13 November-29 December 2022
Παιδί

Γουρουνιάσματα: Το πρωτότυπο μιούζικαλ που άφησε εποχή, επιστρέφει

Το βραβευμένο παιδικό μιούζικαλ από τον ΘΟΚ ξανά στη σκηνή μετά από 10 χρόνια

Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2022

Το βραβευμένο παιδικό μιούζικαλ από τον ΘΟΚ στην κατηγορία «Καλύτερη παράσταση Παιδικού/Νεανικού έργου» για τη διετία 2011-2013, επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια για να αγγίξει ξανά της καρδιές των μικρών… και όχι μόνο θαυμαστών του.

Το μιούζικαλ που προωθεί την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, τη φιλία, τη συγχώρεση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό ζωντανεύει στη σκηνή ξανά μέσα από τους γνωστούς πια χαρακτήρες του. Ένα μιούζικαλ που καλλιεργεί μια κουλτούρα αποδοχής και εγκαινιάζει την παιδεία των νέων του αύριο θέτοντας στο επίκεντρο τη διαφορετικότητα και τις εξατομικευμένες ευαισθησίες και ανάγκες του κάθε παιδιού, το οποίο καλείται σε έναν ανταγωνιστικό και ραγδαίως μεταβαλλόμενο περιβάλλον να χαράξει το δικό του δρόμο, μέσα από τα ταλέντα και τις δεξιότητές του.

Ο Άλεξ Παναγή υπογράφει τη μουσική, οι Κατερίνα Α. Χριστοφίδου και η Αίγλη Σπυριδάκι έχουν δημιουργήσει το σενάριο, με την Αίγλη Σπυριδάκι να αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία, ενώ ο Σταύρος Σταύρου υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών. Χορογράφος της μοναδικής αυτής παράστασης αναλαμβάνει ξανά ο Χάρης Σάββα, ενώ τα σκηνικά υπογραφει η Σόσε Εσκιτζιάν, τα κουστούμια η Ταμάρα Τανακίδου και συμπληρώνονται υπέροχα με το video art του Γιώργου Αλεξάνδρου. Υπεύθυνη Παραγωγής η Κατερίνα Χριστοφίδου. Πρόκειται για την ομάδα που πρωτοεμπνεύστηκε και πρωτοϋλοποίησε το επιτυχημένο μιούζικαλ και γι’ αυτό η αναμονή για την επανεμφάνισή του στη σκηνή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Με ζωντανή ορχήστρα ( Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Μαρίνος Κάσινος, Αγγελος Μιχαηλούδης, Αγγελος Χεϊπέλογλου), καταπληκτικά πρωτότυπα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση, με υπέροχα σκηνικά, κουστούμια, με εντυπωσιακούς φωτισμούς και εφέ αλλά και με μια ομάδα υπερταλαντούχων ηθοποιών/ τραγουδιστών ( Ανδρέας Παπαμιχαλόπουλος, Ηλιάνα Κάκκουρα, Μυρτώ Μελετίου, Αντρη Αγγελίδου, Ριάννα Αθανασίου), τα «ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ» υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

Οι παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 13 Νοεμβρίου – 30 Δεκεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, με εξαίρεση κάποιων παραστάσεων που θα γίνουν στην Λεμεσό και Πάφο.

Στόχος των συντελεστών είναι η επαναφορά μιας παράστασης η οποία έσπασε κάθε αναμενόμενο ρεκόρ σε προσέλευση και πωλήσεις, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει χαρακτηριστικά ποιότητας και επιπέδου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κοινού της, διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν τα παιδιά αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν πρόκληση και διεγείρουν το μυαλό και τις αισθήσεις τους.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: SILVER SPOTLIGHT PRODUCTIONS www.silverspotlight.net

Παραστάσεις:
Κ 13 Νοε, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 11.30.
Κ 20 Νοε, Μαρκίδειο Θέατρο, Πάφος, 14.30 & 16.30.
Κ 26 Νοε, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 15.00.
Κ 27 Νοε, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 11.30.
Κ 4 Δεκ, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 11.30.
Κ 18 Δεκ, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 11.30 & 15.00.
Πεμ 29 Δεκ, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 17.00.

γουρουνιασματα.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close