Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ιταλικά πιάτα με διεθνείς επιρροές στη νέα, κομψή άφιξη της Πάφου

Το anémi Hotel and Suites ανακοινώνει τη δημιουργία μιας νέα γαστρονομικής πρότασης για την πόλη της Πάφου

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου 2023

Οι γεύσεις στο Néma – Culinary Simplicity έχουν μια εκλεπτυσμένη μεσογειακή ταυτότητα με μια πινελιά που συνδυάζει τις νόστιμες απλές γεύσεις των ιταλικών πιάτων με διεθνείς επιρροές. Μια αναβάθμιση των κλασικών γεύσεων που δημιουργεί μια νέα συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία. Στο Néma θέλουμε να ακολουθήσετε το μονοπάτι των γεύσεων και της αληθινής μεσογειακής απλότητας, δίνοντας παράλληλα τη δική σας ερμηνεία για το τι είναι το Néma για εσάς. Όλα τα πιάτα έχουν ως βάση ιταλικές γεύσεις και μικρές διανθήσεις από διεθνείς επιρροές. Το μενού επιμελείται ο γνωστός σεφ Ανδρέας Ανδρέου, ο οποίος εμπότισε την πρωτεύουσα με μερικά από τα πιο επιτυχημένα γαστρονομικά concept για φαγητό.

image-006.jpg

Το μενού Néma είναι ένας συνδυασμός από πιάτα που μπορείτε να μοιραστείτε, σαλάτες, κυρίως πιάτα, σπιτικά ζυμαρικά και πίτσες που ψήνονται καθημερινά στον ξυλόφουρνο του Néma από ιταλούς pizzaiolos. Όλα τα πιάτα φτιάχνονται καθημερινά in-house, με τα πιο απλά, φρέσκα και ντόπια υλικά. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε μια ποικιλία από ποτά και κοκτέιλ. Στο μενού, θα βρείτε περισσότερα από 20 γευστικά πιάτα, από κλασικές συνταγές όπως Σπαγγέτι Pesto και Pizza με τέσσερα τυριά, έως τις πιο μοναδικές όπως Τόνος ταρταρ Tostadas και Λιγκουίνι με Μελάνι σουπιας και φύκια nori. Τα πιάτα είναι εποχιακά και θα αλλάζουν ανάλογα με τα διαθέσιμα υλικά ανά εποχή για να σας προσφέρουν το πιο φρέσκο πιάτο κάθε περιόδου.

image-004.jpg

Μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας, ως κυρίως πιάτο ή καλύτερα ως ποικιλία πιάτων για να μοιραστείτε με την παρέα σας. Τελειώνοντας το γεύμα σας, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε το επιδόρπιο στην τύχη. Τα μοναδικά Néma επιδόρπια περιλαμβάνουν Ψητό μπισκότο με κρεμώδη σοκολάτα και κρέμα λεμονιού με μαύρο σουσάμι και σορμπέ φράουλας. Όλα τα συστατικά των επιδορπίων, από το μπισκότο βουτύρου μέχρι την αφράτη κρέμα από λεμόνι, παρασκευάζονται in-house με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Η ατμόσφαιρα Ένας χώρος με σκοτεινή νυχτερινή αισθητική, εμπνευσμένη από τη βαθιά θάλασσα και τον μαύρο καλοκαιρινό ουρανό, σε συνδυασμό με στοιχεία από φυσικό ξύλο και επιλεγμένα κεραμικά σερβίτσια που συμπληρώνουν αρμονικά τα εκλεκτά πιάτα του Néma.

image-003.jpg

Το εσωτερικό του χώρου και ολόκληρη η αρχιτεκτονική του φιλοσοφία βασίζεται στα λεπτεπίλεπτα υλικά ξύλου, μαύρες επιφάνειες και πλακάκια patchwork, που αποτελούνται από μαύρα και βεραμάν στοιχεία, με τον ξυλόφουρνο στη μέση του εσωτερικού χώρου να αποπνέει ένα ήρεμο αλλά και αυθεντικό χαρακτήρα. Το Néma σαν ονομασία έχει την ελληνική του αλληγορία. Στην αρχαία ελληνική μυθολογία, το Néma, που προέρχεται από την ελληνική λέξη «νήμα» χρησιμοποιούνταν σε κάποιους μύθους για να συμβολίσει τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου. Οι Μοίρες ήταν υπεύθυνες να πλέξουν αυτό το νήμα στο εργαλείο της Ανέμης και να συνθέσουν ένα Υφαντό, που ήταν μοναδικό για κάθε άνθρωπο και αντιπροσώπευε τις εμπειρίες του ατόμου σε όλη του τη ζωή.

image-002.jpg

Μπορείτε να επιλέξετε να καθίσετε είτε στον εσωτερικό χώρο είτε στον άνετο υπαίθριο χώρο της βεράντας, που περιβάλλεται από τοπικά φυτά και προσεγμένο φωτισμό δημιουργώντας μια χαλαρή ατμόσφαιρα, όπου μπορείτε απλά και να απολαύσετε το ποτό ή το κοκτέιλ σας. Συνδυάζοντας αυθεντικότητα, φαντασία και υλικά υψηλής ποιότητας, το Néma στοχεύει να γίνει μια συνταγή επιτυχίας και μια σύγχρονη ιδέα στον τρόπο που απολαμβάνουμε τη γνωστή ιταλική κουζίνα κάτω από τις διάφορες διεθνείς επιρροές. Σχετικά με το Néma Το Néma βρίσκεται στην οδό Ιάσονος 1, δίπλα στο anémi Hotel and Suites, στην Κάτω Πάφο.

image-001.jpg

Το εστιατόριο είναι ανοιχτό, Τρίτη-Σάββατο, 18:30-23:30 και τις Κυριακές 12:30- 23:30. Υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης απέναντι από το εστιατόριο. Εχει υπηρεσία take away και σύντομα θα μπορεί να παραδώσει τα απολαυστικά πιάτα του μέσω delivery.

Για κρατήσεις, καλέστε στο 26 95 25 25 ή κάνετε την κράτηση μέσω του online app.

Μπορείτε να ακολουθήσετε το Néma – Culinary Simplicity, στο Instagram και στο Facebook με το όνομα Nema_Pafos Website: www.nemapafos.com.

Το εστιατόριο Néma – Culinary Simplicity, που βρίσκεται στην οδό Ιάσωνος 1, 8041 στην Κάτω Πάφο, δίπλα στην είσοδο του anémi Hotel and Suites.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close