29 January 2023
Θέατρο , Επόμενες Παραστάσεις

«Χωρίς Ταυτότητα», ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

Εμβληματικές χορογραφίες μάς ταξιδεύουν σε μουσικά μονοπάτια

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2023

Τον Νοέμβριο που μόλις πέρασε, η Ομάδα Χορού «Διάσταση» παρουσίασε την καινούργια της δουλειά, στο Παττίχειο Λεμεσού, σε μια εντυπωσιακή παράσταση γεμάτη με ξεχωριστές και ιδιαίτερες χορογραφίες σε ομαδικά αλλά και ατομικά μοτίβα.

Η Ομάδα αποτελείται από 25 ταλαντούχες χορεύτριες οι οποίες με απόλυτο συντονισμό και εκφραστικότητα μετέφεραν στο κοινό, το οποίο τις καταχειροκρότησε όρθιο, όλα τα συναισθήματα που ήθελε να δώσει.

Η όλη παράσταση είναι βασισμένη στη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, η οποία παρουσιάζεται πολύ συχνά σε αφιερώματα τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα μετά τον θάνατο του συνθέτη. Το έργο του παραμένει αναλλοίωτο και φρέσκο χωρίς να επηρεάζεται από τον χρόνο ή την δημιουργική στειρότητα της εποχής μας.

Η «Διάσταση» παρουσίασε ένα καινούργιο αφιέρωμα, με ένα πολύ διαφορετικό ύφος και κίνηση μέσα από την χορογραφική και χορευτική δουλειά της , το οποίο έδωσε ένα ευχάριστα αλλιώτικο και λαμπερό φως στη μουσική δημιουργία του συνθέτη.

Η ομάδα επέλεξε να παρουσιάσει έργα που δεν ακούγονται σε συναυλίες και άλλα αφιερώματα τραγουδιστικού χαρακτήρα. Με απόλυτο μέσο τον χορό και την κίνηση η παράσταση προσπαθεί να σκιαγραφήσει την ψυχή του μεγάλου συνθέτη και να την παρουσιάσει στο κοινό με σεβασμό και αυθεντικότητα.

Τις χορογραφίες για την Ομάδα Χορού της «Διάστασης» ανέλαβαν οι Ναδίνα Λοϊζίδου, Μαρία Μέση, Ελένη O'Keefe και η Δάφνη Μουγιάση.

Η παράσταση θα γίνει στη Λευκωσία στις 29 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ στις 20:30 .

Προπωλούνται εισιτήρια από την tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS COURIER.

800x538xwris2.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close