Eating News , Εστιατόρια

5 λόγοι για να πας σήμερα στο Capodecina Pasta Bar

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με τον πιο νόστιμο τρόπο

Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2022

Στις 25 Οκτωβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών! Για αυτό, όλοι οι pasta lovers του νησιού ενωθείτε και ετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα από τα αγαπημένα σας πιάτα με μακαρόνια της αρεσκείας σας.

Η συγκεκριμένη μέρα καθιερώθηκε το 1998 καθώς πήραν την πρωτοβουλία οι Ευρωπαίοι Βιομήχανοι Ζυμαρικών και θέλησαν μέσω αυτή να κάνουν γνωστό στον κόσμο πως τα μακαρόνια είναι και θρεπτικά αλλά και γευστικά.

Εμείς, πάντως, τη μέρα αυτή θα τη γιορτάσουμε στο Capodecina Pasta Bar στη Λάρνακα, ένα pasta bar που έχει πάρει «φωτιά», απολαμβάνοντας την αυθεντική ιταλική εμπειρία των μακαρονιών, στην take away, όμως, μορφή της.

Κι έχεις πολλούς λόγους για να το δοκιμάσεις σήμερα!

1666602081544.jpg

  • Αρχικά, θα πας για τον χώρο του. Πρόκειται για ένα μικρό αλλά χαριτωμένο pasta bar, με τραπεζάκια εντός κι εκτός, που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο επίγειος παράδεισος για τους λάτρεις των ζυμαρικών, καθώς εκεί μπορείς να απολαύσεις νόστιμες μακαρονάδες σε προσιτές τιμές και με street food διάθεση.
  • Θα πας όμως και για την επιλογές του. Οι ποικίλες επιλογές που προσφέρει, τα νόστιμα ζυμαρικά, οι ακαταμάχητες σάλτσες, μέχρι και τα ινσταγκραμικά αυτά κυπελάκια μέσα στα οποία κάθε μακαρονάδα γίνεται ακόμη πιο δελεαστική. Τα πιάτα τους είναι εντελώς σπιτικά και οι πρώτες ύλες αγοράζονται φρέσκες και ντόπιες ή εισάγονται από την Ιταλία.
  • Με ένα μενού που απευθύνετα σε πιστούς μακαρονάδες, το Capodecina φροντίζει να ικανοποιεί κάθε ουρανίσκο, προσφέροντας μια γκάμα επιλογών, από κλασικές επιλογές μέχρι και πιάτα με twist, όπως τα Cacio e Pepe, Napoli, Arrabbiata, Bolognese, Carbonara, Πέστο Βασιλικού ή νόστιμες μακαρονάδες με γαρίδες, σολομό και τόνο.

1666602081579.jpg

  • Εδώ επιβάλλεται να δοκιμάσεις το αγαπημένο πιάτο του chef, τα μακαρόνια Omerta με κρέμα γάλακτος, κοτόπουλο, μπέικον, μανιτάρι, σκόρδο και μπράντι ή τη signature επιλογή, το Ravioli di Capo, χειροποίητο ραβιόλι γεμιστό με κατσικίσιο τυρί, ποικιλία μανιταριών και σκόρδο σερβιρισμένο με κρέμα γάλακτος, κρεμμύδι, μανιτάρια και λάδι λευκής τρούφας.
  • Τέλος, εδώ, πέρα από τους 22 νόστιμους συνδυασμούς που θα βρεις στο μενού, καθώς επίσης και το πιάτο ημέρας, μπορείς να φτιάξεις και τη δική σου μακαρονάδα. Διαλέγεις ζυμαρικά, ανάμεσα σε σπαγκέτι, ταλιατέλες, ριγκατόνι, πένες και τορτελίνι, τα εμπλουτίζεις με ό,τι υλικά επιθυμείς, διαλέγεις και μία από τις σάλτσες τους και σε λιγότερο από δέκα λεπτά έχεις τα ζυμαρικά σου έτοιμα και ζεστά στο κουτάκι.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close