Eating News , Εστιατόρια

Ένα υπέροχο ζαχαροπλαστείο με λαχταριστά γλυκά των Χριστουγέννων

Σε αυτό το μαγαζί θα βρεις λιχουδιές για σένα και για κάθε είδους επίσκεψη

Δημοσιεύτηκε στις 09 Δεκεμβρίου 2022

Μπορείς να φανταστείς Χριστούγεννα χωρίς γλυκό; Ή, για να είμαστε πιο σαφείς, μπορείς να διανοηθείς γιορτές χωρίς τη γεύση της σοκολάτας και των κουραμπιέδων να λιώνει στο στόμα σου;

Αν κάτι μπορεί να κάνει ένα γλυκό να ξεχωρίζει, αυτό είναι η ποιότητα των υλικών του. Αυτό το αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη στιγμή, σε κάθε δημιουργία του ζαχαροπλαστείου Elements στη Λεωφόρο Νίκης 20.

Εκεί, η ομάδα σού φτιάχνει πεντανόστιμα γλυκά και καλούδια, με πολλές και διαφορετικές γεύσεις για να περάσουμε όλοι καλά, μικροί και μεγάλοι, σε έναν χώρο που σε κάνει να λιγουρεύεσαι την κάθε μπουκιά.

oiiroestonxristugennon.png

Οι ήρωες των Χριστουγέννων, ο Polar bear, o Rudolph, το Snow Globe, το Santa's Hat, ανυπομονούν να δουν τα σπίτια που θα τους φιλοξενήσουν και τα τραπέζια που θα στολίσουν, γεμάτοι λαχτάρα να "τρελάνουν" τους ουρανίσκους και να ζεστάνουν καρδούλες όσο δε γίνεται!

kourampiedes.png

Ακόμα, το Elements φτιάχνει κι άλλα χριστουγεννιάτικα γλυκά, όπως μυρωδάτους κουραμπιέδες, λιχουδιές με διάφορες σοκολάτες, χρωματιστά γαλλικά αμυγδαλωτά σε διάφορες γεύσεις και πολλά άλλα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Φυσικά, να μην ξεχάσουμε και τα όμορφα δώρα που κρύβουν νοστιμιές και είναι ιδανικά για τις μέρες των εορτών.

villagelements.png

Ωστόσο, για να μπορέσουν να μας εξυπηρετήσουν, καλό θα ήταν να κάνουμε τις παραγγελίες μας μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, ώστε να πάρουμε και 10% έκπτωση στα μεγάλα χριστουγενιάτικα γλυκά.

Screenshot (698).png

Σε αυτό το μαγαζί μάς περιμένουν πολλές γλυκίες "αμαρτίες" που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουμε!

Elements Patisserie

(22760710) Λεωφόρος Νίκης 20, Λευκωσία.

www.elements.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close