Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς ανοίγει εστιατόριο στην Κύπρο

Γνωστός ελλαδικός όμιλος εστιατορίων, παρουσιάζει τη νέα τολμηρή γαστρονομική πρόταση της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2022

Άλλη μια επιχειρηματική κίνηση λαμβάνει «σάρκα και οστά» από τον Όμιλο εστιατορίων - καταστημάτων εστίασης, Nice n Easy, ο οποίος δραστηριοποιείται εδώ και 14 χρόνια στην Ελλάδα, έχοντας κάτω από την ομπρέλα του 14 πετυχημένα farm-to table εστιατόρια στην Αθήνα και τη Μύκονο, το beach club SantAnna στην παραλία της Παράγκας στο νησί των ανέμων, δυο επιχειρήσεις catering, το εστιατόριο και το bar του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (ΦΙΞ).

Ο ελλαδικός όμιλος αυτή τη φορά βάζει πλώρη για το νησί μας και πιο συγκεκριμένα για τη Λευκωσία, όπου τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ανοίγει το Itameshi.

Εμπνευστή του νέου αυτού εγχειρήματος είναι ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο όμιλος μας εγκαινιάζει την παρουσία του στην αγαπημένη μας Κύπρο με ένα τόσο καινούριο και ιδιαίτερο concept. Η Κύπρος υπήρξε ανέκαθεν σταυροδρόμι και σπίτι πολλών διαφορετικών πολιτισμών και ως ένα πολυπολιτισμικό και κοσμοπολίτικο νησί θεωρώ ότι αποτελεί τον ιδανικό τόπο για τη γέννηση και εξέλιξη του καινούργιου μας αυτού concept που με ιδιαίτερη φαντασία και γούστο φλερτάρει ανάμεσα στις δύο αγαπημένες κουζίνες της Ιταλίας και της Ιαπωνίας. Εύχομαι οι Κύπριοι φίλοι μας αλλά και οι διεθνείς επισκέπτες του νησιού να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν τη νέα μας αυτή προσπάθεια», σημείωσε μεταξύ άλλων, ο Μάνος Γαβράς εμπνευστής του νέου εγχειρήματος

Το concept του Itameshi
Σύμφωνα με την εταιρεία πρόκειται για μία τολμηρή γαστρονομική πρόταση, που συνδυάζει με τον πιο γοητευτικό και γευστικό τρόπο, τις δύο κορυφαίες κουζίνες του κόσμου. Οι μεσογειακές πρώτες ύλες και η Ιταλική κουζίνα, συναντιούνται σε μια εκρηκτική ένωση με τις τεχνικές και την αισθητική τελειότητα της Ιαπωνικής κουζίνας.

Το ολοκαίνουριο εστιατόριο θα ανοίξει τις πόρτες του τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στο χώρο του πρώην Bastione στην οδό Αθηνάς 6 στην παλιά Λευκωσία.

Πληρ. 22 591020 & itameshi.com

Mε πληροφορίες από το epixeiro.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close