Shopping , News

Το ωράριο των mall της Κύπρου για την 28η Οκτωβρίου

Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Παρασκευή 28Οκτωβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2022

Το Check In Cyprus επικοινώνησε με τα 6 μεγαλύτερα mall της Κύπρου και μάθαμε πώς θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, ενόψει της αργίας.

To Nicosia Mall την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου (δημόσια αργία) θα είναι ανοιχτό κανονικά! Μάλιστα μας περιμένει με παιδικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους και spooky εκπλήξεις! Για ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων πατήστε εδώ:https://www.nicosiamall.com

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου το Mall of Cyprus θα είναι ανοιχτό, με τα καταστήματά μας, τα εστιατόρια, τις καφετέριες, την υπεραγορά, τον κινηματογράφο και το arcade να λειτουργούν κανονικά.

Όσον αφορά το ανακαινισμένο The Mall of Egkomi, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου θα λειτουργεί κανονικά Μάθε περισσότερα στο https://themallofengomi.com/

Ψάχνετε τέλειους τρόπους για να περάσετε την αργία σας; Ο αγαπημένος σας προορισμός αγορών, το My Mall LIMASSOL, θα είναι ανοιχτό την 28η Οκτωβρίου!. Μάθε περισσότερα στο: https://mymall.com.cy/el/

Στο Kings Avenue Mall της Πάφου το ερχόμενο τριήμερο θα γιορτάσουν το Halloween για ακόμα μια χρονιά, με ατμοσφαιρική διακόσμηση. Κολοκύθες, αράχνες, μάγισσες και photobooths σας περιμένουν να φωτογραφηθείτε μαζί τους! Μπείτε και εσείς στο mood και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία shopping…Μας περιμένουν αυτό το τριήμερο (28 | 29 | 30 Οκτωβρίου) με μοναδικά Halloween events! Μάθε περισσότερα, εδώ: https://www.kingsavenuemall.com/

Όσο δε για το Metropolis Mall at Larnaca μάς ενημέρωσε ότι κατά τη διάρκεια της αργίας της Παρασκευής θα λειτουργεί ως εξής: Όλοι οι φούρνοι και οι καφετέριες θα ανοίξουν στις 08:30 και το σουπερμάρκετ στις 09:00 π.μ. Όλα τα καταστήματα λιανικής και υπηρεσιών θα ανοίξουν στις 11:00 π.μ. Όλα τα εστιατόρια θα ανοίξουν επίσης στις 11:00.

Σημείωσε και το νέο και πλέον σύγχρονο εμπορικό πάρκο της Κύπρου, το Neo Plaza, όπου την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου θα είναι ανοικτά τα καταστήματα, όλοι οι χώροι εστίασης, οι καφέτεριες και ο παιδότοπος Volta.

Η ανακοίνωση του Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Να υπενθυμίσουμε μάλιστα ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόνοιες της περί της Ρύθμισης της Λειτουργίας Καταστημάτων και των Όρων Απασχόλησης των Υπαλλήλων τους νομοθεσίας, όλα τα Γενικά Καταστήματα (πχ. καταστήματα εντός εμπορικών κέντρων, υπεραγορές, καταστήματα ένδυσης/υπόδησης κτλ), την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022, μπορούν να παραμείνουν ανοικτά.

Τονίζεται ότι για τους υπαλλήλους καταστημάτων η 28η Οκτωβρίου είναι αργία και σε περίπτωση που κληθούν να εργαστούν, θα πρέπει να αποζημιωθούν με αναλογία 1:2 για κάθε ώρα εργασίας.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι όσα Ειδικά Καταστήματα λειτουργήσουν κατά τη μέρα αυτή, θα πρέπει να αποζημιώσουν τους εργαζόμενους, οι οποίοι θα εργαστούν, με αναλογία 1:2 για κάθε ώρα εργασίας. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close