Eating News , Εστιατόρια

Μιχάλης Άντωνας: Ο επιχειρηματίας πίσω από το Wolfgang’s Steakhouse Limassol

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2022

Η αγάπη του για τη μαγειρική και ειδικότερα το καλό steak, σε συνδυασμό με την αυθεντική φιλοξενία, σήμα κατατεθέν της κυπριακής του καταγωγής, αποτέλεσαν την αφορμή για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Ο λόγος για το Μιχάλη Άντωνα, ο οποίος επιστρέφοντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου δραστηριοποιείτο, αποφάσισε το 2019 να φέρει στη Λεμεσό το Wolfgang’s Steakhouse Limassol, το μοναδικό σε ολόκληρη την Ευρώπη, το οποίο φέρει τη σφραγίδα της διάσημης αλυσίδας εστιατορίων.

Θαμώνας και ο ίδιος του πρώτου Wolfgang’s Steakhouse στη Νέα Υόρκη, δεν άργησε να αντιληφθεί, ότι η Κύπρος έπρεπε να γίνει ο επόμενη βάση του φημισμένου διεθνούς brand το οποίο αποτελεί κορυφαίο προορισμό για τους λάτρεις του εκλεκτού steak και ξεχωρίζει για το σεβασμό του στην υψηλή ποιότητα και το άρτιο service.

Η ιδέα του Μιχάλη Άντωνα ενθουσίασε τον Wolfgang Zwiener δημιουργό της αλυσίδας Wolfgang’s Steakhouse, ο οποίος άναψε αμέσως το πράσινο φως για αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα, καθώς πίστευε ότι η Κύπρος λόγω του γεωγραφικού της χώρου, θα μπορούσε να αποτελέσει την απαρχή για την επέκταση της αλυσίδας και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Δεν πουλάμε απλά μια ιδέα, αλλά πραγματικά εξαιρετικής ποιότητάς φαγητό», υπογραμμίζει ο επιχειρηματίας Μιχάλης Άντωνας. «Το Wolfgang’s Steakhouse προσφέρει βιολογικό, άριστης ποιότητας φρέσκο βοδινό κρέας - USDA Prime Black Angus, το οποίο ακολουθεί τη διαδικασία dry-aged που απογειώνει τη γεύση. Το κρέας, το οποίο φέρει την ανώτατη πιστοποίηση prime, έρχεται φρέσκο (και όχι καταψυγμένο), από την φάρμα του Wolfgang’s στην Αμερική κατευθείαν «στο τραπέζι», ακολουθώντας την παγκοσμίως γνωστή διαδικασία “from farm to table”. Πρόκειται για κάτι μοναδικό, το οποίο σερβίρεται σε ένα αυθεντικό παραδοσιακό περιβάλλον, που δεν διαφέρει καθόλου από το Αμερικανικό Steakhouse στη Νέα Υόρκη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Άντωνας.

Το αγαπημένο του πιάτο αποκαλύπτει ο ίδιος, είναι το Bone-In Ribeye, του οποίου το λίπος το κάνει ακόμα πιο εύγευστο, όταν ψηθεί όπως λέει, στην κατάλληλη θερμοκρασία. Διαβεβαιώνει μάλιστα, τους εκλεκτούς πελάτες του Wolfgang’s Steakhouse Limassol, ότι μέσα από τα εμπνευσμένα πιάτα του εστιατορίου θα αντιληφθούν την αγάπη του ίδιου για το καλό φαγητό και ιδιαίτερα το ποιοτικό steak.

Wolfgang’s Steakhouse

Το Wolfgang’s Steakhouse λειτούργησε για πρώτη φορά το 2004 στις ΗΠΑ. Εμπνευστής του, ο Wolfgang Zwiener πρώην maitre του θρυλικού εστιατορίου Peter Lugers, στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.

Με εμπειρία 40 χρόνων στο χώρο της εστίασης, ο Wolfgang Zwiener δημιούργησε το πρώτο του εστιατόριο, στην εμβληματική Park Avenue και αυτό αποτέλεσε και την απαρχή της επιτυχημένης πορείας του αλλά και της καθιέρωσης του διεθνούς brand Wolfgang’s Steakhouse.

Το Wolfgang’s Steakhouse σερβίρει καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο τα πιο αυθεντικά και γνήσια dry-aged steaks, αφού πλέον διαθέτει περισσότερα από 30 εστιατόρια παγκοσμίως.

To Wolfgang’s Steakhouse Limassol λειτουργεί από το 2019 και αποτελεί το μοναδικό το οποίο φέρει τη σφραγίδα του ιδρυτή του σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close