Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η ασιατική γαστρονομική εμπειρία που πρέπει να ζήσεις!

Εδώ θα πας για ασιατική κουζίνα στη Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου 2022

Αν ψάχνεις να γευτείς πεντανόστιμα πιάτα που θα σε ταξιδέψουν στη Ασία, τότε σου έχουμε βρει την κατάλληλη επιλογή!

Το Kona Kai είναι ένα εστιατόριο με αυθεντική ασιατική κουζίνα, με σταθερό κοινό αλλά και πορεία χρόνων, αφού βρίσκεται στη Λευκωσία από το 1997. Η σταθερή, άριστη ποιότητα που προσφέρει σε όσους το επισκεφτούν έχει φέρει την επιτυχία, και οδήγησε, το 2017, στη δημιουργία ενός ακόμα εστιατορίου, στο Στρόβολο.

IMG_1903.JPG

Το νέο εστιατόριο Kona Kai κινείται σε πιο μοντέρνες γραμμές διακόσμησης σε τόνους του μαύρου και του χρυσού, με εξαιρετικό φωτισμό, που σου επιτρέπει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις κάθε μπουκιά.

Από την πρώτη στιγμή που θα μπεις στο χώρο, το ταξίδι ξεκινά, καθώς ο χώρος «προδίδει» όλα αυτά που θα γευτείς μέσα από τα πιάτα που θα επιλέξεις να απολαύσεις. Οι ιδιοκτήτες αλλά και οι καλά εκπαιδευμένοι Ασιάτες μάγειρες, δίνουν μεγάλη σημασία στην πρώτη ύλη καθώς και στις τεχνικές που χρησιμοποιούν στα πιάτα τους, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζουν τόσο λόγω γεύσης όσο και εμφάνισης.

ΚΟΝΑ ΚΑΙ.jpg

Με μια γρήγορη ματιά στο μενού θα διαπιστώσεις μια ποικιλία επιλογών από Κίνα και Ταϊλάνδη, που σίγουρα θα καλύψει τις προσδοκίες και τις γεύσεις που αναζητάς. Εκλεκτό sushi σε μεγάλη ποικιλία (nigiri και maki rolls) που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις, γευστική σούπα ramen, μοναδικά νόστιμα dumpling, αφράτα bao buns, και αυτά είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως εδώ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμα γεύματα.

IMG_1909.JPG

Στο Kona Kai το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν επιδιώκουν να σου προσφέρουν ένα απλό πιάτο αλλά µια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία είτε στον χώρο τους, είτε στον δικό σου αφού προσφέρονται υπηρεσίες delivery (μέσω της σελίδας του, konakai.com.cy) και take away.

(77 776968) Λεωφόρος Λάρνακος 43 & Γραβιάς 3, Στρόβολος, Λευκωσία.

Instagram: Kona kai nicosia
Facebook: Kona kai
Website: www.konakai.com.cy

IMG_1910.JPG

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close