Μουσική , Συναυλίες & Events

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου… στα πιο ωραία λαϊκά

Για μία εμφάνιση στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2022

Με τα πιο ωραία λαϊκά τραγούδια στις βαλίτσες τους καταφθάνουν στη Μουσική Σκηνή «Κύκλος» στη Λεμεσό ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου υποσχόμενοι ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι με τραγούδια που λυγώνουν τις καρδιές μας -από αυτά που σιγοτραγουδάμε, από αυτά που τραγουδάμε «έξω καρδιά» και από αυτά που μας ξεσηκώνουν!

Οι δύο εξαίρετοι καλλιτέχνες με τις αυθεντικές φωνές και το καθαρό συναίσθημα ετοίμασαν ένα πρόγραμμα από εκλεκτά λαϊκά άσματα από όλο το φάσμα του παλιού και του νεότερου καλού λαϊκού τραγουδιού συμπεριλαμβάνοντας και ένα ένθετο αφιέρωμα στο μεγάλο συνθέτη Μανώλη Χιώτη. Στο πρώτο μέρος του προγράμματος ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σορία Παπάζογλου θα μας παρουσιάσουν και τραγούδια και από την προσωπική τους δισκογραφία.

Γεράσιμος Ανδρεάτος.jpg

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος από το 1991 που η φωνή του καταγράφηκε για πρώτη φορά δισκογραφικά μέχρι και σήμερα ξεχωρίζει για τις ερμηνείες του αλλά και για τις αυστηρές και συνεπείς καλλιτεχνικά επιλογές του. Του εμπιστεύτηκαν τραγούδια τους είτε σε προσωπικούς δίσκους είτε με συμμετοχές σπουδαίοι συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, Ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Καζαντζής και πολλοί άλλοι. Επί σκηνής η μακριά του πορεία καταγράφει συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι: Δήμητρα Γαλάνη, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Αδερφοί Κατσιμίχα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Κανά, Ελ. Τσαλιγοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης και πολλοί ακόμα ξεχωριστοί καλλιτέχνες του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικές ορχήστρες και μουσικά σύνολα σε ανοικτά και κλειστά θέατρα σε όλη την Ελλάδα όπως και σε μουσικές σκηνές και επιλεγμένους χώρους που προάγουν το καλό τραγούδι.

Σοφία Παπάζογλου.jpg

Η Σοφία Παπάζογλου μπήκε δυναμικά στη δισκογραφία με πρώτη προσωπική της δουλειά το «Στεναγμός Ανατολίτης», ένα τιμητικό κάλεσμα από τον συνθέτη Νίκο Μαμαγκάκη. Ακολούθησαν προσωπικοί δίσκοι και συνεργασίες με συνθέτες όπως ο Γιώργος Ζήκας, ο Παναγιώτης Καλατζόπουλος, ο Μανόλης Πάππος, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και με πολλούς άλλους ενώ επί σκηνής έχει συνεργαστεί με συνθέτες και τραγουδοποιούς όπως οι: Γιάννης Μαρκόπουλος, Διονύσης Σαββόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλος, Μανώλης Ρασούλης, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ορφέας Περίδης και με τραγουδιστές όπως οι: Γιώργος Νταλάρας, Μανώλης Μητσιάς, Γλυκερία, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Βιτάλη, Δημήτρης Μπάσης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, κ.α..

Έχει εμφανιστεί με την «Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα» της ΕΡΤ, τη «Συμφωνική Αθηνών» και με την «Καμεράτα – Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής» ενώ συνεργάζεται για πάνω από μία δεκαετία με την Λαϊκή Ορχήστρα " Μίκης Θεοδωράκης".

Λίγο πριν ξημερώσει η εθνική γιορτή, η ωραία σύμπραξη των δύο αυτών καλλιτεχνών και το πρόγραμμα που έφτιαξαν με αγάπη και κέφι μας υπόσχονται ένα μοναδικό βράδυ!

Γεράσιμος Ανδρεάτος - Σοφία Παπάζογλου …στα πιο ωραία λαϊκά!
Μουσική διεύθυνση: Βάσος Αργυρίδης.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Σπύρου-μπουζούκι, Χρίστος Τυλισσανάκης-κιθάρες, Νικόλας Τρύφωνος-κοντραμπάσο, Αντρέας Στεφάνου-τύμπανα, Βάσος Αργυρίδης-πιάνο

Μουσική Σκηνή ΚΥΚΛΟΣ (Ειρήνης 90, Λεμεσός)
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 στις 21:30

*Πληροφορίες και κρατήσεις: 25 107 230

kyklos.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close