Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Minthis Spa: Ένα καταφύγιο ευεξίας

Έρχεται να ξυπνήσει τις αισθήσεις σας

Δημοσιεύτηκε στις 03 Νοεμβρίου 2022

Το Minthis, το πολυτελές θέρετρο της γνωστής Κυπριακής εταιρίας ανάπτυξης γης Pafilia, άνοιξε τις πύλες ενός από τα πιο εντυπωσιακά και πρωτοποριακά κέντρα ευεξίας που στόχος του είναι να αποτελέσει κορυφαίο μεσογειακό ολιστικό προορισμό.

Την 1η Οκτωβρίου 2022, το Minthis Spa καλωσόρισε τους πρώτους εκλεκτούς επισκέπτες του σε έναν νέο, μοναδικό κόσμο ολιστικής ευεξίας, παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία Spa, εμπνευσμένη από τη μαγεία του φυσικού τοπίου που το περιβάλλει. Το concept του Spa συνδυάζει τις τονωτικές ιδιότητες των τοπικών βοτάνων και μετάλλων με τη σύγχρονη επιστήμη για αναζωογόνηση και αποκατάσταση.

Το Minthis Spa είναι μοναδικό στο είδος του σε ολόκληρο το νησί, τόσο για τις πρωτοποριακές εγκαταστάσεις του που το διαφοροποιούν, όσο και για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

minthis2.jpg

Το destination Spa στεγάστηκε σε ένα εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής κτίριο που σχεδιάστηκε και τοποθετήθηκε έτσι ώστε η γαλήνη που εκπέμπει η απίστευτη θέα της οροσειράς του Τροόδους να κυριαρχεί σε κάθε αίθουσα. Μέσα από τα τεράστια παράθυρα δεσπόζει καταπράσινη η προστατευόμενη περιοχή Natura 2000, και επιβεβαιώνεται η συνεκτική σχεδιαστική φιλοσοφία του Resort για ολιστική αντιμετώπιση των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου.

Με πάνω από 2.700 τ.μ. ολιστικών εγκαταστάσεων, το κτίριο βρίσκετε κρυμμένο κάτω από μια καταπράσινη στέγη πλήρως εναρμονισμένο με τα φυσικά στοιχεία γύρω του, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως στοιχείο ψύξης. Το Spa αναδύεται κυριολεκτικά από τη γη καθώς πλησιάζει κανείς, και μπαίνοντας στο προθάλαμο σε έχουν συνεπάρει ήδη τα αρώματα του κρεμαστού βοτανόκηπου. Οι μεγάλες αίθουσες όπως αυτή της εσωτερικής πισίνας, το γυμναστήριο και η πισίνα υδροθεραπείας μοιάζουν να αιωρούνται πάνω από το συγκλονιστικό τοπίο.

minthis3.jpg

Το Minthis Spa υλοποιήθηκε από μια ομάδα ειδικών από πολλά μέρη της γης. Σχεδιασμένο από τους γνωστούς αρχιτέκτονες Woods Bagot, οι οποίοι ειδικεύονται στη δημιουργία οικιστικών κοινοτήτων, στοχεύει να βοηθήσει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν ξανά τη άρρηκτη σύνδεση του ανθρώπου με τη φύση και να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι σωματικής και πνευματικής ευεξίας. Οι παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες συνέβαλαν καθοριστικά στη υλοποίηση του μεγαλεπήβολου masterplan του Minthis. Σχολιάζοντας το ολοκληρωμένο κτίριο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Woods Bagot, Nik Karalis είπε: «Δεν μας συμβαίνει συχνά να ζωντανεύουν επακριβώς τα πιο τολμηρά σχέδιά μας με κάθε λεπτομέρεια προσεχτικά μελετημένη και εφαρμοσμένη. Το να σου δοθεί η ευκαιρία να σχεδιάσεις και να δημιουργήσεις ένα ολόκληρο μεσογειακό συγκρότημα συνδυάζοντας ένα εξαιρετικό κτίριο ευεξίας με βιώσιμες εμπειρίες, είναι ένα επίτευγμα που γίνεται μόνο μία φορά στη ζωή ενός αρχιτέκτονα. Ανυπομονούμε μα ανακαλύψουν οι άνθρωποι αυτή την εξαιρετική και πραγματικά μεθυστική τοποθεσία στην κορφή του Minthis σε ένα από τα πιο δραματικά τοπία του κόσμου!».

minthis4.jpg

Ένα Spa αυτού του διαμετρήματος απαιτεί φυσικά μια εξειδικευμένη ομάδα, άρτια εκπαιδευμένων θεραπευτών και ειδικών. Έτσι η διεύθυνση του Minthis έφερε κορυφαίους θεραπευτές με στόχο να επιλέξουν προσεκτικά και να προετοιμάσουν εντατικά την ομάδα του Spa, πολύ πριν ανοίξει τις πόρτες του στο εκλεκτό του κοινό.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Pafilia, Δημήτρης Ασιώτης σχολίασε «Η ομορφιά του Minthis Spa δεν είναι εύκολο να αποτυπωθεί σε ένα κείμενο ή σε μια εικόνα. Η τοποθεσία, η αρχιτεκτονική, η αίσθηση που αποπνέει το κτίριο, οι θεραπείες και η ομάδα που λειτουργεί το Spa, το αναδεικνύουν σε ένα πραγματικά εκπληκτικό προορισμό που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο. Οι εγκαταστάσεις είναι με τέτοιο τρόπο κατανεμημένες, ώστε να αποτελούν μια συλλογή από εμπειρίες «τύπου μπουτίκ» και να φαντάζουν οικείες και προσωπικές στον καθένα που τις βιώνει. Οι επισκέπτες μας θα πρέπει να μπορούν να «χαθούν» και να «κρυφτούν» μέσα στα διάφορα επίπεδα του χώρου, δημιουργώντας προσωπικές, ιδιωτικές εμπειρίες».

Το Minthis Spa είναι ένας καινούργιος κόσμος πολυτελούς ευεξίας, που περιμένει να ξυπνήσει τις αισθήσεις σας.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close