Eating News , Εστιατόρια

Γαστρονομική πολυτέλεια Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Wolfgang’s Steakhouse Limassol

Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2022

Τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο έχουν ήδη ανάψει… και το Wolfgang’s Steakhouse Limassol μας περιμένει σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη λάμψη για μαγευτικές βραδιές γευσιγνωσίας. Την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Wolfgang’s μας υπόσχεται λαμπερά ρεβεγιόν με μοναδικές γιορτινές γευστικές δημιουργίες.

Το εορταστικό μενού του Wolfgang’s Steakhouse Limassol, μας προτείνει μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Φινετσάτα και εμπνευσμένα πιάτα, υπέροχες γεύσεις και αρώματα που θα μας συναρπάσουν, επιφυλάσσουν γιορτινά δείπνα υψηλών προδιαγραφών για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μια ζεστή σούπα κολοκύθας με καρότα, κάρδαμο και μους μελιτζάνας ή γαλλική σούπα με καραμελωμένα κρεμμύδια αποτελούν μόνο την αρχή της βραδιάς των γευστικών απολαύσεων.

Δροσερές σαλάτες με παστά σύκων, τυρί gorgonzola και κουκουνάρι ή φρέσκα λαχανικά και φέτα, δίνουν το έναυσμα για το κυρίως πιάτο που θα ακολουθήσει.

wolfgang2 (1).jpg

Το καθόλα εύγευστο Ribeye, το λαχταριστό Fillet Mignon, αλλά και το Sirloin Steak, όλα ποιότητας USDA Prime και σερβιρισμένα με πατάτα πουρέ και λαχανικά, αποτελούν μόνο κάποιες από τις πιο απολαυστικές επιλογές.

Η παραδοσιακή πάπια με sauce πορτοκαλιού, σερβιρισμένη με πουρέ κουνουπιδιού και μους από παντζάρι αποτελεί την πλέον γιορτινή επιλογή, ενώ για τους λάτρεις του ψαριού, το μοναδικό Black Cod σερβιρισμένο με σοταρισμένο σπανάκι έρχεται να συμπληρώσει το μενού.

Και επειδή τα ομορφότερα βράδια κλείνουν πάντα με τις πιο γλυκιές γεύσεις, το Wolfgang’s Steakhouse Limassol, μας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μους Σοκολάτας, καρυδόπιτα ή cheesecake.

Σίγουρα στο Wolfgang’s Steakhouse Limassol, οι γιορτές είναι αγάπη, είναι ζεστασιά, είναι τραπέζια γεμάτα χαμογέλα και ποιοτικό φαγητό.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close