Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Σ' αυτόν τον ζεστό χώρο θα απολαύσεις νόστιμα μεζεδάκια

Μια ταβέρνα στη Λευκωσία με ακαταμάχητα πιάτα

Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2022

Αυτό το αυθεντικό, παρεϊστικο ταβερνάκι, που θα βρεις σε μια πολύ γραφική γειτονιά του Στροβόλου, υποδέχεται καθημερινά καλοφαγάδες της πρωτεύουσας και όχι μόνο!

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ

Στο Ταβερνάκι Φίλιππος οι πρώτες ύλες είναι όλες φρέσκες, τα προϊόντα εποχής, οι γεύσεις καθαρές και οικείες, και οι συνταγές απλές αλλά πολύ νόστιμες. Πέρα από τα νόστιμα πιάτα του, το ταβερνάκι αυτό ξεχωρίζει και για τον χαρακτήρα του. Κι αυτό γιατί η επίσκεψη σ’ αυτό το μέρος είναι κάτι παραπάνω από μια απλή έξοδος για φαγητό. Είναι τόσο παρεϊστικο, οικείο και φιλόξενο, που κάνει τους επισκέπτες του να νιώθουν σαν να τρώνε στο σπίτι τους.

tavernafilippos2.jpg

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΑ ΦΑΓΗΤΑ

Ο χώρος γίνεται ακόμα καλύτερος τους χειμερινούς μήνες με την ξυλόσομπα να δημιουργεί μια ζεστή, όμορφη ατμόσφαιρα, όσο θα απολαμβάνεις πλούσιο μεζέ, αποτελούμενο από πολλά νόστιμα πιάτα, εποχιακά και κλασικά, όλα φτιαγμένα με πολύ μεράκι, τον οποίο θα συνοδεύσεις με παγωμένη μπιρίτσα ή φίνο κυπριακό κρασί σερβιρισμένο σε καράφα. Δοκίμασε από ψαρονέφρι σχάρας με ρίγανη και λαχταριστή μπριζόλα στα κάρβουνα, μέχρι βοδινό συκώτι και σαλιγκάρια γιαχνί, ζουμερή σούβλα αρνί και αρνίσια σουβλάκια, μαριναρισμένα σε σουμάκι, που τα σερβίρει με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, ντομάτα και μαϊντανό.

tavernafilippos3.jpg

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γλείφεις τα δάχτυλά σου με όσα φτιάχνει, γιατί είναι της ώρας, καλομαγειρεμένα, και όσα μπαίνουν στα κάρβουνα ψήνονται από μάστορα του είδους. Και είτε πας με παρέα για να απολαύσεις τα πιάτα του στον χώρο του, είτε παραγγείλεις take away, το σίγουρο είναι πως σύντομα θα επιστρέψεις, για να απολαύσεις ξανά το μερακλίδικο φαγητό του, τα μοναδικής ποιότητας μεζεδάκια και μαγειρευτά που φτιάχνει.

(22316307, 99407767) Δήμητρας 2ΑΒ, πάροδος Σταδίου, Στρόβολος, Λευκωσία

tavernafilippos1.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close