκου Κρανιδιώτη 7, Έγκωμη 2411, Λευκωσία. . Δ-Σ 12.00-22.00. Delivery μέσω Wolt, Bolt και Foody​.
Order Online: https://order.thefatbullco.com
FacebookThe Fat Bull Co.
Instagramthefatbull_co

27993243_1270850603055557_21651097346458537_o.jpg

The Tudor Inn Bar
Στον πρώτο παράδρομο της ανανεωμένης πλέον Πιαλέ Πασιά στη Λάρνακα, στεγασμένο εδώ και εννέα χρόνια στο πρώην ομώνυμο και αγαπημένο steak house, το Tudor Inn Bar σε καλεί σε βραδιές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας σε ρυθμούς jazz, blues και εναλλακτικής ροκ μουσικής. Πρόκειται για ένα στέκι με cozy και φιλόξενη ατμόσφαιρα, που παραπέμπει σε αγγλική pub, με μία υπέροχη εσωτερική αυλή (ιδανική για τα βράδια του φθινοπώρου) που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές! Σαν όμως πιάσουν τα πρώτα κρύα, θα αράξεις στον καναπέ δίπλα στο τζάκι που σιγοκαίει, παρέα με ένα ποτήρι καλό κρασί! Το μότο του μαγαζιού άλλωστε είναι το “It’s Just a bar, relax and enjoy”. Enjoy… την αυλή, το τζάκι, την παρέα, τη μουσική, το ποτό, τα τσιμπήματα... Απόλαυσε τη στιγμή!

304834697_2669797039827566_6258835071080298613_n.jpg

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Σε μία απόλυτα χαλαρή ατμόσφαιρα, με καλή διάθεση, θα απολαύσεις σπιτικά μπέρκερ, λαχματζούν, πίτσες και άλλα σνακ, φτιαγμένα καθημερινά στην κουζίνα του, με μεράκι, αγάπη και πάντα με σεβασμό σε μια ιστορία που κρατεί καλά για σχεδόν μία δεκαετία. Όσον μάλιστα αφορά τα λαχταριστά burger του θα προτείναμε να δοκιμάσεις ανάμεσα στο BBQ burger φτιαγμένο με ντομάτα, μαρούλι, καραμελωμένα κρεμμύδια, edam τυρί, σπιτική barbecue sauce, συνοδευμένο με πατάτες wedges, ή το πολύ ενδιαφέρον Alabama burger αποτελούμενο από λευκή BBQ sauce, τυρί Edam, καραμελωμένα κρεμμύδια, μπέικον και μαρούλι. Για τους πιο ψαγμένους, προτείνουμε το BLT burger, με sweetchilly mayo, μπέικον, μαρούλι, ντομάτα και wedges. Επιπλέον, πέρα από νόστιμα πιάτα και λαχταριστά burger, στον κατάλογό του θα βρεις και μία μεγάλη ποικιλία από μπύρες, τοπικά κρασιά και διάφορα άλλα αλκοολούχα ποτά, τα οποία θα συνοδέυσουν ιδανικά το φαγητό σου. Για τους non alcoholic friends, υπάρχει μεγάλη συλλογή με τσάγια από φρέσκα βότανα, σπιτική λεμονάδα και κανελάδα, την οποία θα λατρέψεις. Σπεσιαλιτέ ωστόσο του μαγαζιού είναι το κρασόμελο (mulled wine) και η σαγκρία, που οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις. Κι αν είσαι λάτρης του ναργιλέ, μάλλον βρίσκεται στο σωστό μέρος, αφού η εμπειρία σου εδώ θα ολοκληρωθεί με ναργιλέ εξαιρετικής ποιότητας σε διάφορους συνδυασμούς και γεύσεις!
(96511065 & 99744082) Λαλά Μουσταφά Πασά 28Α, Λάρνακα. Τετ-Κ 19.00-01.00.
Facebook: The Tudor Inn Bar

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close